Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie macie pretensji do waszych ojców lub teściów, że nie opiekują się

Polecane posty

Gość gość
dziś to zbawiaj swojego ojca co Ci zależy na naszych którym nie ufamy, skończ już bo Ci piana z pyska leci !!

Gość gość
dziś my widzimy na tle Twojej patologii jak Ci "WSPANIALI" rodzice Cię wychowali na prostaczkę i chama!!!! Pewnie im teraz wstyd!

Gość gość
dziś to wychowuj swojego tępa dzido a nie się do naszych przyp*****lasz. Wp*****l mu albo go uwiąż przy dzieciach jak nie masz pomysłu! Co za debilka!

Gość gość
Zastanawiam się co ma na celu ta g****oburza?? Autorka pyta czemu nie mamy pretensji do ojców/teściów że nie zostają z dziećmi - odpowiadamy jej to naskakuje na wszystkie że pobłażają im bo nie wymagają i nie zaganiają do garów. Ty jesteś psychiczna dziewczyno, założyłaś ten temat żeby poznać opinie czy pouczać innych?

Gość gość
dziś to zbawiaj swojego ojca co Ci zależy na naszych którym nie ufamy, skończ już bo Ci piana z pyska leci !! uuuuu, łatwo się patola obraża

Gość gość
dziś i zamiast siedzieć u nich tracisz czas na kafe... nie ładnie :( ale z Ciebie suka hahaha :D

Gość gość
Nic się nie zmieniło, za to teściowa to godna zaufania, złota kobieta. Ja sobie teścia nie wybierałam, wolałabym żeby był inny ale co mam zrobić? A teściowa jest z dziećmi od czasu do czas bo ja akurat wożę je do moich rodziców. to gratuluje mężowi tatusia, nie bałaś się brać męża z takim wzorcem tatusia? I matką która nie wiadomo po co znosi alkoholika?

Gość gość
dziś Hrabianka się odezwała haha

Gość gość
dziś i zamiast siedzieć u nich tracisz czas na kafe... nie ładnie smutas.gif ale z Ciebie suka hahaha smiech.gif wow, jakie osiągnięcie, znasz słowo suka:) brawo!!!

Gość gość
dziś nie, za to boję się jak takie tępaki do mnie piszą :(

Gość gość
dziś pewnie Twój rynsztok to pierwsza klasa i do pięt Ci nie dorastam co?

Gość gość
Co za debilki patologiczne !! A pewnie wszystkie poza kafe to ą ę paniusie

Gość gość
oczywiście , ze nie dorastasz i nawet jakbyś się porobiła z wysiłku to nie doskoczysz. Przeciez to od razu widac, ty nawet tematu ze zrozumieniem nie umiesz przeczytać, a i z agresją sobie nie radzisz- to się leczy, spróbuj

Gość gość
odezwała się ta co ma pewnie męża panicza

Gość gość
dziś a Ty spróbuj świata poza kafeterią, jest całkiem ciekawy a i mąż to dobry wynalazek, można z nim spędzać miło czas a nie od rana czaić się na forum żeby pouczać innych. A do takich nizin społecznych nawet nie podchodzę.

Gość gość
Haha po co ktoś kto ma super ojca wchodzi na taki temat i laboraty pisze...

Gość gość
17.21 chyba ci się myla wpisy i osoby....

Gość gość
a co to nizino społeczna bez wykształcenia jest laborat? Co? Chyba elaborat jak już- sprawdź w słowniku co to znaczy, przynajmniej jakiś rozwój zaliczysz

Gość gość
dziś Spadaj do swojej patologicznej rodzinki, niech się wstydzą co za prostaka wychowali! Żegnam!

Gość gość
Jestem na forum od niedawna i naprawdę jestem w szoku jakim językiem potrafią posługiwać się kobiety, jak obrażać siebie, cudze rodziny, dzieci...masakra. A co do ojców to moimi dziećmi zajmują się oboje rodzice bo są na emeryturze więc jak je np zawożę do mamy to logiczne jest że tata moich dzieci nie oleje tylko się z nimi pobawi czy zajmie w inny sposób :) pozdrawiam.

Gość gość
Dlaczego uważacie że zapytanie mamy/teściowej o zajęcie się dziećmi to taka obraza i takie poniżenie dla nich? W moim przypadku mama się obraziła jak usłyszała że chcę dać dziecko do przedszkola i teściowa też od razu zaproponowała pomoc. A mój ojciec pracuje a teścia nie mam bo nie żyje...

Gość gość
dziś nie wszystkie babcie chcą się zajmować dziećmi

Gość gość
17.28 bo czasem do dyskusji dorwie sie jakaś wariatka, która upuszcza tu jad i wyzywa. To ta z 17.25. Można ją ignorowac, a można sie z nią bawić pisaniem na jej poziomie i zobacz jak fajnie się dziewczyna zapluwa ze złości

Gość gość
dziś przepraszam ale Twój poziom również pozostawia wiele do życzenia...moim zdaniem szkoda czasu i nerwów na pyskówki ale każdy jest inny. Pozdrawiam :)

Gość gość
dziś Rozumiem ale nie uważam żeby to było poniżenie że zadzwonię do mamy i zapytam "mogę podrzucić Kacperka na 2 godzinki" proszę Was nie szukajcie dziury w całym...

Gość gość
nie przepraszaj, robię to celowo. Ona psuje całkiem fajne tematy. Owszem wiem, że można to ignorowac , ale dziś mam ochotę sie pobawić w jej stylu. a ty w swojej wrazliwości możesz sie dziwic, jak tak mozna

Gość gość
dziś jesteś bardzo czepliwą osobą i moim zdaniem właśnie takie jak Ty psują tematy - pusta lalo, tępaku, tępa dzido? to jest sposób na komunikację z drugą osobą? Nie potrafisz inaczej pokazać ze masz inne argumenty? Poza tym skąd wiesz że ta osoba skacze po tematach? Wszyscy tu są gośćmi bez nicków. Udajesz mądra a zniżając się do cudzego poziomu jesteś jeszcze gorsza.

Gość gość
17.45 dlatego, ze jak przeczytasz kilka tematów z tej tematyki to poznasz kiedy ona pisze, inaczej sie trolla nie pozbędziesz jak odpisując jej tak samo. Już nie przezywaj jakby to do ciebie było

Gość gość
dziś nie przeżywam ale gdy jest dyskusja i nagle wjeżdża osoba z wyzwiskami to średnio fajnie się to czyta i chce się od razu zmienić temat. Ty twierdzisz że się dobrze bawisz a widzisz nie każdy ma ochotę na czytanie coraz wymyślniejszych epitetów. A to czy to ta sama osoba to Twoja osobista opinia z którą niekoniecznie zgadzają się inni. Forum jest po to by wypowiedzieć swoje zdanie a nie by zmuszać i nakłaniać innych do myślenia w jeden sposób.

Gość gość
17.50 a żeś sie wysiliła, dobrze kochana niech ci będzie, czytaj sobie tylko teksty bez wyzwisk, nie chcę żebyś cierpiała