Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu los mnie tak nienawidzi aniechce zabić zabiera mi wszystkie kobiety które

Polecane posty

Gość gość
muszę sie zmienić wiem tylko ja chciałbym ja poznać chociaż popisać z nia poznać ją co u niej słychać atak ma chłopaka i chyba będą brać ślub powoli widac że ich twarze sa dopasowane do siebie ze pasuja do siebie jak dwie krople wody :(

Gość gość
ciężko mi jest się pogodzić z taka porażką ponowną chciałbym jej dać miłość i siebie pokochać ja i założyć kiedyś rodzinę ale tego pewnie by się wystraszyła.tęsknie zania czy w niebie jesli tam trafie co jest watpliwe czy ona tam będzie co jesli jej tam nie bedzie a mogłem jej pomóc tutaj wybrać dobra drogę życia:( a tak to zawaliłem

Gość gość
świat jest żałosny nie warto na nim żyć może kiedyś umrę i juz nie bede wśrud dziwek i prostytutek . piszac komentarz negatywny o młodych nastolatkach dających d**y dostałem jednego lajka w stosunku do 30 i wiecej pewnie osób pochwalajacych pogarde wobec mnie ze w końcu bym z******ał;/ dlatego jestem coraz bardziej zmeczony tym:(

Gość gość
Nie mozesz sie poddać. Gdy nie poddasz sie to bedziesz coraz bardziej silniejszy, zobaczysz. Zdobywamy sile poprzez doświadczenia. Skoro jest zajeta to nie ma sensu walczyc o nia.

Gość gość
comi z tej siły i doświadczenia ze z******** w końcu jakas głupi dziewczynę z która nie bedzie przyszłości na dodatek nie dziewice? wszystkim sie ukłąda powoli aja huja ani pocałunku prawie coza żałosne życie trzeba isc na wojne i tam sie dac zabic jestem niepotrzebny bez nadzieji bez miłosci zawsze tak samo zawsze wyj****y i sam .

Gość gość
nie mam siły ani woli już do działania znowu to straciłem przez to że nie umiałem jej zdobyć i zatańczyć przy wszystkich a jej juz niema w Polsce Za rok na weselu pewnie będą poślubię już aja dalej sam jak zawsze. żałosny prawiczek zboczony w sieci bez miłości bez kobiety nie śmiały nie umiejący dac sobie radości po prostu żałosny człowiek

Gość gość
chciałbym sie w sumie zabić i dać sobie już z tym spokój na zawsze nigdy nie bede szczęśliwy , tak popełnisz samobujstwo i koniec po prostu koniec walki i widzenia ze kobiety cie zostawiają zawsze dla innego .

Gość gość
zdobędziesz wykształcenie a kobiety wszystkie ci za biorą zniszczą w*****ają co mi zostanie po studiach zarabianie pieniedzy to lepiej sie zabic serio

Gość gość
nigdy jej nie odnajde

Gość gość
bog mnie nie kochał nigdy zawsze przeciwko mnie zawsze da szczęście innym tylko nie mnie to kara za grzechi dlatego musze wyjechać z polski odejść z tego kraju i umrzeć gdzieś , niech żyją radośnie oprawcy chamskie polaczki z*******ne świnie ,deprawujace wszystkie dziewice myslace osobie , samolubne gnoje , polska to nie jest muj dom polska jest martwa polska jest domem ludzi upodlonych nic nie wartych szczycacych sie wiara nie majac za krzty wiary polska jest martwa

Gość gość
bóg mi zabrał po prostu ją nie pomugł ja poznać zbliżyc sie pokazał ja by mnie zranić . i wciaz mnie załatwia auto jak mantra sie psuje . nigdy sie nic niezmieni tym bardziej ze coraz mniej wieże już mam dośc jak mi zabralmiłośc .

Gość gość
powoli trace wiare potym jak mi ją niepozwolił poznac potym jak mi się nieudało jej poznac życie sie wali mi cały czas od blisko 2 lat ani trochi niezelży wciaż nazłośc wciaż dzień zadniem !

Gość gość
tto kwestia czasu nim popełnie samobujstwo niestety ale to kwestia już czasu zadużo tego i los niezelzy taki juz jeest zniego k***a

Gość gość
tamten bedzie szczesliwy aja sie zaic musze

Gość gość
mam już zła nature, pujde do piekła zacipke która mi zabrał.

Gość gość
do nieba sie nie nadaje powoli nie nawidze boga zato , chyba niezdałem egzaminu !!

Gość gość
studia tojest okres ktury zabrał mi człowieczeństwo przez ten czas sie sk***iłem przez ten czas niepoznałem miłosci zniszczony jestem niezaspokojony wydymany biedny bez sexu bez kobiety każda jedna zawsze odejdzie zinym przeklęty jestem chyba

Gość gość
nie odpisze na tym fejsbuku to było wiadome mściwy los pewnie ja bym zdeprawowal i temu musze być sam .

Gość gość
Ja pierdzielę. Masło maślane, nie wiadomo czy się chwalisz czy się żalisz. Najlepiej zmień psychiatrę bo ten najwyraźniej cię oszukuje.

Gość gość
a co ma być jak nie masło słodycze ? skoro sie jest huja wartym to sie bedzie masło robic całe zycie atuy bedziesz rznoł ojedna dziewice wiecej .

Gość gość
inny ja bedzie bzykał aja zakare bede oniej mażył az sie zabije

Gość gość
mogłem zatańczyc ibym znia pisał juz moze bysmy sie umawiali na randke potem sex by kiedys moze był:(

Gość gość
los sie niezmieni bedzie zawsze tak dlatego musialbym sie zbaic by sie zmienił.

Gość gość
takie szorty miala pod ta sukienka i zerkała namnie aja taki cwok i zero;(

Gość gość
jej juz niebede miał comi zostało w zyciu nic ?

Gość gość
Przestaw sie na inne tory autorze