Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogladacie Panstwo w panstwie? Oburzacie sie? To mam do was pytanie

Polecane posty

Gość gość

Skoro tak was oburza samowola i bezkarnosc psychopatow w togach zwanych sedziami to po jaki chvi protestowaliscie gdy Ziobro chcial ukrocic to panstwo w panstwie i uciac korupcje w wymiarze nie-sprawiedliwosci? Glupie lemingi jestescie i tyle. Banda ubeckich kodziarzy wyciagnela was na ulice a wy jak te barany polecieliscie bronic tych sadow, tych przykupnych sedziow. GLUPCY!!! :D :D

Gość Adannn
Lewaki to istoty bezrozumne. Tyle w temacie.

Gość gość
Oni protestowali by bronić dejmokracji :D :D :D

Gość gość
Wyjąłeś mi to z ust . Nic dodac nic ująć . Piłsudski powiedział ze Polacy to stado baranów i miał racje .

Gość gość
reSCATor i jego "R" tez protestowali idioci :D

Gość gość
Niestety to co piszesz to smutna prawda. Byla szansa na reforme ale ciemny lud uwierzyl kodziarstwu

Gość gość
Aurtorka ma racje

Gość gość
Racje ma straszliwą :D a teraz w ramach jestem mądra/ madry wrzuć cokolwiek co by potwierdziło tezę o reformie sądownictwa. Wymiana nie moich na moich się nie liczy :D x reSCATor i jego "R" tez protestowali idioci x Tęsknisz :D i 2x nie :D R

Gość gość
Nie spinajcie się , pan Duda i tak nie pozwoli skrzywdzić sędziów :P możecie sobie te programy kręcić do końca świata :)

Gość gość
Programy sa przerażajace:o

Gość gość
Haha ja juz dawno pisalem ze sady handluja polskimi dziecmi ale wszyscy tu uwazali to za teorie spiskowa a tymczasem te k***y w togach zabieraly dzieci z kochajacych rodzin i przehandlowywaly je do rodzin zastepczych gdzie na kazde zabrane dziecko dostaje sie 2.5 tys. zl. Ziobro zamierzal ukrecic ten barbarzynski proceder ale lemingi uwierzyly lewakom i zaczely protestowac na ulicach hahaha. Jestescie IDIOTAMI BARANAMI TEPAKAMI! Jak mozna bylo bronic zbrodniarzy w togach??

Gość gość
popieram

Gość gość
gość dziś jak cię kiedyś spotka to za tą wypowiedź masz u mnie flaszkę :)

Gość gość
reSCATor nie tlumacz sie. Kazdy wie zes glupi lewak co broni wszystkiego co lewackie a w sczegolnosci bronisz imigrantow. Spadaj bambusie' nikt cie nie slucha. Autorce brawo za temat. Pelna zgoda.

"Skoro tak was oburza samowola i bezkarnosc psychopatow w togach zwanych sedziami to po jaki chvi protestowaliscie gdy Ziobro chcial ukrocic to panstwo w panstwie i uciac korupcje w wymiarze nie-sprawiedliwosci?" Nie ma tu żadnych dowodów czy chce czy nie chce:P.Więc stul pysk:P.

Gość gość
Rescator jak zwykle celnie :D

Gość gość
Obej celnie celujecie w glupote. Pogratulowac. Uwazam ze autor ma racje.

Gość gość
Cwaniak84 to dawny bentley84 - pedofil i zwykly glupek. ReSCATor ma tez spaczone gusta erotyczne na co wskazuje jego nick - SCAT. Z takich wlasnie zdegenerowanych socjopatow sklada sie wspolczesna lewica :D

Gość gość
05:33/05:36 Jeżeli z takich jak ty "składa się prawica" to jest się czego bać :D A jak już jest taki ścisły podział lewica, prawica to ciekawi mnie kto stoi po środku :D R