Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie cechy charakteru u kobiety mezczyzna uwaza na tyle atrakcyjne

Polecane posty

Gość gość

by sie z nia ozenic? Wiemy, ze musi byc piekna albo sie po prostu podobac, ale jaka musi byc z charajteru, zeby nie dostala miana tepej pipy itd? Moga byc przyklady z zycia, nie tylko marzenia.

Gość gość
chociaż odrobinę ogarnięta życiowo,czyli raczej nie wciągająca nikogo w coś co nie ma racji bytu

Gość gość
ciepla, serdeczna i kocica w łóżku

Gość gość
taka jaka jemu będzie odpowiadać, nie ma jednego zestawu cech który będzie odpowiadał wszystkim facetom

Gość gość
samodzielność i.. małomówność

Gość gość
no wiesz nie ma na to jednej odpowiedzi, są cechy które jeden uzna za wadę a drugi za zaletę ale fakt, mam wrażenie że wielu chciałoby mieć małomówną:)

Gość gośćfrfrfr
musi miec jedna podstawową ceche - dobrze obciagac k***ska :D :D :D

Gość gość
mój mąż czuje się nieswojo jak się nie odzywam :P

Gość gość
gość dziś jak zwykle sporo gadasz a nagle przestaniesz to się nie dziwię, pewnie myśli że coś się stało albo się obrazilas;)

Gość gość
22.56 - Możesz mieć pecha i nie rozpoznać, która jest małomówna, a która gadatliwa. Ja np. dla ogółu raczej jestem małomówna, często wręcz oschła, ale dla kilku koleżanek jestem wybitnie gadatliwa, potrafię gadać kilka godzin z nimi non stop. Więc bądź czujny :)

Gość gość
Co skreśla z miejsca dziewczynę i wrzuca ją do pojemniczka z etykietą "to tylko seks": - Konfliktowość czyli wieczne niezadowolenie, bordery i inne "gunwa" spowodowana zaburzeniami hormonalnymi których nie chce leczyć lub co gorsza naczytaniem się badziewia w stylu "Mężczyźni kochają zołzy" stfu... - Niewdzięczność czyli jeżeli organizuję randkę, płacę za wszystko to po wszystkim oczekuje prostego "dziękuje za mile spędzony wieczór" nie, nie mam na myśli że ma mi "dać" w zamian. - Manipulacja czyli robienie sh1t testów myśląc że wszyscy faceci to idioci. Po takim manewrze już wiadomo że to nie będzie to. - Traktowanie seksu jako waluty. Dla mnie seks nie posiada żadnej wartości poza wartością uczuciową. Kocham wiec uprawiam seks dla własnej przyjemności i partnera jak jest inaczej to nara. - Brak jakichkolwiek zainteresowań poza pudlem, serialami itp. Jeżeli mam organizować jej cały wolny czas to kiedy mam znaleźć czas dla siebie?. - Niewierność... Wiem że w tych czasach wierność wyszła z mody ale jednak dla mnie to podstawa. Dla mnie to są rzeczy mocno podstawowe ale znalezienie takiej Kobiety zajęło mi ponad 10 lat :P i nadal trzymam gardę na wszelki wypadek. W międzyczasie przebrnąłem przez kilka które jak to mówiły "ja taka nie jestem" Po około 1-2 lat wychodziło szydło z wora wiec warto stosować chociaż to minimum czyli zasadę minimum trzech lat zanim w ogóle pomyśli się o zaręczeniu. Życie jest tylko jedno wiec nie ma co się wiązać z byle kim i to jest zasada dla obu płci.

Gość gość
Najgorsze są pseudoksiężniczki, pasożytki, kłody w łóżku.

Gość gość
Najgorsze sa zakłamane d****** o których wszyscy wiedzą jakie są

Gość gość
14;38- tylko ty jeden wiesz o tym bo masz schizofrenie:)- po tatusiu

Gość gość
hahaha:P, bardzo śmieszne...;)

Gość gość
A te wszystkie "KSIĘŻNICZKI" to są dlatego bo dziewczyny nie chcą powiedzieć wprost ( co oczywiście jest należne) że nie podoba im się ich RYJ tym od 7 boleści Amantom

Gość gość
bo nosy sięgaja im zębów i chodzą rozkraczone w ciągłej gotowości...?

Gość gość
Fakt, śmieszne lale udające księżniczki to żal.

Gość gość
Większy żal to to prostytutki darmowe witając na kolanach w przedpokoju faceta, by nie tracić czasu, wg jego relacji

Gość gość
Księżniczki i kłody są najgorsze.

Gość gość
gość wczoraj - to też, ale sam mówił, że akurat lubi moją gadatliwość. gość dziś - pudłem czy pudlem (psem)?

Gość gość
gość dziś Większy żal to to prostytutki darmowe witając na kolanach w przedpokoju faceta, by nie tracić czasu, wg jego relacji xxxxx marzenie kazdego faceta

Gość królowa Polski
Wy oczywiście myślicie, że kierujecie się rozumem przy wyborze, ale przecież natura zaprogramowała facetów, by uznawali gadatliwość za atrakcyjną seksualnie cechę (więcej słów = dziecko szybciej się uczy).

Gość gość
o ksiezniczkach to ty mozesz pomarzyć

Musi być: - przebojowa - wygadana - posłuszna - platynowy blond - duże wymiona - duży kuper - 185 cm wzrostu - własna firma i to tak na początek :classic_cool: x Zdajesz sobie sprawę, że pytanie jest kretyńskie? :classic_cool: