Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja wysylam bledne sygnały facetom?

Polecane posty

Gość gość

Jestem mężatką, jednak od kilku miesięcy nie jestem z mężem. Proszę podpowiedzcie jak to jest ze non stop ktoś kreci sie obok mnie. I wszystko jedno - młodszy, starszy, żonaty, wolny, kazdy zaprasza na przysłowiową kawę... Ostatnio dwóch jednego dnia i obydwaj z pracy . Lubie ich, traktuje jak kolegów, Normalnie z nimi rozmawiam, duzo sie uśmiecham, ale to nie znaczy przecież ze daje im zielone światło na podryw. Oczywiście z żadnym sie nie umawiam, ale chyba robię cos nie tak.

Gość gość
No tak, z facetami tak jest, usmiechniesz się serdecznie a ci myślą że już niewiadomo co. Też tak mam, czasami myślę żeby przestać się uśmiechać do facetów ,żeby mieć spokój :P Ale to nie wychodzi, bo jestem osobą wesołą i do wszystkich się uśmiecham, żartuję i nawet się nad tym nie zastanawiam, dopiero widzę jak zmienia się ich zachowanie wobec mnie :D

Gość gość
Czyli jedynym wyjściem jest przestać sie uśmiechać i rozmawiać tylko na poważne tematy ;)

Gość gość
Nie błędne, tylko zapachowe :-P

Gość jurnyogier
Widocznie desperaci chcą cię puknąć w cacao :-p . Daj im doopy to się odczepią :-D

Gość gość
Nie załamuj się jesteśmy z tobą, musisz wytrwać to z czasem minie. A na razie nie rozstawaj się z paralizatorem i gazem pieprzowym. Na wszelki wypadek trzymaj też tłuczek albo wałek do ciasta pod poduszką. Oni są zdolni do wszystkiego, wspinają się nawet po rynnach i piorunochronach.

Gość gość
Ha,ha,ha. Nooo,biedna kobieta ha,ha.

Gość gość szaarriikkkk
masz fajne oczka i fajna dupke...dla dupkuf to wystarczy...

Gość gość
Był okres że moja żona miała mega chcice non stop, wysyłała jakieś feromony, mogła być ubrana w worek po kartoflach a cały czas miałem na nią ochotę. I nie tylko ja, faceci zaczepiali ja na ulicy, sąsiedzi prawili komplementy od 15 do 80 lat, wszyscy.

Gość gość
o lol ,ja tak mam od 12-14 roku życia i mam tak do tej pory i jakoś żyję. Bawi mnie to.

Gość gość
Autorko widocznie wygladasz na łatwą

Gość gość
Ja po prostu nie chce by ludzie uważali mnie za łatwą. Zastanawiam sie wiec czemu oni uważają ze moga mnie podrywać? bo z nimi milo rozmawiam? Bo sie uśmiecham? wyobraźcie sobie - pracuje w jednym z większych marketow budowlanych. Jak łatwo sie domyślić , współpracownicy i klienci to glownie faceci. No i nie dość co koledzy co i rusz cos tam próbują ugrac, to czasem zdarza sie to i klientom. Hitem byl starszy pan, ok 60, który poprosił o pomoc w wyborze koloru farby do sypialni. Wiecie co mi powiedział? Ze chętnie chciałby zobaczyć moja sypialnię... ;)

Gość gość
Twoje główne przekonania są destruktywne, które powinnaś zmienić. Telepatycznie oddajesz sygnały, że pragniesz seksu bez zobowiązań. Podaj swój e-mail to dam Ci radę. Tylko tacy faceci będą Cię zagadywać, którzy szukają stałego związku i wzajemnej miłości z Tobą. To jest temat nie na forum.

Gość w_mroku_znajdziesz_mnie
Pewnego dnia w moim smutnym życiu pojawiła się ona. Normalna kobieta, która z czasem stała się niezwykła. Jej uśmiech stał się dla mnie wszystkim. Dawał mi nadzieję na lepsze jutro. Sprawiał, że dzień stawał się piękniejszy. Był światłem w tunelu, który spowijał mrok. Serce człowieka się raduje gdy widzi, że ktoś tak szczerze raduje się na jego widok. Wyciąga dłoń i pragnie twego dobra. Powoli wraz z czasem zakrada się do serca uczucie, które nasila się i atakuje z nienacka. Diagnoza jest bezwzględna i brutalna. I wówczas człowiek uświadamia sobie co czuje, a jego oddech staje się niespokojny. Cóż począć gdy los płata nam figla. Tak wielkie nadzieje, wiara i tęsknota, a zarazem przeszkoda nie do przebycia - związek. Gdy kochasz kogoś tak bardzo, że jesteś w stanie oddać za tą osobę życie to nigdy przenigdy nie zdołasz zniszczyć jej związku. Wręcz przeciwnie, zniszczysz sam siebie. Nie wincie kogoś, że się zakochał. Oscar Wild mawiał - mężczyzna zakochuje się tak jak spada ze schodów - to po prostu wypadek. My też czasami potrafimy kochać. Może nieudolnie to robimy i często przez przypadek kogoś skrzywdzimy. Osobiście jednak wiem jedno. Walka z samym sobą jest piekłem na ziemi, które trwa latami. Faktycznie, uśmiech kobiety potrafi być najgorszą jej bronią. To śmiertelne oręże jest bagatelizowane. Potrafi jednak zadać wielki ból. Ja z nim walczę od 8 lat i końca nie widać.

Gość gość
Potrzebujesz skuteczną afirmację na odkochanie. Wystarczy zrobić to kilka razy a osobę którą kochałeś staje się obojętna dla Ciebie i obca.

Gość gość
Jak to zrobic?

Gość gość
Podaj swój e-mail i opisz swój problem. To nie temat na forum.

Autorko, to raczej nie jest problem.Po prostu uruchomiłaś w sobie świetlik, który zapalił się w chwili rozstania z mężem.To, ta iskra przyciąga facetów.Uśmiech jest zaletą, sama należę, do typu kobiet pogodnych.....Wiecznie uśmiechniętej i miliony razy słyszę z tego tytułu komplementy, a co za tym, idzie i mnóstwo propozycji randek, lub zainteresowania męskiego.

Gość gość
to jest sprawka demonów pozuciłas meza nie wiem z jakiego powodu ale jezus moze go charakter odmienic twij terz i demony rozpusty prubuja doprowadzic cie bys cierpiała bardziej bo demony sa odpowiedziale takze za rozpad twego małżeństwa

Gość gość
Na prawdę? To co on biedny teraz zrobić z tymi demonami? Zeżrą go? Rozkraczochą go nie obroni:) Jaka szkoda;)

Gość gość
22.58 bzdury piszesz o demonach. To jej przekonanie powoduje telepatyczne przyciąganie facetów na niezobowiązujący seks. Ja jej zaproponowałem, że jej pomogę ale nie odpisała. Jej strata.

Gość gość
Rozkraczocha przyciàgnąć nawet nie potrafiła na niezobowiązujący, każdy ją zna i mie chciał mieć zmià doczynienia Plakała rozkraczona w poduszkę z braku zapychacza:P

Gość gość
Zmień niektóre przekonania, a zmieni się Twoja sytuacja.

Gość gość
Masz za dużo fantazji o pieprzeniu.