Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hejpomocy

Czy sa tu panie ktore staraja sie o dziecko lub po dlugim czasie im sie udalo

Polecane posty

Gość Hejpomocy

Hej. Strone podlapalam od przyjaciółki:) od maja staramy sie o dziecko. W tamtym tygodniu postanowiłam wybrać się na pierwszą wizyte u ginekologa przełamałam swój strach :D ginekolog przeprowadzil ze mna wywiad,zrobil mi badania, pobrał wymaz na cytologie i dal skierowanie na badanie krwi na dwa hormony.Myślicie że powinien zrobić coś więcej ? Nie znam się byłam pierwszy raz nawet nie mam się komu zapytać. Moj cykl trwa od 33 do 37 dni zależy czy mi się dwa dni spóźni czy dostanę go dwa dni wcześniej. Nigdy nie wiem kiedy mam dni plodne. Teraz to pewnie i tak nam się nie uda bo narzeczony wyjeżdża i wróci dopiero na wakacje :) będzie tylko na weekendy w ostanie dni każdego miesiąca :(

Gość gość
a partner jakie zrobił badania ?

Gość Hejpomocy
Nie robil żadnych badań

Gość gość
My staramy się ok roku.Mój mąż zrobił badanie nasienia, ja wszystkie hormony i wszystko jest ok.Ginekolog planuje monitoring.

Gość Hejpomocy
Przepraszam robil badania * Właśnie ginekolog zalecił mi te badania hormonów jeżeli wszystko będzie ok to podał mi termin do kiedy powinnam zajsc w ciąży hmm tzn do kiedy powinno nam się udać, jeżeli przekroczymy ten termin to będziemy musieli podjąć decyzję i powtórzenie badań itp.

Gość Hejpomocy
21-22 ,a czemu ?

Gość gość
To myślę że jeszcze nie musicie szybko robić tych wszystkich badań, raz ze koszt a dwa może wystarczy jakiś urlop nad morzem czy gdzieś w dni plodne. My staramy się czasem wyluzować, narazie bez rezultatów ale co począć jak wszystko ok... My mamy ja 25 , mąż 26.

Gość Hejpomocy
Tez tak myślę :) Jeżeli przez najbliższe miesiące nie wyjdzie to jak narzeczony wróci to planujemy wyjechać gdzieś:) dzięki za odpowiedź i trzymam kciuki mam nadzieje ze się wam uda! :)

Gość gość
Mozesz qyjechac gdzies, ale jak nie trafisz wtefy w plodne dni, to i tak nic to,nie da