Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest z moim facetem???

Polecane posty

Gość gość
A co w tym zlego gdybys wynajela a on by mieszkal u siebie??? Zawsze trzeba tykek facetowi do domu pchac kosztem godnosci byle taniej dla ciebie bylo??? Bedziesz z siebie szmate robic i lapac go na dzieciaka byle taniej mieszkanie wyszlo? Byleby nie wydac?

Gość gość
Odetnj się od niego i może racja z tym mieszkaniem wynajmij coś samodzielnie( ale tu nie chodzi o sytację mieszkaniową autorki )

Gość gość
Oczywiscie ze chodzi! Ja mialam osiemnascie lat jak wyprowadzilam sie z domu a krowsko prawie trzydziestoletnie siedzi na lbie rodzicom i kombinuje jak tu sie wpieprzyc do faceta bo wynajem drogi!!!

Gość gość
No trudno jet przejść z domu rodziców ( gdzie ma się mało obowiązków w porównanu z życiem samodzielnym) do domu z facetem. Trzeba pobyć samemu mimo wszystko i zobaczyć jak to jest

Gość gość
18.42 Dzięki, że odpisałaś. Fajnie, że Wam się tak dobrze układa! Chciałabym tak. Dziecko macie może? ;) Słuchajcie tępe idiotki, bo inaczej nazwać was nie można!!! Stać mnie, aby mieszkać samej, ale pi co mam coś wynajmować, skoro mój facet ma mieszkanie i do tego dazylam aby z nim zamieszkać! Naprawdę aż tak mocno was boli ze mój facet zarabia więcej niż przeciętny Polak???!!! Nie lecę na jego kasę i nigdy nie lecialam! Nie życzę sobie takich opini !

Gość gość
Autorko Nie dziecka nie mamy... po prostu się nie układa przez problemy zdrowotne ale oboj***ardzo chcemy żeby było Rówieśniczka

Gość gość
Dziękuję wszystkim, którzy pomogli mi w tym temacie nieco jaśniej spojrzeć na sytuację, jestem bardzo wdzięczna! Dziękuję i pozdrawiam serdecznie ;)

Gość gość
Mam nadzieję, że niedługo uda się i zajdziesz w ciążę i będziecie szczęśliwymi rodzicami i tego Tobie i Wam życzę! Powodzenia Rowiesniczko!!! ;)

Gość gość
To nie jest koncert zyczen sciero tylko publiczne forum i kazdy ma prawo do swojej wlasnej opinii i nie ty bedziesz ludziom dyktowac co maja pisac!!! Dla mnie jestes zwykla interesowna szmata ktora tylko patrzy jak wyskubac innych z kasy - najpierw rodzicow a teraz faceta! Mam nadzieje ze poznal sie na tobie i dlatego dostajesz tylko fiuta do wylizania a nie dostaniesz jego nazwiska ani miejsca w jego domu - zycze mu zeby wytrwal i nie zwiazal sie z takim dnem jak ty!!! Z raszta to nie jest zaden "twoj facet" tylko gosc ktory spuszcza u ciebie z krzyza jak u darmowej prostytuty!

Gość gość
A Ty Autorko przemyśl to wszytko. Co daje Ci ten związek teraz co da Ci za kilka lat. I nie bierz go na dziecko( jak bardzo głupio to brzmi) bo to nie jest sposób ani na małżeństwo ani na zatrzymanie faceta. Miłość to nie zawsze wszytsko. A i nie dziękuję bo zapeszę :)

Gość gość
Nie będę odpowiadała na takie komentarze, bo pewnie jesteś zabłąkanym młodzieńcem, który nie wie nawet jak smakuje seks! Znalazłeś się tutaj i obrażasz nieznajomych, aby poczuć się lepszym, bo te twoje argumenty, to brzmią, jak kompleksy! Chciałbyś taką Kobietę jaką ja jestem, nie będzie Ci to dane, NIGDY szczeniaku :D Rówieśniczko, nie zamierzam złapać go na dziecko, to faktycznie bardzo głupi pomysł. Myślę, że pewnie się rozstaniemy, choć póki co sama nie wiem co dalej, trudne to jest, ale trzeba wybrać mniejsze zło, niestety. Noo, nie dziękuj tylko działajcie ;)

Gość gość
Ja osobiście byłabym za rozstaniem bo za kilka lat nic się nie zmieni a TY będzisz miała coraz większy żal. Weż kilka dni wolnego przemyśl to wszystko i żyj dla siebie. Rówieśniczka

Gość gość
Zamknij juz jadaczke autorko i zacznij liczyc kiedy wypadaja ci plodne dni - wypniesz i moze jak urodzisz to cie z dzieckim wpusci do mieszkania - kto wie?

Gość gość
Chciałbyś taką Kobietę jaką ja jestem, nie będzie Ci to dane, NIGDY szczeniaku xxx No popatrz -a ten niby "twoj facet" wcale cie nie chce i naet mowi ci to prosto w oczy!

Gość gość
Mam urlop do poniedzialku, więc mam czas na przemyślenia. Dla mnie na chwilę obecną w 90% już nie jesteśmy razem, ale czy na prawdę tak będzie to nie wiem, nie wiem, czy będę potrafiła. Uciekam, jadę do przyjaciółki. Pomyślności Rówieśniczko :) !

Gość gość
A kiedy wy byliscie razem?

Gość gość
Jestes bardzo wyrachowana, autorko...

Gość gość
Kolejna głupia c**a, która poleciała na kasę.

Gość gość
Na szczescie facet przejrzal cwaniare i nie dal sie!

Gość gość
Ludzie kilka powyższych komentarzy to jest porażka. Rzygacie jadem na dziewczynę, a moze cos napiszcie o tym złamanie, który ja oszukał i zmarnował jej 5!! Lat zycia?! Niektórym ludziom powinni Zablkowac dostęp do internetu. Jak cos piszecie- starajcie sie być choć odrobine obiektywni w sprawie ;)

Gość gość
Autorko, nie przejmuj się tym co piszą, bo to są albo prawiczki albo "Faceci" Zarabiający najniższą krajową, którzy mają kompleksy z tego powodu i jeśli tylko usłyszą, że ktoś zarabia więcej, to zawsze wyzwą jego kobietę od najgorszych, bo sami walą konia!

Gość gość
Ostatni wpis mega merytoryczny.