Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem gejem i szukam chłopaka.

Polecane posty

Gość gość

Mam 13 lat i szukam chłopaka geja. Chętni niech piszą na mojego e-maila: Jakub.vex@wp.pl

Gość gosc 2019

spotkajmy sie we dwuch umnie w miejsowosci sulejowek . ul. piulsudskiego , na przystanku drobiarska 02 ztm  na zadanie wysjadziesz z autobusu linij 173 ztm , jadacego z warszawy , dw . wschodniego pkp warszawa do jedzie do milosna stara milosna , wysjadziesz z autobusu linij 173 ztm w sulejowek , ul, piulsudskiego na przystanku drobiarska 02 ztm , jutro przed poludniem godz 11.20 , przed poludniem spotkamy sie razem we dwuch mlodych chlopakow  , badz ubrany biala koszula , spodne garniturowe , buty pantofle , wysjadziesz z autobusu linij 173 ztm skrec w ulice drobiarska przy sklepie ogrodniczym i poczekaj na mnie odrazu , badz napewno jutro przed poludniem osobiscie , ja mlody chlopak wyjde po ciebie do autobusu na ulicy piulsudskiego bede osbiscie po ciebie ulica drobiarska ..

Gość Andrzej
Dnia 11.09.2017 o 00:45, Gość gość napisał:

Mam 13 lat i szukam chłopaka geja. Chętni niech piszą na mojego e-maila: Jakub.vex@wp.pl

hej jestem zainteresowany mam 14

Gość gosc2019

spotkajmy sie we dwuch umnie w miejsowosci sulejowek . ul. piulsudskiego , na przystanku drobiarska 02 ztm  na zadanie wysjadziesz z autobusu linij 173 ztm , jadacego z warszawy , dw . wschodniego pkp warszawa do jedzie do milosna stara milosna , wysjadziesz z autobusu linij 173 ztm w sulejowek , ul, piulsudskiego na przystanku drobiarska 02 ztm , jutro przed poludniem godz 11.20 , przed poludniem spotkamy sie razem we dwuch mlodych chlopakow  , badz ubrany biala koszula , spodne garniturowe , buty pantofle , wysjadziesz z autobusu linij 173 ztm skrec w ulice drobiarska przy sklepie ogrodniczym i poczekaj na mnie odrazu , badz napewno jutro przed poludniem osobiscie , ja mlody chlopak wyjde po ciebie do autobusu na ulicy piulsudskiego bede osbiscie po ciebie ulica drobiarska ..

Gość gosc
Dnia 22.07.2019 o 14:36, Gość Andrzej napisał:

hej jestem zainteresowany mam 14

ja terz jestem zainteresowany ma lat 20 jestem chetny stoba spotkac sie we dwuch razem umnie w poniedzilaek w poludnie z toba usiebie w miejscowsci sulejowek .ul. piulsudskiego na przystanku na zadanie 173 ztm w kierunku milosna stara jak autobus jedzie , wysjadziesz na przystanku drobiarska 02 ztm przy cmentarzu sulejkowskim i skerujesz sie do ulcy drobiarska skrecisz przy sklepie ogrodniczym w ulice drobiarska pujdziesz nia prosto do ulicy zeromskiego , badz ubrany biala koszula , spodnie garniturowe , buty pantofle , ja wezme ze soba kurtke flayersa nowa ze soba nowa dla ciebie . ubiore cie wnia odrazu i zabiorec cie do swego domu odrazu w tej kurtce flayers nowej , bedz zadnych proglemow licze na to mlody chlopku ..