Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sonia95

Seks z dużo młodszym, moje i wasze doświadczenia :)

Polecane posty

Gość Sonia95

Hej! Pozwolicie ze opiszę wam pewną moja dość ciekawa przygodę. Będąc jakiś miesiąc temu w klubie z przyjaciółkami dosiadł się do mnie pewien chłopak, na oko miał on 18 lat. Spytał się mnie czy chciałabym potańczyć z nim, zgodziłam się. Po chwili szaleństwa poszliśmy na drinka i zaczęliśmy rozmawiać. Okazał się bardzo wygadany i elokwentny, gadka się kleiła i nie ukrywam że pod wpływem alkoholu (no niestety moja głowa nie jest dość mocna) poczułam chętkę na niego. Przegadaliśmy dobre kilka godzin po czym śmiało zapytałam czy nie chciałbym ze mną pójść do mieszkania. Zgodził się i zanim się obejrzałam ściągałam już mu spodnie, pierwszy raz miałam kontakt z penisem który miał ponad 20 cm, chwalił się ze ma ich kolo 23 :) Po zabawie kolega poszedł pod prysznic a ja postanowiłam lekko uporządkować pokój. Zbierając z podłogi spodnie mojej nocnej zdobyczy wypadł portfel. Podniosłam go i otworzyłam, w przegródce zobaczyłam stary bilet miesięczny oraz legitymację szkolna z... GIMNAZJUM!!! Okazało się że chłopak ma 15 lat!!! Brzmi to strasznie absurdalnie, sama nie mogłam w to uwierzyć. Szczególnie wspominając to jak dobrze się nam gadało i to jak on jest pokaźnie obdarowany w dole. Po krótkiej rozmowie z nim przyznał się do wieku. Po czym ubrał się podziękował za noc i po prostu wyszedł z mieszkania. Kochane koleżanki czy przytrafiło wam się coś kiedyś podobnego? Chętnie poczytam wasze doswiadczenia :D Pozdrawiam Sonia!

Gość gość
Co ma rozmiar penisa do wieku? Ech....

Gość wiola 71
Kiedys loda zrobilam koledze syna...mial 16 lat

Gość łowca pedofilów
Już mam twoje namiary nazywam się Krzysztof Dymkowowski łowca pedofilów