Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocikot17

mój facet mnie zdradza, co robić, jestem załmana

Polecane posty

Gość kocikot17

Mój facet mnie zdradza, jestem tego na 100% pewna dodatkowo okłamał mnie że nie był z żadną dziewczyną przedemną a wiem na 100% że był bo jest przystojny bardzo a pracuje w zakładzie gdzie pracuje dużo kobiet na 100% mnie tam zdradza, zresztą kilka razy go na zdradzie przyłapałam a raz mi się nawet przyznał. Co mam robić, czy walczyc o ten związek?

Gość gość
Oj, wydaje mi sie ze musisz walczyć o siebie. Jak jest sie zdradzanym to chyba raczej trudno normalnie funkcjonowac...

Gość kocikot17
nie wiem co mam zrobić, on jest moją pierwszą miłością, jest bardzo przystojny ale wiem że mnie zdradza, może ja powinnam go zdradzić, jak go kiedyś okłamałam że go zdradziłam to się popłakał, przez telefon ale też w to uwierzył czyli znaczy że mi nie ufa. Kocham go ale nie wiem co zrobić, chciałabym być z nim na zawsze ale jak mu powiedziałam że chcę dziecko to powiedział że za młodzi jeszcze jesteśmy że gdzieś za 4 lata dopiero.

Gość Carycka
Zlapalas go kilka razy na zdradzie I jeszcze sie pytasz co robic?

Gość dyzieq
to są uboczne skutki złapania atrakcyjnego faceta

Gość gość
Nikt inny jej nie chce, wszyscy ją znają, tylko ktoś z zewnątrz może się złapać na jej kłamstwa i obłude, złapał się bogaty, więc trzyma się go jak jemioła drzewa.

Gość gość
To provo , tak ?

Gość gość
Przyłapałaś go na zdradzie? Czyli złapałaś ich w łóżku? Całowali się? Czy po prostu rozmawiali, a ty to już wzięłaś za zdradę, bo na pewno coś między nimi jest? :/ Nie wiem co ma atrakcyjność do zdradzania, bo znam wielu mega przystojnych facetów, którzy nie mają powodzenia, ale znam też brzydszych co mają kobiet na pęczki. Różni ich po prostu charakter, ci brzydsi są pewniejsi siebie, otwarcie flirtują i są duszami towarzystwa.

Gość kocikot17
Carycka No właśnie, złapałam go najgorsze że byłam tego świadkiem tylko jest pewien problem ponieważ to nie była taka dosłowna zdrada jednak dla mnie to jest zdrada i tylko czekam aż mnie zostawi i upokorzy dyzieq żadna moja koleżanka nie ma takiego przystojnego faceta, wiem że mi go zazdroszczą, raz jedna koleżanka moja była koleżanka przypadkowo zapisała swoje hasło od swojego fb u mnie na laptopie i pisałam do niego z tego konta to napisał że jest ze mną i mnie kocha i żeby ona nie pisała więcej do niego ale że mi nic nie powie i że możemy być przyjaciółmi. Jak się spotkaliśmy to tak mu po mordzie dałam jak nigdy, i chyba z tydzień z nim nie gadałam ale w końcu mnie przeprosił. Nie wiem czy dobrze zrobiłam że mu wtedy wybaczyłam

Gość gość
Lol to musi być prowo ;) Dałaś mu po mordzie, bo powiedział innej, że Cię kocha i nigdy nie zdradzi? Ty jesteś p******a. Weź go zostaw w spokoju, niech znajdzie normalną laskę.

Gość gość
Ty chyba żartujesz? Zlapalas na zdradzie i nic, sama oklamujesz ze zdradzasz, chcesz dziecko chociaż on pewnie nawet o wspolnym zyciu nie myśli... no i o co chodzi z zaufaniem, to że uwierzyl w to co mówisz to wyraz ufności czy nieufności, bo się pogubilam.

Gość gość
"żadna moja koleżanka nie ma takiego przystojnego faceta, wiem że mi go zazdroszczą," X Jprd:o

Gość gość
kocikot17 To może nam wyjaśnisz na czym polegała ta jego zdrada? Wzrok mu się zatrzymał na innej lasce? Zapytał inną kobietę o drogę? ;)

Gość gość
"gość dziś Lol to musi być prowo oczko.gif Dałaś mu po mordzie, bo powiedział innej, że Cię kocha i nigdy nie zdradzi? Ty jesteś p******a. Weź go zostaw w spokoju, niech znajdzie normalną laskę." X Haha :D Jakas wariatka

Gość gość
Pewnie, że prowo, ale zabawne ;) Taka kobieca wersja arabskiego męża. Weź mu każ nosić burkę, to przestanie być taki przystojny ;)

Gość kocikot17
gość Nie do końca go w łóżku złapałam, ale i tak wiem że mnie zdradza zresztą sam mi się przyznał, dla mnie zdrada umysłowa jest taka sama jak fizyczna

Gość szry
autorko, pierniczysz jak potluczona: "jest pewien problem ponieważ to nie była taka dosłowna zdrada jednak dla mnie to jest zdrada" i zaloze sie, ze wieczne awantury, wieczna zazdrosc. zostaw tego faceta w spokoju, wykanczasz go psychicznie. jeszcze sie sama przyznajesz do atakow fizycznych dokonanych na nim... ty sie ciesz, psychozo jedna, ze ci zarowno psychiatre jak i prokuratora odpuscil. zostaw go w spokoju po prostu.

Gość gość
No, ale co KONKRETNIE zrobił? Wszyscy chcemy się pośmiać ;)

Gość kocikot17
przyznał mi się kiedyś że się sam zadowalał zanim był przedemną a co gorsza jak już ze mną był, zresztą u niego w pracy i na studiach jest pełno szmat skąd mam wiedzieć czy mnie z jakąś nie zdradza skoro robił takie rzeczy

Gość gość
Provo albo lecz chora zazdrosc 🖐️

Gość gość
Czyli, że się masturbował? ;) A ty tego nie robisz hipokrytko?

Gość kocikot17
jak się kobieta masturbuje to nie szkodzi ale jeśli facet się masturbuje to grozi mu to impotencją albo że kobiety go nie będą poniecać, czytałam duzo na ten temat

Gość gość
Albo to provo albo jesteś desperatka bez godności skoro trzymasz się kobieciarza

Gość gość
Skoro facet się masturbuje to wiedz że cię nie szanuję i prędzej cz później zdradzi, ja tak miałam ze swoim mężem, uważaj autorko bo tej poważna sprawa

Gość gość
22:34 A co ma k***a masturbacja do zdrady, bo nie rozumiem? Każdy człowiek ma swoje potrzeby seksualne i chyba lepiej zrobić to samemu niż iść do d****** Twój Cię zdradził bo ma k***wską naturę i nic tego nie zmienia.

Gość gość ktory wie
co robić? rzucić go a potem sie zbadać, pewnie juz masz HPV