Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Mam chłopaka, a czuje sie jakbym nie była w związku :(

Polecane posty

Gość gość

Hejka kobietki! Jestem młoda osoba i jestem w zeiazku ponad roczek!:) kocham go bardzo a on kocha mnie, wspieramy sie i potrzebujemy . ostatnio zaczął doskwierać mi pewien problem. Mianowicie jestem z chłopakiem a czuje sie jakbym z nim nie była. Mam pesymistyczne podejście i zamiast cieszyć sie szczęściem i chwila w której jest dobrze ja ciagle mysle o tym " a co jak zerwiemy" nie ma powodów do zerwania bo jest super osoba i 1 raz pokochałam kogoś w taki inny sposób jak jego, wyjątkowy:). I ta myśl zaczęła doskwierać mi tak bardzo ze wmowilam sobie ze niedługo na pewno zerwiemy (mimo ze nie ma podstaw do zerwania) i zyje smutkiem płaczem bo czuje sie jakbym z nim zerwała. Ograniczyłam uczucia bo skoro przecież niby mamy niedługo " zerwać " to nie chce tak bardzo wyrażać mu uczuć , a w głębi i tak wiem ze chce ale takie myśli zajmują moja głowę tak bardzo ze powoli przestaje sobie radzić a nie chce zrywać z chłopakiem ponieważ wiem ze to byłby duży błąd i po prostu wiem ze chce byc z nim. Ale te pieprzone myśli, ciagle zyje tym jakbyśmy mieli za chwile zerwać. Moze to jakas reakcja obronna? W sierpniu mieliśmy taki kryzys który dosyc przeżyłam ale wszystko wróciło do normy chłopak zaczął sie starać jak NIGDU wcześniej. Moze moje myśli uczucia sa chwilowe ponieważ wpłynął na mnie bardzo ten sierpień i potrzebuje czasu zeby wszystko wróciło do normy , Hmm

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować