Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinnam powtórzyć badanie hcg? Robiłam 2 razy

Polecane posty

Gość gość

Orest miałam 13 sierpnia 13 września robiłam hcg wyniki 97.1 15 wrzesień 277.9 Powinnam powtórzyć dzisiaj wynik? Dziś raczej za późno. To może jutro czy nie ma potrzeby?

Gość gość
A po co w ogole robilas bete?

Gość gość
Moim zdaniem nie musisz powtarzac.Beta rosnie czyli jest prawidlowo rozwijajaca sie ciaza.Gratuluje:)

Gość gość
Co to da ze zrobisz ma być do rzeczy to będzie nie to nie. Po co płacić i sie kuc na darmo

Gość gość
Miałam powtórzyć ale w końcu nie powtórzyłama.myślicie ze nie musze ze narazie jest ok? Martwię się trochę ale z 2 str co tydzień mam robić i wydawać 24 zł ? No nie wiem a ten wynik i tak niczego nie zmieni prawda ?

Gość gość
Nie ma sensu. Prawidłowy wynik nie oznacza nawet, że ciąża jest żywa. Pokazuje tylko, że rośnie pęcherzyk a nawet pusty może rosnąć.

Gość gość
Oo proszę Cię tak to mam nadzieje ze nie jest. Jestem dobrej myśli

Gość gość
Myślicie że jak jutro powtórzę hcg to coś mi to ta da ? Pewnie będę spokojniejsza.

Gość gość
Nadal walkujesz ten temat? Chcesz to rób bete. Choć moim zdaniem po takiej przerwie to bez sensu.

Gość gość
Nie wiem co niektóre z Was mają z tą beta. Musisz się upewnić 100 razy, że jesteś w ciąży? A u lekarza byłaś? Beta ci nie powie czy bije serduszko i czy w ogóle zarodek się rozwija. Większość lekarzy w ogóle nie zleca robienia hcg. To głównie wymysł kafeterianek, żeby się nakręcac.

Gość gość
Już bym dawno była u lekarza na twoim miejscu, skoro tak sama sobie naciskasz na te betę. Po co? Za te pare ukłuć opłacisz wizytę z usg.