Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawidze cie ty piertolona kooorfo

Polecane posty

Gość gość

kimkolwiek jestes

Gość gość
i przysiegam ci że pewnego pięknego dnia twój łeb wyladuje z dziurom w potylicy nad ta twoja cudowną konsola sterowania a krew zaleje plany

Gość gość
podobno miejsca odpowiedzialne za nienawiśc i miłość są w mózg połozone przez miedze. tak wyczytałem. mam nadzieje ze te odpowiedzialne za ból i przyjemnośc sa jeszcze bliżej przynajmniej u ciebie.

Gość gość
i ci nie zrobi w związku z tym żadnej róznicy czy ci bedzie miło czy troche mniej miło

Gość gość
Zasłoń lustro i weź leki!

Gość gość
bo w końcu biochemicznie i geograficznie i z miliona innnych punktów widzenia to praktycznie to samo co nie?

Gość gość
wam tam u was w tym burdelu (nazywam tak miejsce gdzie pracuja kooorfy) w ogóle niewlele rzeczy robi różnice.

Gość gość
szczególnie jeżeli nie dotycza was bezpośrednio.

Gość gość
w dooope se wsadź szmato te zakamuflkowane metafory i tę metode (nie wiadomo co to jest ale bez wzgledu na to to jest ok) zwisa mi to kooorfa . to mydlenie oczu a poza tym juź ci kooorfo pisałem ze nie potrzebuyje od ciebie żadnej łaski i p;omocy co wiecej zaczynasz mnie drażnić i to mocno

Gość gość
chcesz coś to mi o tym powiedz wprost. nie chces nic wypiertalaj lepic z plasteliny innego plasuśa

Gość gość
mam kooorfa później wysłuchgiwać albo najpewniej sie domyslac ile ci kooorfa zawdzieczam ile jestem ci winien i w ogóle kooorfa co ja bym bez ciebie zrobił to szczerze mówiąc sie piertol sama