Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie plany na wieczor??

Polecane posty

Gość gość

Co macie zamiar robic w piatkowy Wieczorek?

Gość gość
Chlać bełty.

Gość gość
odpoczywaćlb

Gość gość
Ostry seks z mężem. Już się nie mogę doczekać :)

Gość gość
Por****ać

Gość gość
Po/r/u/c/hać

Gość gość
Telewizja

Gość gość
Być szczęśliwą

Gość gość
Przeglad szafy przed jesienia. :)

Gość gość
wreszcie posprzatac.. i wyprac..

Gość gość
Mam zamiar nie ugiac sie i nie odzywac sie nadal do meza. Jeszcze nie wiem czy dam rade bo mnie nosi

Gość gość
haha, to moze lepiej sie jednak przelamac i zamiast focha wieczorem jakies winko i przytulanki?? ;)

Gość gość
Nie ma.opcji. To powazna sprawa a on nie widzi problemu jak zwykle. Tak sobie mysle ze kobiety samotne maja lepiej nikt ich nie denerwuje zyja sobie spokojnie

Gość gość
jak to nikt?? caly czas ktos sie dopytuje kiedy wreszcie kogos znajdziesz?? hha to denerwuje jeszcze bardziej jak maz..

Gość gość
No moze masz racje zawsze nam sie wydaje ze ktos ma lepiej niz my. Ani jedna ani druga strona nie ma fajnie

Gość gość
jak wszystko ma swoje dobre i zle strony.. a maz czym tak podpadl?

Gość gość
Szkoda gadac... historia jakich wiele tu na kafe. Tak sie zastanawiam czy to w ogole wszystko ma sens. Kobiety ktore maja duzo kasy sa przewaznie same ewentualnie maja jakis mlodszych kochankow. No i pytanie czy gdybym ja miala tyle kasy co np. taka Lopez to czy bym nie trzepnela drzwiami hmm

Gość gość
Domówka u Kuzynki, kilka osób, może być fajnie ;)

Gość gość
haha.. ja mialam ochote na nizaleznosc, dlatego wyjechalam.. zebym sie nie musiala meczyc z jakims. aaa poza tym to mam romantyczna nature i sie zakochalam nieszczesliwie.. haha, teraz sie z tego smieje, bo sie okazalo, ze on we mnie tez wtedy.. ale mam nadzieje, ze kiedys w kraju beda kobiety zarabiac tyle, ze beda mialy wybor i skonczy sie ta bzdurna emigracja..

Gość gość
na domowke tez bym poszla chetnie.. nawet bardzo..

Gość gość
Zycie to jednak jest dziwne. Wyjechalas i jak dowiedzialas sie ze on w Tobie tez sie kocha to co ? Nic nie zrobiliscie z tym ?

Gość gość
Ja jestem młodym kochankiem mężatki, ale co z tego, skoro dzisiejszy wieczór spędzają wspólnie z dwójką znajomych też parą. Wcale nie jest tak fajnie być kochankiem. Jutro ma wyjść na miasto, bez męża chwila dla mnie. Eh, a dziś jest z nim i czasem żałuję, że w to wszedłem, bo chciałbym ją na cały czas, ale można tylko pomarzyć! Ps. ona wkręciła mnie w kafe ;D

Gość gość
Tez chcialam wyjechac, ale mnie nie puscil bo wiedzial ze to bylby koniec. Czasem mam wrazenie ze on mnie osacza z kazdej strony obym tylko siedziala w domu

Gość gość
Samotni w sieci 4

Gość gość
Ano widzisz. Dziwna sprawa, pojawial sie i znikal. Czlowiek sukcesu, uroda, elokwencja.. Mielismy spotkac sie przed wyjazdem, ale sie nie pojawil. Chcialam mu wyznac co czuje, bylismy umowieni, ale nie zadzwonil. a teraz to juz moc facebooka. I wszystko jasne. Tyle, ze on juz nie jest sam.. A ja teraz tak zakrecona, ze nie wiem co z tym zrobic, bo on juz chyba wreszcie wie czego chce.. Gosciu - mlody kochanku. Radze Ci opuscic te pania. Szkoda zycia. Ile przyjemnosci tyle cierpienia. a im dalej z tym tym gorzej..

Gość gość
Wiesz moze to banal, ale jakby Cie faktycznie kochal wtedy to chyba juz byscie byli razem a nie mialby kogos innego. Pewnie zdajesz sobie z tego sprawe

Gość gość
Pewnie masz racje. Tyle, ze on znalazl kogos bo ja tez kogos mialam.. A teraz dopiero sobie zdalam sprawe, ze dawal znaki. Tez mysle, ze by nie odpuscil.. Tak troche w dwoch swiatach zyjemy. Zobaczymy jak pojdzie.

Gość gość
Nie jest tak łatwo odpuści. Choć już coraz częściej o tym myślę, bo przez to chyba mam depresję, kiedy wyobrażam sobie, że ona jest tam teraz z nim. Albo wieczorami, kiedy się nie odzywa i wiem, że jest teraz z nim i mogą się kochać, przytulać lub cokolwiek innego, to aż mnie rozwala. Nie dla mnie takie przygody, ale zatrzymać się teraz też nie jest łatwo, bo kiedy ją widzę to mięknę. Nie wiem, czy bęę umiał to skończyć sam