Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja córka po ślubie chce się wyprowadzić daleko od domu

Polecane posty

Zamiast marudzić zastosuj moje dobre rady:classic_cool:.Na cukrzycę i za duże i za niskie ciśnienie mam metody:classic_cool:.Na odme płucną może też bym coś znalazł:P.Ale jak zadeklarujesz ze będziesz rygorystycznie stosować co napiszę:P.A konowałom nie można ufać:P.

Gość gość
w tym momencie nie zalezy mi na leczeniu tylko na zachowaniu dobrych relacji z corka

Gość gość
Tak, prowokacja, Często tu zaglądam i codziennie niemalże ta osoba wymysla nowy temat, kończąc zdania trzema kropkami. Juz nieraz ja tu demaskowano, jakby zmieniła , to wiecej osob by sie dało nabrać.

Gość gość
Twoja córka to skonczona egoistka. I nie ze względu na pieniądze nawet. Ale na Ciebie. Ty się czujesz samotna. Wychowałaś ją i wiele dla niej zrobiłaś. A ona woli jakiegoś gacha za męza bo ma za przeproszeniem chcice. Wiele dzieci w tych czasach potrafi sie poswiecic i nie zakladac rodzin, zostac z rodzicami i nie jest to wbrew pozorom tak wielkie poswiecenie bo ciekawe ile ten gach dla niej zrobi co Ty dla niej? Watpie... Jej chcica jest wazniejsza od chorej matki. Tak naprawde jakby byla kochajaca corka rzucilaby tego gnoja w cholere i zajela się Tobą. niestety ale Ty ją urodzilas, wychowalas i nie tylko jej szczescie jest najwazniejsze

Gość gość
rozumiem ale nie chce jej odbierac szczescia, czasem myslalam ze to ja jestem egoistka kiedy mieli plany a mi wyskoczyla w ostatniej chwili wizyta u lekarza, myslalam ze przyszly ziec mnie lubi a dzisiaj kiedy przyjechal powiedzial dzien dobry i poszedl do czesci domu córki

Gość gość
A co Ty jak bylas mloda nie mialas chcicy za przeproszeniem? I teraz jestes stara panna?? No sorki wybacz! Ale mloda dziewczyna yes faceta jest bardzo wredna i zlosliwa. Kobiete mlodej jest potrzebny partner!

Gość gość
21:57- ale kiedys były inne czasy , a teraz wiele doroslych dzieci zostaje z rodzicami, a jesli jakis gach jest dla niej wazniejszy bo ma chcice to corka jest podla, jednak nie powinna myslec tylko o wlasnej d***e, ale i o mamie

Gość gość
Oj nie zgadzam sie z Toba!!! To starzy ludzie sa podli i egoistyczni :(. Nie moglabym zyc bez sexu!!! A potem ktos corce bedzie zarzucal ze jest stara panna ze jest bezplodna czy pusta dupa tak?? Tego chce kochajaca matka dla dziecka?? Oj nie!!! I nie zwalaj tu winy na czasy!!!

Gość gość
Takie zycie

Gość gość
Sprzedaj Dom, kup mieszkanie, zatroszcz sie o swoja przyszlosc. Tyle

Gość gość
To nie jest ani taki wiek ani takie straszne schorzenia, które wymagają opieki i poświęcenia ze strony rodziny. Uchowaj boże przed takimi babami jak ta z tej wymyślonej prowokacji, które w młodym jeszcze wieku każą się traktować jak obłożnie chore staruszki..

Gość gość
Przeciez ma dopiero 55lat, za granica kobity pracuja nawet do 65l. Mam na osiedlu juz wiekowa Kobiete zawsze z psem Maxem wychodzi na spacer po pracy i dawno jej nie widzialam a tu wczoraj bach - spotkanie :) Pani o kulach zwichnela kostke, noga w gipsie a wraca do pracy za 7 tygodni. I tez mi mowila ze maz sie nia nie zajmuje tylko pojechala do Siostry. No ale za granica sa inne zasady. Starzy sie tak mlodym nie wtracaja w zycie, sa tez domy opieki o dobrym standardzie. I tu to nie wstyd oddac kogos do domu opieki.

Gość gość
Rescator- Ale te dzieci powinny widziec troche dalej niż czubek wlasnego nosa i jesli rodzic czuje sie samotny jednak zostac z nim, a nie szukac gacha, ktory i tak nigdy nie pokocha tak jak rodzic. Gach może sie znudzic i odejsc, a mama tyle dla niej poswiecila, bezinteresowanie dala pieniadze na remont, a ta tego nie docenia, to jest brak slow... Kiedys przeczytalam, ze nie oplaca sie byc dobrym dla dzieci i sie dla nich poswieceac bo one i tak pozniej maja rodzica w nosie i to jest swieta prawda. A to, ze mama zostanie sama i nieszczesliwa to juz dla coruni nie jest wazne, tylko jej wlasne szczescie

Gość gość
Zresztą są dzieci, ktore jakos potrafily zostać przy rodzicach i zrezygnowaly z wlasnej rodziny. Jeszcze jak jest dwoje kochajacych sie rodzicow to co innego bo oni sobie jakos poradza, ale zostawic samotną matke dla gacha i wlasnej chcicy to .... brak slow na takich ludzi

Gość gość
12:10 a Ty masz dzieci ze tak zapytam?

Gość gość
Tak mam. I wiem, ze nigdy by mnie nie zostawiły

Gość gość
To widac, ze tez mialas CHCICE?? ;) ;) Hehe tylko juz o tym zaponialas;). Jestes dziwna osoba i bardzo bardzo samolubna!!! Moi rodzice maja 3 Corki i by wszystko dla nas odali! I za to moge im pomagac a nie za Samolubstwo!!! A co np. Maja powiedz IEC stare singielki po 60 -tce co zostaja same na starosc bez dzieci???? Kto ma sie nimi zajasc?? No kto??

Gość gość
Baba sie chyba wkur....z lekka ;)

Gość gość
Jestem kilkanascie lat od ciebie starsza, autorko, chorób nie brakuje, jak zreszta w pewnym wieku chyba nikomu. Ale zdawalam sobie sprawe ( bo niby czemu nie), ze moje dzieci beda mialy wlasne zycie. A starość kazdego dopadnie, to zadna niespodzianka, trzeba sie do nie po prostu pzrygotować. Staralam sie i staram byc niezalezna, miec wlasne życie, oszczednosci, wielu znajomych, przyjaciol, byc czynna w miare sił i mozliwości. Tez mam wielki dom, ale nigdy nie liczylam na to,ze bede mieszkac z dorosłymi dziecmi - to dla obu stron krępujace! Szczesliwe mam meza, ale nikt z nas nie jest wieczny. Dzieci za granicą, i to daleką- ciesze sie,ze im sie życie układa, jestesmy na bieżaco w kontakcie. Wiadomo ,ze w dramatycznym momencie mozemy na siebie liczyc - w jaki sposób, trudno teraz powiedziec, ale nie wyobrazam sobie, zeby przez cale zycie planowac zycie z dziecmi i liczyc na ich ciagla obecnośc i opiekę. W porownaniu do mnie jestes bardzo młoda, weź sie przede wszystkim za leczenie, jesli czegos od córki oczekuj, to ew . pomocy finansowej ( jesli nie masz wlasnych oszczednosci) na zorganizowanie czasem kogos do pomocy, typu sprzatanie, czy tez wyposazenie domu w srodki ułatwiajace życie. Zyj wlasnym życiem i ciesz sie jej szczęsciem - a to daje siłę.

Gość gość
A jak traktowałaś swoją córkę? Jeśli źle ją traktowałaś i wtrącałaś się w życie to ma rację, że wyjeżdża, ale jeśli dobrze ją traktowałaś, nie krytykowałaś, szanowałaś jej prywatność to powinna pomyśleć trochę co będzie z matką.

Gość gość
Ja mysle, ze pomysli :). Zeby sie nie martwic na zapas. Ze jak urodzi swoje dziecko to bedzie odwiedzac mame i ze zle sie to nie skonczy :). Jedynaczki sa z reguly bardzo z mama!! Szkoda tylko pracy - jesli ja ma pod tym Krakowem to bedzie musiala szukac nowej w innym miejscu...

Gość gość
Nie na to nie poradzisz, ze Cora chce miec swoje zycie!

Gość gość
1.slub w wieku 30 lat to ostatnoi dzwonek. powinnas byc przeszczesliwa ze nie masz starej panny na utrzymaniu ale byc dumna ze corka wydoroslała i sie usamodzielniła. 2.Napewno będą wnuki i bedziesz setki razy potrzebna. 3.musisz sobie znalezc opieke na mijescu,czy to kolzennka,czy sasiadka,czy sisostrzeniec,opiekunka dochodząca z ogloszenia... albo nawet opiekunbka srodowiskowa z Mopsu czy pielegniarka srodowiskowa (zgłaszasz ze chcesz takkie wizyty i masz za darmo 3 x w tyg). 4.na twoim miejscu sprzedałabym ten wielki dom. Kupiła sobie małe mieszkanie i nacieszyła sie tymi pieniedzmi.podroze,przyjemnosci,senatoria, Sa tylko twoje,nalezą ci sie. Ps.ja tez jestem samotną osobą,40lat.nie pracuję.chciałabym poznac starszą osobę ktorej moglabym pomagac.

Gość gość
powinnas sie cieszyc,mieszkanie 2 rodizn pod jednym dachem do niczego dobrego nie prowadiz...wiem bo mam 2 siostry i one mieszkały z mama w domu rodzinnym,Jedna wytrzymała rok,druga 2 lata.To samo kuzyn-u tesciow wytrzymał rok. Brat kolezanki -rozwod po 3 latach przez tesciow. Znajdz sobie opiekunkę dochodzącą,na telefon. bedziesz miala komfort.

" i ten jej błagalno przepraszający wzrok x ofiary w toksycznym związku z roszczeniową mamusią. jak chcesz jej męża zastępować to się z nią ****aj

Gość gość
ja chętnie odwiedzę panią 3 razy na tydzień w zamian za przepisanie na mnie domu

. zapytałam gdzie się wyprowadzamy, przecież mamy dom, x Dlatego to mężczyzna opuszcza ojca swego i matkę swoją i łączy się ze swą żoną tak ściśle, że stają się jednym ciałem” ( Księga Rodzaju 2:23 - 24 x samodzielność dzieci jest biblijna, małżeństwo z własnym dzieckiem to patologia. ale autorka będzie ojojowała. jaka to ona stara (serio?), jaka schorowana (to do lekarza).