Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pinia_paulinka

Dzieci, dom, praca, fitness... czyli kobieta współczesna

Polecane posty

Gość pragne3
Nie, to nie ciąża. Wymioty to zbieg okoliczności, niestety;) hej dziewczyny, ale z Was wysportowane kobiety, ja tu do Was nie pasuję.

Gość gość
pinia_paulinka wczoraj Cześć kochane mamy ale i nie tylko usmiech.gif Nazywam się Paulina ale wszyscy mówią na mnie Pinia usmiech.gif Mam 33 lata i dwójkę dzieci oraz kochającego męża oczko.gif . Jak każda z Nas jestem zapracowana, zabiegana między domem, pracą opieką nad dziećmi xxx Najpierw piszesz ze pracujesz, opiekujesz sie dziecmi, zajmujesz domem i udzielasz sie na zajeciach fitnesu jako instruktor i zajeciach na basenie. W nastepnych postach juz nie pracujesz bo od rana jestes w domu,nie jestes juz instruktorem a tak wlasciwie to jestes tylko kura domowa wozaca dzieci na basen! Wiec skoncz juz kuro pozowac na super matke polke i skoncz ujadac na ludzi ktorzy pokazali ci ze klamiesz w postach!!!

Gość gość
pinia_paulinka dziś Na kafe siedzę tylko do południa. Po południu nie mam niestety czasu. Nie mam zamiaru ściemniać a jeżeli Ci się nie podobają moje wpisy porostu ich nie czytaj. Siedzę w pracy i jak mam chwile odpisuje to zajmuje moment. xxx Nauczycielka w szkole siedzi na kafe i odpisuje na posty???? Powinni cie zwolnic dyscyplinarnie!

Nie będę wdawała się z Tobą w polemikę, ponieważ moja inteligencja mi na to nie pozwala. Ostanie słowa jakie do Ciebie pisze to: podstawowa umiejętność jaką powinnaś posiąść w szkole to CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM!!! ŻEGNAM!

pragne3- czyli na razie nie zostaniesz (chyba po raz kolejny tak??) mamusią? a co do sportów spokojnie pasujesz to nie tylko temat o sporcie również o innych dyrdymałach także zapraszam! :-)

Gość pragne3
Nie nauczycielka, tylko psychologiem. Sama doskonale wiem, że są takie dni w pracy, że ma się full czasu dla siebie, ale są też takie, kiedy siedzi się po godzinach. Ja jestem z wykształcenia pedagogiem. Pracuję w przedszkolu;) ale wcześniej miałam pracę nie związaną z wykształceniem. To niepubliczna placówka, u nas są normalne etaty. Jestem pomocą nauczyciela od 9 do 14. I w mojej pracy też czasem jest luz, choć rzadko bardzo.

Gość pragne3
No nie będę mamą jeszcze. Mam dwoje dzieci i tak sobie myślę, że może jednak odpuszczę na razie.

Gość pragne3
W sensie - nie będę jeszcze potrójną mamą ;)

Gość gość
Jakoś mam wrażenie że ten temat nazywa się " zycie pinii "

i szczerze powiem że też kiedyś myślałam o trzecim dziecku, ale chyba wole tak jak jest teraz (takie trochę odchowane) i na razie mi przeszło, chociaż mam koleżanki które mają 3 dzieci i świetnie sobie radzą ze wszystkim :-) oki na dzisiaj uciekam. Mam na dzieje do jutra pozdrawiam i życzę miłego dnia CMOK

Gość gość
3,5 l. oraz 1,5 roku

Witam! Gdzie się podziewacie? :-) Nie był mnie wczoraj ale to był właśnie jeden z tych dni kiedy nie ma czasu na NIC! Dzisiaj luźniej. Popołudniu rada. pragne3 - a Twoje 3,5 roczne dzidzi chodzi di przedszkola?

Gość gość
Mam 32 lata i dwoje dzieci. Fitnessu nie lubię, ale jeżdżę codziennie rowerem. Jak moja młodsza miała 6 miesięcy to zaczęłam chodzić na podyplomówkę. Żeby robić "coś" dla siebie. W czerwcu miałam obronę, w lipcu zaczęłam nową pracę w wymiarze 5/8. Starszy chodzi 2 rok do przedszkola, młodsza jest z nianią. Po pracy poświęcam czas rodzinie i kocham to robić. Wieczorem wyrywam się na przejażdżkę. To mnie relaksuje, po tym czuję się dotleniona i mam lepszy humor tj.nie zrzędzę mężowi oczko.gif Zgłoś gość 2017.09.12 "mówią na mnie Pinia usmiech.gif" To pewnie skrót od Pindzia Zgłoś pinia_paulinka 2017.09.12 Nie Pinia to nie skrót od Pindzia oczko.gif jakoś tak wyszło i jest ze mną od wielu lat kiedyś nazwała mnie tak koleżanka i tak jakoś zostało usmiech.gif Ja tez lubię rower ale u mnie to raczej jest jedzenie z córką nie jest to wyczynowe i nie są to długie trasy, ale jak jest ładna pogoda jeździmy. U nas tez rolki są na topie bo moja Niuśka tez lubi jeździć wiec czasem mnie wyciągnie. Zgłoś pragne3 2017.09.12 To jeszcze ja. Od lipca w pracy a dzisiaj już na l4 :/ dopadło mnie zapalenie gardła plus wymioty. Xxx xxx Pińciu, to Twój wątek a nawet nie umiesz przeczytać, co Ci koleżanki napisały. Tylko pindzia i pindzia.

Gość pragne3
Cześć Paulina. Tak, mój starszy chodzi do przedszkola - nie tego, w którym pracuję- i bardzo lubi to miejsce. Młodsza jest z nianią, ale tylko 6 godz dziennie.

Gość pragne3
Ja się już czuję lepiej, w poniedziałek w końcu wracam do pracy, a jutro wyrywam się w końcu z domu. Idę do przyjaciółki na wino :) będzie mi pokazywała zdjęcia ze swojego ślubu. Odgrzebię własne wspomnienia, u nas niedługo 5 rocznica :)

Gość gość
Też lubię sport. Tylko, że ja trenuję karate! Olga

pragne3- cieszę się że lepiej się czujesz!!!! :-D Babski wieczór SUUUPER :-) Jeżeli chodzi o winko mam dwie sąsiadki tez lubimy się czasem winka lub piwka napić i poplotkować ;-) To co szykujecie na 5 rocznicę??? ja w czerwcu obchodziłam 10 :-) fundnęliśmy sobie romantyczny wyjazd :-) CZEŚĆ Olga fajnie że jesteś z Nami :-)

Gość gość
Sprzedajemy dzieci i zostajemy w domu. Jakieś 30 hej tylko we dwoje bez wychodzenia z łóżka. Zamówimy jedzenie, otworzymy wino. I będziemy mieli dużo czasu tylko dla siebie. ... a nie tu godznika, tu 15 min... całe 2 dni :)

Gość pragne3
Znowu ja; ) muszę się w końcu zalogować, tylko nie chcę spamu na pocztę.

Gość gość
Super. My nie kochaliśmy się od 2 mies. Olga

Gość gość
Co to jest 30 hej? Olga

pragne3- no to się będzie działo :-) może i się zrobi to 3 :-) Olga - a to czemu? jakiś kryzys w związku?? ps. nie reagujcie dziewczyny na te beznadziejne wpisy od tego kogoś!!!!

Kochane moje! Zmykam! dzisiaj mam rade pedagogiczną a później zebrania z rodzicami... taki piątek. :-( może uda mi się w późnych godzinach wieczornych wpaść i zobaczyć co napisałyście. Jutro od rana zajęcia na basenie i od 12tej WOLNE!!! w tą sobotę dzieci śpią u dziadków a w Spale Dożynki Prezydenckie więc jak na mieszkańca przystało idę !!! :-) może uda się jeszcze siłownie jutro zaliczyć... a jak nie to w poniedziałek moje ulubione zajęcia na stepie:-D życzę miłego weekendu :-)

Gość gość
Niby nie kryzys. Rozmawiamy ze sobą, przytulamy się, wspieramy., ale żadne z nas nie inicjuje zbliżeń. Wieczorem po prostu zasypiamy. Chyba sobie trochę spowszechnieliśmy, jesteśmy zmęczeni i mamy mało czasu dla siebie.

Gość gość
Topik kur domowych z ktorymi mezowie nie chca juz sie bzykac!!! Zalosne!!!

hej Kochane:-) Witam w nowym tygodniu. U mnie weekend dość intensywny. Zajęcia na basenie, udało się też zaliczyć siłownie, romantyczny spacer z mężem ( dzieci u dziadków ;-)) a wieczorkiem w sobotę spotkanie z przyjaciółmi na piwku ;-) w niedzielę troszkę luźniej bo córcia mi coś się pochorowała ale spacerek mały zaliczony. Później pakowanie bo mąż mi pojechał na tydzień więc w tym tygodniu sama muszę wszystko ogarniać! Olga-- spokojnie myślę że to wszystko minie czasem tak bywa. Może jakaś sexi bielizna lampka wina i zaskoczy ;-) a może jak macie możliwość jakiś wspólny wypad tylko we dwoje <3 pragne3-- jak spotkanie z przyjaiółką ??

Gość pragne3
Ja tam na brak seksu nie narzekam ;) zainteresowania wzajemnego nam nie brakuje. Jedyne czego brakuje, to takiego czasu na wspólne lenistwo, na bycie razem godzinami. Ale to normalne, jesteśmy dorośli i mamy swoje obowiązki. Dlatego jak mamy okazję, to wolimy sami pobyć w domu niż np.wyjść na obiad. Bo do restauracji chodzimy z dziećmi i znajomymi a sami we dwoje lubimy być w sypialni. Olga, może jesteście przemęczeni i zabiegani. Może warto zrobić ten pierwszy krok- uwieść własnego męża :) U przyjaciółki było super. Jej świeżo upieczony mąż przygotował nam domową pizzę (ale się podlizuje hehe) i otworzył wino a potem się ulotnił a my plotkowały jak nastolatki.

Hej! Ale super faktycznie koleżanka ma super małżonka :-) ale wiadomo na początku każdy się stara później rożnie wychodzi ;-) U mnie też z seksem nie ma problemu a wręcz nawet muszę powiedzieć ze mój mąż to ma ochotę zawsze :-) Rozumem jak mówisz ze wolicie zostawać w domu. My akurat preferujemy wyjazdy ale dlatego że nasze dzieci w każda sobotę idą na cały dzień plus spanie do dziadków wiec w soboty mamy czas dla siebie 1 dzień w tygodniu :-) dlatego czasem pozwalamy sobie na jakiś weekendowy wypadzik . Teraz w październiku wybieramy się do Karpacza.