Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy kobieta jest zadbana? Dał mi do myślenia program Rolnik szuka żony.

Polecane posty

Gość gość

Nie wszczynam hejtu! Chodzi o to, że jedna z uczestniczek wyróżniała się: zero makijaży, włosy spięte, zwyczajne ubranie (dżinsy). I wyglądała gorzej niż jej starsze rywalki. I ja chyba jestem do niej podobna :( Nie maluję się, nie stroję. I kurde, to chyba błąd! Chyba zawsze trzeba mieć tusz na rzęsach i szminkę na ustach.

Gość gość
7.03 a nie pomyślałaś że po zmyciu makijażu jej umalowane rywalki już tylko straszą ? :-)

Gość gość
Ja lubie kobiety bez makijażu. Są wyjątki bo niektorym pasuje makijaz ale w większości obrzydza mnie. Higiena najważniejsza.

Gość Ja jestem facet
Jesteśmy wzrokowcami i zawsze to co ładne i kolorowe zwróci naszą uwagę. szare myszy nigdy.

Gość ja jestem facet
makijaż ma podkreslać urodę. Makijaże które robi red lipstik monster to porażka.

Gość gość
Naturalnosc!-to mnie podnieca. Też facetem jestem i rzygam na umalowane kobiety z tona pudru na twarzy. Każdy ma inny gust.

Gość gość
Naturalnosc!-to mnie podnieca. Też facetem jestem i rzygam na umalowane kobiety z tona pudru na twarzy. Każdy ma inny gust.

Gość gość
Ja sie nie maluje i zyje ,a mam prawie 40 lat,nie mam prawie zmarszczek mam sie dobrze,a i wlosow tez nie farbuje.Serio jak mloda dziewczyna sie maluje to tak ladnie wyglada.To co bedzie za 20 lat?makijaz juz jej nie pomoze.Przeciez mlodzi sa piekni sami w sobie.To ja moglabym sie juz malowac .

Gość gość
Gość 7.16,taaa,napewno facet to pisał,hahaha,skurat. Jakas zazdrosna szara mysz. A ta z Rolnika,to juz w ogole porazka,nie tylko wyglad ale cos w jej zachowaniu bylobnie tak.

Gość gość
Idealny makijaż jest wtedy, gdy pomalowane są tylko oczy i usta, a ohydnie wyglądają te wszystkie podkłady, róże itd. Ale do tego trzeba mieć ładną cerę, nie zniszczoną właśnie tymi wszystkimi podkładami :)

Gość gość
Zastanawia mnie jak to jest... często białe bluzki w sklepach mają wyraźne ślady podkładu pozostawione przez umalowane klientki czyli gdzie i czego nie dotkną - ubrudzą. Pościel, biała koszula meżczyzny...jego twarz, ciało.. wszystko usmarowane podkładem i szminką :- D Czy w dzisiejszych czasach uchowała się jeszcze jakaś kobieta która pachnie sobą a nie wytworem chemii i czyjejś wyobraźni ? ;-)

Gość gość
:-D 🖐️ biorą mnie za babe na kafeterii bo nie lubie kobiet z makijażem 🖐️ najlepsze są brwi po hennie 😭!

Gość gość
Opowiednio zrobiony delikatny makijaż kazdej kobiecie dodaje urody i uroku,a nie maluja sie właśnie najwieksze szkarady i jeszcze same sobie wmawiaja ze sa piekne i nie musza miec makijazu a w rzeczywistosci straszą gębą. Wiec nie wmawiajcie sobie same tylko sie przyznajcie ,nie maluje sie jestem szpetna ale mi wszystko jedno . Mowa tu o pieknym,delikatnym i dopasowanym makijażu.

Gość gość
Skoro tak lubicie naturę to może też przestaniecie używać mydła szamponu itd, w końcu to wysusza skórę. Za mniej więcej miesiąc odrodzi się naturalna flora bakteryjną która zabija nieprzyjemny zapach i wszystko będzie ok, naturalne zapachy feromony. Człowiek też nie nosił ubrań, to też wymysł cywilizacji, że o jakiejkolwiek depilacji czy goleniu nie wspomnę. Więc jak nie chcesz się malować to powiedz że nie potrafisz, albo że masz to gdzieś a nie pieprz jak to super być naturalną

Gość gość
Akurat przeciętny facet o ile nie jest makijazysta nie potrafi rozróżnić czy brwi są po hennie czy umalowane kredką. Tak więc ja też uważam że sciemniasz i jesteś kobietą. Nie dlatego że nie lubisz makijażu ale styl pisania Cię zdradza, faceci tak nie piszą. Każdy trochę rozgarniety się polapie.

Gość gość
Szkarady to właśnie muszą kłaść tapetę na twarz :) jak kobieta umalowana ten makijaż zmyje (a w końcu musi go zmyć), to wydaje się duuuużo mniej atrakcyjna od kobiety, która nigdy się nie malowała, na zasadzie kontrastu - to tak jak zobaczycie kogoś, kto zawsze nosi okulary, bez nich - jego oczy wydają się nienaturalnie małe

Gość gość
gość dziś [07:32 Haaa haaa haaaa można być zadbaną- pięknie wydepilowaną, zgrabną, wysportowaną, ładną i nieumalowaną, bez sztucznych szponów, wyrysowanych brwi i doklejonych rzęs, bez litra wylanych na siebie perfum i niezliczonej ilości zabiegów kosmetycznych które bardziej szkodzą niż pomagają. Jednym wystarczy mydło aby czuć się doskonale, inne potrzebują wesprzeć się podkładem. Cóz..

Gość gość
7.36 wystarczy obejrzyc ostatni filmik kawy bez cukru :-D

Gość gość
7.36 filmiki zmalowanej na potwierdzenie

Gość gość
To tak jak z garniturem czy suknią balową, jak idziesz na basen czy pobiegać możesz się nie malować, makijaż powinien być dobrany do stroju jeśli jesteś ubrana oficjalnie to też wypadało by zrobić jakieś kreski, jak idziesz na sylwestra to makijaż obowiązkowy.

Gość gość
A co do programu to jest w 100% reżyserowany, te kobiety nie mają prawa głosu co do ubioru czy make up, w scenariuszu jest że jedna ma chodzić w jeansach i basetbolowce to cały program będzie chłopczyca

Gość gość
Np. mój facet uważa ,.ze makijaż jest ok, ale delikatny. I bardzo lubi jak jestem zadbana i sie kobieco ubieram np. w sukienki, ale... nie lubi za to jak jakas kobieta jest zbyt wyzywająco ubrana albo bez gustu (typu sukienka w panterke) albo jest gruba i zalozy obcisla sukienke - bo to zle komentuje

Gość gość
makijaż powinien być dobrany do stroju jeśli jesteś ubrana oficjalnie to też wypadało by zrobić jakieś kreski, jak idziesz na sylwestra to makijaż obowiązkowy. Makijaż obowiązkowy ? :- D :D Nigdy !!!! :-D kreski ? W życiu.

Gość gość
ja mam 35 lat i się nie maluje , stawiam na pielegnajcje tzn maseczki nawilzajace, krem, peeling najwyżej 1x na mies bo częściej niszczy skore. Tez nie podobają mi się kobiety umalowane jak maszkary a zwłaszcza takie które maja brzydka cere i probuja to przykryc tymi wszytskimi pudrami :O

Gość gość
Jesteś leśną że ci się niemalowane podobają? Żaden hetero facet nie zwraca uwagi na ubiór i cerę innego faceta no chyba że jest cały uebany w błocie to wtedy zauwaze.

Gość gość
Uważam że ładne kobiety nie potrzebują makijażu, robiąc go mogą się jedynie postarzeć. Która normalna, piękna kobieta, świadoma swojej siły przyciągania będzie nakładała na skóre jakieś maskujące , śmierdzące badziewie tylko po to aby dodać sobie pewności i p o cz u ć się ładną.

Gość gość
Pytanie za milion, co rozumiecie pod pojęciem: makijaż? Jak zwykle że skrajności w skrajność, makijaż wg was to wytapetowana tonami kosmetyków twarz. Jest jeszcze naturalny makijaż, który tylko dodaje. Kobieta po 40, która próbuje wciskać informacje, że bez makijażu wygląda ładnie powinna skorzystać z pomocy okulisty lub umyć lustro.

Gość gość
8.45 kobieta ktora nie wierzy, ze inna , po 40 moze wyglądać bez makijażu lepiej od niej, powinna wyjść ze swojego grajdołka. Makijaż, jaki by nie był- czy to sam korektor czy lekki podkład, sprawia, ze twarz wygląda inaczej i już nie jest taka jak była, więc jak by nie było, jest to oszustwo. Naturalnje ładne kobiety nie potrzebują nikogo oszukiwać, nie malują twarzy, bo nie muszą. I nie chcą.

Gość gość
Makijaż jest dla kobiet które tylko w nim czują się atrakcyjne i ładne.

Gość gość
Widziałam śliczne dziewczyny bez makijażu które się malują żeby jeszcze bardziej podkreślić swoją urodę lub zmienić wygląd na wieczór. Więc nie generalizujcie że jak umalowana to pewnie musi bo szkaradna bez tego. Tak samo jak każda niemalujaca się to pewnie szara myszka z kompleksami. Żyjecie i dajcie żyć innym po co ten jad?