Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu los mnie tak nienawidzi aniechce zabić zabiera mi wszystkie kobiety które

Polecane posty

Gość gość

kocham .Na weselu byłą piękna Niemka znajoma z dzieciństwa nie dałem rady z nią zatańczyć wyjechała już do niemiec własnie do Monachium. moje życie jest naprawdę żałosne pozwoliłem jej odejśc do tych zboczonych nie wyżytych Niemców pewnie będzie z kimś się kochać aja będę w polsce tkwił samotny bez kobiety 23 letni pawik bardziej żałosne życie już chyba nie może być serio:(. myślałem że doszłem do górki swego upośledzenia w życiu a ten oktober fest uświadomił mi ze jeszcze będę miał przerąbane bardziej:( niema jak sie zauroczyć w kobiecie która jest gdzieś daleko z inymi jeszcze na dodatek Niemcami na pewno jej nie odpuszczą:( zaco mnie taki los spotyka za grzechi możliwe ale dlaczego akurat w strefie miłości :( najważniejszej sferze dla mnie dlaczego tam:(:( :(

Gość gość
Sam sobie taki los tworzysz

Gość gość
co gorsza masz racje gdybym znią zatańczył byłbym na inej drodze at eraz powoli powinienem sie zabic to jest bezsensu nie umie sie zmienić . niewiem jak sie zabic by rodzina niecierpiała aż tak?

Gość gość
zabije sie to zranie rodzinę a życie moje niema sensu wciaż coś psuje znowu straciłem cudowna kobiete w której sie zauroczyłem normalnie sie chce zabić

Gość gość
i musze życ no japier... jak ja nie chce życ po huja mam życ !!! nigdy niekochalem niebyłem kochany wszystko p*****le w miłosci nic k***a niewychodzi nic do huja..

Gość gość
nie umie sie zabić i bede tracił kobiety wciaz w sumie nie mam nic do stracenia tak wszystkie kobiety juz zajete maja faceta uprawiały sex sa w wielkim mieścia aja huja mam... ani pieniędzy durny angielski na karku na który sie nie uczyłem juro robota spłata mechanika bo naprawa auta za 5 tys blisko..... jak mi do******la los to nie jest możne.... i na studia za pół roku ostatnie pół roku to jakiś koszmar!!!!!!!

Gość gość
obojetne mi czy pójdę do nieba czy piekła byleby stym skonczyć strefy miłości nie zmienie tojest strefa zemsty \xle postepuje musze sie zmienić tylo dla kogo sie mam zmieniać skoro niemam kobiety poszła i będzie zinmi:(

Gość gość
Musisz sie przemóc a nie zabic . Gdy kobieta bedzie blisko zajac sie nia

Gość gość
zaraz do pracy aja sie zabić chce ;/w wtorek angielski ustny tą kocham będzie zinymi sie obsciskiwac bo madra znij kobieta i nie pozwoli sobie być samotna ja jestem zboczeńcem nie umie z tym przestac chciałbym dla niej przestac ale ostatnio zaczynam dostrzegać ze coraz bardziej nie nawidze wszystko . fajnie zmienie sie noi comi z tego jak kocham tą co pojechała do inego kraju ;/;/

Gość gość
Moze skontaktuj sie z nia , znajdz ją

Gość gość
Zadaniem mezczyzny jest zdobywać kobiete , walczyc o nia , tak zawsze rób, odważ sie

Gość gość
ale ona zarok będzie blisko moze za rok za rok to moze być wciąż zarok to uchodźcy ja mogą zgwałcić za rok kilku mężczyzn moze ja trzymać za piersi jako facet to to jest totalna porażka jak można pozwolić odejść kobiecie by iny ja macał po piersiach. Ja nie mam zadnej woli działania juz za 1 razem jak kochałem to przez 2 lata mnie niszczyła kobieta teraz pokochałem to nie zatańczyłem znią a mógłbym dzieki niej zapomnieć o 1 miłosć to na studiach znowu będzie chodzić ztym drugim i mnie wkurwiać..

Gość gość
teraz już jest za późno monachium nawet nie wiem gdzie i nie dałbym rady sam pojechac do nie miec toby byla 1 moja podróż taka długa i do jednego z większych miast nie umiejąc języka:(

Gość gość
Dlaczego do niej nie podszedłes ?

Gość gość
Gdy w innej sie zakochasz to podejdź do niej, nie boj sie. Kobieta pierwsza nie podejdzie , jestem kobieta i pierwsza bym nie podeszła

Gość gość
20 raz chyba mam fejsbuka otwartego z nadzieją ze coś odpisała;/ nie wiem co mam zrobić , za wysokie progi dla mnie po prostu :( zadobze tańczyla i sie przestraszyłem ja ostatni raz tańczyłem z kobieta z 4 miesiace temu a ona bardzo dobrze tańczyła bałem sie ze nie dam rady :(

Gość gość
Napewno nikt jej tam nie zgwałci i napewno nie jest dziwkà zeby dawac na lewo i prawo.

Gość gość
dlaczego nie podeszłem 1 Brata ma 2 razy takiego jak ja;/ nikogo przystoliku jej nie znałem a to jej rodzina czasem sie popatrzyła na mnie jak tańczyła z wujkiem:( no ja nie umie tańczyć tak dobrze to drugi powód w zasadzie w ogóle tańczyć nie umie i zwlekałem zadługo. zawsze coś zepsuje

Gość gość
Tzn ze masz z nia kontakt? Ona ciebie zna? Trzeba troche wysiłku by zdobyc kobiete i trzeba dbac o swoja kobiete psychicznie i fizycznie

Gość gość
nie wiem niemcy to niemcy to jest zdegenerowany ateistyczny naród już jak słyszałem gadanie jednego nie mca to mam dosc.. był zły ze tak dlugo sie modlił...

Gość gość
Powinienes nauczyc sie tanczyc :) Kobieta lubi jak mezczyzna dobrze tańczy :) naucz sie gdzies , warto . Najpierw zajmij sie soba , ogarnij a pozniej zdobywaj kobiete ok? :)

Gość gość
mam jej fejsbuka znalazłem ale tak nie odpisze coś mi sie wydaje pewnie teraz jest na oktober fest a tam niewiadome co będzie znowu.niby wolna ana fejsb.. ma jakies zdjęcie z facetem i serce w komentarzu . nie wiadome czy jest wolna czy nie napisałem do niej zaprosiłem do znajomych i tyle moge puki co:(

Gość gość
Napewno i ciebie cos milego spotka w zyciu, nie wiem czy akurat ta kobieta z Monachium ale moze inna , duzo jest fajnych kobiet

Gość gość
mam zamiar się nauczyć ale bez pieniędzy to wszystko kulą w płot wybacz ale bez komfortu psychicznego nie zdziałam nic a ten komfort daja pieniądze muszę mieć ustablizowane życie a aktualnie wciaż czuje presje braku pieniadza presje remontu auta pokoju naprawy laptopa poprawy egzaminu choc bym chciał to to mnie zapiernicza i potem zostaje człowiek na durnej fotce i pisze jakieś zboczone teksty jak jakiś ostatni z ostatnich;/ bo nic nie może zmienić w swoim życiu bo ma na pysku zaciśnięta klamre ograniczeń finansowych a teraz sprzedawać auto pól roku do końca studi juz chyba nie warto nawet jej nie znam :( jaka już jest nawet jej nie poznałem bo tak dawno ją widziałem ... a chciałbym wrócić do początku i zacząc odnowa. wtedy jak się z nia bawiłem to się rodzeństwo zemnie śmiało i chyba dlatego zerwał sie nam kontakt zresztą ona do Niemiec wyjeżdżała. za rok ostatnie wesele na którym ona będzie mam z 10 miesięcy musze studia do lutego zakończyć i potem z 4 miesiace by sie zregenerować i zawalczyć . tylko co jak ja sie zmienię będę starał a za rok przyjdzie juz z chłopakiem :( a atak moze być .

Gość gość
wybacz ale piszac że dużo fajnych kobiet to juz niewierze w to to byly dwie kobiety którym byłbym wstanie wybaczyć to ze miały kogoś przede mna innego faceta a innym kobietom obcym nie wiem czybym umiał wybaczyć . Polki są wredne często:( z wysokim ego meczące strasznie i poza tym nie chce być z kobietą której nie będę kochał tylko jak wygrać z popędem:(? studia musze dokończyć to jest piętno które zacząłem nosić od 1 miłości przez to straciłem zapał do nauki do tego co robie zabiła to we mnie i znowu ja będę musiał widywać i znowu będzie mi mieszać w głowie. i koledzy którzy mnie wystawili czy którzy mnie niechcą

Gość gość
Super ze studiujesz a na prace przyjdzie czas. Napewno zauwazyles ze polki leca na kase , malo jest wartosciowych dziewczyn, latwo nie bedzie

Gość gość
mało tego nie mogę zmieniać swojego życia dla niej bo jżeli ona będzie już nie dostępna to moje wszystkie zmiany legną w gruzach i znowu wrócę do nędznego życia. Musze iśc do pracy zapisze ten topik jutro tez tutaj zaglądnę jak będziecie chcieli popisać zemną i będziecie mieli czas to miło zwami porozmawiam miłego dnia i dziekuje

Gość gość
nie chce pracować w przemyśle samochodowym dlatego że robia coś co nie sluży ludziom coś co niszczy ludziom wole na budowie pracować i robic cos dobrego . moze sam cos zacznę działać zobaczę ale bez miłości wątpię ze zacznę sie rozwijać bo mi strasznie tego brakuje i to blokuje mnie. niestety polki utkły w bańce mydlanej bance idealnosci i próżności . mozesz pisac normalnie spróbować poznać kobiete ale tak mi sie nigdy nie udało poznac kobiety zazwyczaj tylko wyśmiewanie że pisze do obcych dziewczyn podsyłanie tych wiadomości swoim chłopakom i sie nabijanie takie sa polki nie wszystkie ale czesc. albo z wyj*****m ego w kosmos uprawiające sex i myslace ze sa lepsze od prawika i zdolne sa nawet go wyśmiać ... autorko co byłas w temacie nie gniewaj sie różni sa ludzie ale coraz trudniej o kogos okogo warto walczyć :(a czym dłuzej sie czeka tym człowiek upadla sie coraz bardziej muszę uciekać przepraszam dopracy ide jutro napisze. muszę zarabiać na opłacanie tego wszystkiego:( choc nie widze juz sensu w tym

Gość gość
Dobrze ja tez zapisze temat , mozesz pisac :)

Gość gość
Jest sens zawsze ale musisz zaczac od siebie a wyrachowane kobiety zostaw dla innych facetow.