Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje ruszanie sie w macicy

Polecane posty

Gość gość

Mam 17 lat i właśnie zdiagnozowano u mnie "PID" czyli zapalenie narządów miednicy (mam 1 partnera żeby nie przyszło wam coś do głowy) I ogólnie wszystkie objawy dotyczące tego mam już od 2 lub 3 miesięcy a zdiagnozowano to dopiero teraz. Mogę powiedzieć że też na pewno nie jestem w ciąży pozamacicznej bo testy nic nie pokazały i jeden robiony u lekarza. A główną przyczyną która mnie w tym momencie niepokoji sa dziwne ruchy w mojej macicy w okolicach jajników i na końcu szyjki trwają przez cały dzień raz mniej raz w ogóle a raz to ze wszystko mi tam skacze również bardzo bolą mnie piersi ,okres spóźnia mi się parę dni ale niby to normalne... (Nie wspolzyjemy od 2 miesięcy z powodów Moich obaw)

Gość gość
idz sie wyzalic terapeucie, a nie tutaj.

Gość gość
No właśnie, idź do jakiegoś lekarza czy co, a nie tutaj to opowiadasz. Nikt stąd do macicy przecież ci nie zajrzy.

Gość gość
Czuje ze twoja macica potrzebuje duze i dlugiego czarnego kkuttasa to ja uspokoi

Gość gość
Widzę,że po niektórzy są na poziomie podstawówki i wieku umysłu dzieciecego.Ktoś ma problem i odpisywanie w sposób że sie ktoś wyżala lub potrzebuje długiego k****a są nie na miejscu.Po to są miedzy innymi fora,żeby sie udzielać i pytać a może ktoś miał podobny problem.A może ta dziewczyna czeka już na wizytę do specjalisty i w między czasie chce się czegoś na ten temat dowiedzieć.Więc trochę wyrozumiałości.