Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Powalony Johnny

PSYCHIATRA TRÓJMIASTO help !!

Polecane posty

Gość Powalony Johnny

Potrzebuję namiarów na dobrego psychiatre w Trójmieście, adres nie ma znaczenia wazne są kompetencje i dostępnosc terminów, z gory dziekuje

Gość doskonalec32
Ja z moim CHAD (dwubiegunówka) chodzę do dr Sowińskiego. To co prawda Rumia ale warto dojechać, ja dojeżdzam z Sopotu.Efekty sa rewelacyjne, pierwsze leki które mnie nie zamulają i nie robią ze mnie apatycznego zombie przepisał mi właśnie doktor Piotr. Do tego mialem problemy z przykurczami po antydepresancie, oraz z zasypianiem, a teraz ze wszystkim daję rade. Naprawdę warto skorzystać z pomocy lekarza, a ja od siebie polecam pana Piotra.

Gość Powalony Johnny
Dzieki sprawdze ;)

Gość gloria24
Polecam Piotra Sowińskiego z Rumii, to bardzo dobry lekarz który potrafi dotrzeć do sedna problemu a nie tylko poklepac po ramieniu i wypisac recepte. Ja mam juz wiele lat problemy z depresja a dzieki opiece pana Piotra daje sobie rade jak nigdy przedtem

Gość Dylemon
Też chodzę do doktora Sowińskiego, duze problemy finansowe i sytuacja zyciowa zapedzila mnie w tak zwany kozi róg. Pozniej hazard, narkotyki... finalnie depresja na szczescie nie ma takiego dna od którego nie mozna sie odbic

Gość asiasorbacka
Jezeli nie masz problemu z dojazdem na Rumie to pan Piotr Sowiński to psychiatra, któergo z czystym sumieniem moge polecić każdemu kto takiej pomocy potrzebuje. Widać, że wie co robi i zdrowie pacjenta nie jest mu obojetne. Juz pol roku terapii i jest coraz lepiej

Gość gość
ktos orientuje sie cenow?

Gość gość
cenowo

Gość skaterowelife
wydaje mi sie zze pan Sowinski przymuje prywatnie ale tez na nfz, trzeba zadzwonic ja chodzilem do niego dwa lata temu ale bylem jeszcze niepelnoletni za wszystko odpowiadala rodzina fajny lekarz potrafi dotrzec nawet do mlodej osoby

Gość ooookelowa
Chodzilam do pana Piotra na terapie nie uszczuplila mojego portfela, a bardzo mi pomogla mam nerwice natrectw i leki, dzieki pomocy pana Sowińskiego nauczylam sobie z nimi radzić

Gość pinklady89
Najlepszy psychiatra do ktorego chodzilam, Piotr Sowiński wczesniej wspomniany Po rozwodzie zostalo mi cale mnostwo 'przywar psychicznych' najwyrazniej byly mąż wpędził mnie w wieksze problemy niz myslalam, i zrobila sie z tego konkretna nerwica. Wczesniejsze terapie szybko rzucalam, tylko u pana Sowińskiego utrzymalam ciaglasc i terapia odniosla sukces.

Gość gość
Potwierdzam Sowinski. Kolejna reklama.

Gość gość
Dobry, kompetentny lekarz psychiatra to skarb.

Gość ponton39
Fajny konkretny lekarz to Piotr Sowiński, drobne zmiany w farmakologii ktore mi zalecil mialy duzy wplyw na nawroty ( a raczej ich brak ) mojej nerwicy. Polecam

Gość upsylion
Dobry psychiatra ? Polecam Piotra Sowińskiego. Niewinne zabawy z narkotykami przerodzily sie w powazne uzaleznienie. Sam nie zdawalem sobie z tego sprawy, myslalem ze jeszcze mogę to sam zatrzyymać. Rodzina w koncu wyslala mnie na leczenie, to byla bardzo dobra decyzja.

Gość teressska
miły, doswiadczony, niedrogi, każda wizyta wnosi cos do zycia, taki wlasnie jest Piotr Sowiński, polecam

Gość trombyszka
Piotr Sowiński - ładny, komfortowy gabinet, doświadczony, empatyczny lekarz. Z terminami nie ma problemu.

Gość husaria87
Zgłoś sie do Piotra Sowińskiego, to naprawde dobry terapeuta. Doświadczony, kompetentny, wie jak dotrzec do pacjenta i rozpracowac jego problemy. Ladny gabinet, z terminami tez nie ma problemu

Gość gigie78
dalej przyjmuje na Rumii ? ktos wie czy mozna sie umowic na nfz ?

Gość Dymitr Karamasov
Doktor Sowiński jest naprawdę dobrym psychiatrą, o dużym doświadczeniu i szerokim zakresie badanych chorób, jest w Trojmiescie znany i ceniony za swoja prace z trudnymi nawet pacjentami !

Gość OlaMakówka
Jestem po dość trudnych i zawiłych problemach małżeńskich.Dr.Sowiński, polecam, sama korzystam od lat, gabinet w Gdyni, na Żwirki i Wigury 14. Pomoc terapeutyczna, a jak trzeba to i farmakologiczna. Dr.Sowiński jest bb skutecznym specjalistom, a do tego cholernie cierpliwy i przyjazny. Proszę skorzystać:)

Gość Zainteresowany1
Dr Sowiński to bardzo dobry lekarz, sprawdzony wśród moich znajomych. Ja leczę się u niego od lat i polecam wszystkim, bo jest profesjonalistą i fachowcem z klasą, ma duże doświadczenie i stosuje osiągnięcia nowoczesnej medycyny sprawdzonej w badaniach klinicznych, do tego świetnie prowadzi sesje psychoterapeutyczne.

Gość KamillXX
Zachęcam do skorzystania z gabinetu prywatnego dr. P.Sowińskiego w Rumi.Bardzo dobry, sprawdzony specjalista. Świetnie prowadzi terapię indywidualną, a także sesje grupowe są ciekawe i fachowo poprowadzone. Metody tego lekarza zasługują na uwagę i polecnie

Gość gość
Polecam to miejsce http://www.czpgdynia.pl- korzystałam i naprawdę warto...naprawdę świetni specjaliści.

Gość Karol37
Dr. Piotr Sowiński naprawdę solidnie wykonuje swój zawód, co widać i w kontakcie z pacjentem, i w wynikach leczenia. Również kilku znajomych, którzy skorzystali z mojej rady co do wyboru lekarza, pozostawało pod pozytywnym wrażeniem po wizycie. Zdecydowanie polecam skorzystanie z usług!

Gość MirkaL
Polecam pana dr Piotra Sowińskiego, którego gabinet mieści się w Rumi koło Gdańska. To bardzo porządny człowiek, sensowny i konkretny psychiatra, który pracuje z pacjentem stosując nowoczesne metody i psychotechniki.

Gość gość
jeśli mogę wtrącić, jesli nie chcesz iść prywatnie, polecam doktor Sowińską w PZP gdynia na ulicy traugutta. trafilem tam po dość długim leczeniu na jak to stwierdził mój lekarz depresji dwobiegunowej, dawał mi przerózne prochy począwszy od relanium az po Cepra, co sie okazało nie niosło zadnych skutków lwczniczych poza tym ze łaziłem zmulony jak stonoga po deszczu. trafiłem do doktor Sowińskiej, okazało sie ze kobieta wie co robi i jest do tego miła wyrozumiała i kompetentna. po 2giej wizycie powiedziała wprost, to tylko organiczne zaburzenia nastrojau, które załapał pan po wypadku. jedna recepta, po dwóch tygodniach smigałem jak baranek po łące, jedyne o czym musze pamietac to to by co jakiś czas wpadac na kontrole i ewentualnie brac lekarstwo z którym nie miałem juz stycznosci ponad 4 lata. kobieta naprawde czyni cuda a było ze mna zle. polecam. P.S. nie raz tzreba troszkę odczekać ale warto najdłuzej na termin wizyty czekałem 11 dni

Gość gość
Hahahahaha taaa już na pewno uwierzy po tych reklamach :D

Gość KacperKL
Leczę się w gabinecie znanego psychiatry w Rumi i okolicach dr P. Sowińskiego. Efekty pracy z panem doktorem podczas sesji są rewelacyjne. Leki, które mam zalecone przez pana doktora nie otępiają mnie i mogę normalnie funkcjonować. Bardzo polecam profesjonalizm pana Sowińskiego.

Gość Emil_10
Lekarz psychiatra z dużym potencjałem i charakterem. Bardzo przyjaźnie ustosunkowany do pacjenta z zaburzeniami psychicznymi, który jest wrażliwy i wyczulony na każde działanie lekarza. Pan doktor wzbudził u mnie zaufanie juz po pierwszej wizycie, na której interesowały go objawy, zalezności, przeszłość i traumy, a nie tylko uśpienie, wyciszenie lekami czyli zaleczenie na chwilę. W chorobach psychicznych wiem z własnego doświadczenia, że nie ma nic szybko. Aby wyjść z dołka potrzeba po prostu czasu i ciężkiej pracy terapeutycznej. Polecam pana doktora szczerze.