Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cy krótki cmok,buziak w usta to zdrada?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, chciałam się dowiedzieć jakie jest wasze zdanie na ten temat. Ponad pól roku temu dałam takiego buziaka koledze.. Pod naciskiem, to było tak że był zakład dla żartów według mnie ale on go wziął na poważnie i nie wiem czemu dałam mu tego buziaka.. Ale buziaka to było tylko dotknięcie ust (dzióbków) i nic poza tym.. Kocham swojego mężczyznę i wtedy też kochałam bardzo mocno.. Jestem z nim długo. I ta myśl o tym że dałam tego buziaka mnie strasznie męczy nie wiem co mam z tym zrobić. :/

Gość gość
Opowiedzcie :/

Gość gość
A on o tym wie? Wydaje mi sie ze jak dla Ciebie ten buziak nic nie znaczył to daj sobie spokój i nie mysl o tym tylko o swoim facecie.

Gość gość
Mój chłopak o niczym nie wiem, i czuję się jakbym niewiadomo jak go zdradziła, zamiast buziaka to przejmuje sie tyn tak jakby to byl jakis namietny pocałunek. I nic dla mnie nie znaczyl ten buziak.

Gość gość
Jest tu ktoś?

Gość gość
to jest zdrada jak by nie patrzyć

Gość gość
zdradzilas

Gość gość
Oj tam ludzie przeginają. Taki cmok to co za różnica gdzie dałaś, czy w usta, czy w czoło czy w policzek? Rozumiem pocałunek z języczkiem, erotyczny, ale to się nie liczy.

Gość gość
już ustaliliśmy ze zdradziłaś, możesz się rozluźnić i iść na całość

Gość gość
Nie pójdę na całość. Bo żałuję tego nigdy nic podobnego nie zrobiłam, żałuję tego. I to naprawdę był zwykły cmok takie dotknięcie się 'dziobkami' jakbym bratu dala buzi lub ciotce. Nic więcej. To aż taka zdrada? Mam wyrzyty sumienia.

Gość gość
Jeśli ze szczerego rachunku sumienia wyszło ci że to nie było nic złego to widocznie tak jest. Następnym razem jak będzie miał ochotę na amory to przytrzymaj go szczotką na bezpieczną długość kija zmieniając jego dzióbek w szeroki na szerokość włosia uśmiech.

Gość gość
To byl zlykly cmok jak przyjaciolce lub komus z rodziny bym dala, ale mysle nad tym czesto jakby to byl namietmy pocalubek z jezyczkiem a to tylko cmok. Czyli jednak moge to z panieci wymazac? Takie cos juz się nie powtorzyl i nie powtorzy bo wiem ze zle zrobilam. I dziękuję za normalne odpowiedz. :)