Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocikot17

mój facet mnie zdradza, co robić, jestem załmana

Polecane posty

Gość kocisko17
to nie prowo tylko jestem strasznie zazdrosna z tego co wiem to mnie żadną inną nie zdradził ale jednak myślę że mógł to zrobić, ale jestem też pewna że mysli często o innych kobietach i masturbuje się a ja o tym nie wiem, a kiedyś też p[owiedział że GŁUPSZEJ DZIEWCZYNY ODEMNIE NIE ZNA ciekawe jak wy byście się czuły gdyby tak wam facert powiedział wiem że robi aluzje do tego że chodzę do zawodówki a on studiuje zaocznie i ma maturę

Gość gość
gość dziś zdrada z własną ręką to taka sama zdradza jak zdrada z inną kobietą, chłopak/mąż powinien mieć prawo na seks tylko ze swoją żoną i autorce radzę chłopakowi postawić taki warunek

Gość gość
ale pieprzycie głupoty, widać że młode jesteście i życia nie znacie, większość normalnych facetów zdradza lub będzie zdradzać ale liczy się to z kim chce byc "na stałe" z kim ma dzieci , dom, wspólne zainteresowania, spędzone lata, wiem że brzmi to paskudnie ale człowiek nie jest stworzony do monogamii (kobiety również) mój dziadek zawsze miał jakąś "narzeczoną" na boku a babcia sobie tylko żarty z tego robiła bo wiedziała że na prawdę kocha tylko ją

Gość gość
jesteś urocza kocikot, takie głupiutkie dziewczyny sa słodkie ;)

Gość gość
22:52 :o daj sie dalej walic w rogi :o . Moze i ludzie nie sa stworzeni do monogamii , ale potrafia byc wierni . Jestesmy ssakami , ale nie zwierzetami .

Gość kocikot17
Czyli pradopodobnie prędzej czy później mnie zdradzi, aq czy którejś z was udał się związek że byłyście pierwszą dziewczyną swojego faceta a on waszym pierwszym facetem

Gość gość
Kocikot po co o tym mysliszi o domniemanych przyszlych zdradach ?

Gość kocikot17
po co o tym myslę, lepiej dumach naq zimne, zreszta pełno mich koleżanke miało facetów którzy je zdradzali albo niektórzy to nawet bili i wiem że faceci mają takie demony w sobie

Gość gość
ile masz lat a ile Twój chłopak?

Gość kocikot17
ja 17 a on 21, od roku jestesmy razem, dziwi mnie że przedemną seksu nie uprawiał bo jest bardzo przystojny i wiem że był na studniówce z inną dziewczyną ale mówił że z nia się nie kochał czy znacie jakieś bardzo przystojnego faceta który do 20 rku zycuia był prawiczkiem?

Gość gość
Ja miałam mega przystojnego faceta który był prawiczkiem do 23 roku życia, mój kolega, jest z moja koleżanką sama ich ze sobą ustawiłam, on był nieśmiały ale są już ze sobą od 7 lat a od 5 lat są małżeństwem, mają dwójkę dzieci :) Nie każdy przystojny facet to zdradzający kobieciarz

Gość kocikot17
no mój też był niesmiały, pamiętam jak go wyśmiałam że ma 20 lat i jest prawiczkiem i że zabiera się za mnie jak pedał i go op**********m że na 100% sobie trzepie i że będę sapała z innymui i że go zostawię to mało co się nie popłakał ale zrobiliśmy to i teraz tak się nauczył że ja dostaję orgazmu już podczas samych pieszczot :p ale jest problem bo nie wiem czy kiedyś nie zechce mu się zobaczyć jak to jest z inną kobietą

Gość gość
Kocikot , nie chce obrazac ale jestes nienormalna . Az sie nie chce czytac tych glupich wypocin :o

Gość kocikot17
To co ja mam zrobić skoro myslisz że jestem nienormalna?! Może dasz mi jakąś rade skoro jestes taką mądra?

Gość gość
autorko, ty jestes po prostu chora psychicznie, idz do specjalisty, zarowno z ta swoja zazdroscia jak i obsesja na jego punkcie. do reszty kretynek, jesli uwazacie ze masturbacja u faceta to zdrada, ale masturbacja u kobiety to juz nie, to glupszych od was chyba nie znajde. jak w ogole mozna osiagnac taki poziom hipokryzji?

Gość gość
Od takich jak ty to jak najdalej :o Biedny facet.

Gość oto rozwiązanie
Autorka ma ze szkodliwością męskiej masturbacji akurat rację, facet który często się masturbuje staje się po czasie impotentem natomiast na kobietę masturbacja działa pozytywnie ponieważ o wiele łatwiej dochodzi do orgazmu. Ja jestem z moją dziewczyną w związku na odległość i od kiedy noszę to: http://i.ebayimg.com/images/i/111588368472-0-1/s-l1000.jpg wcale się nie masturbuję, mój orgazm jest w pełni zależny od niej, ale nie ma już między nami kłótni. Gdy tylko Twój chłopak to założy wasz związek zmieni się o 100% na lepsze.

Gość oto rozwiązanie
Co kocikotku myślisz o tym rozwiązaniu? Najnowsze modele CB trochę kosztuja jednak mozna bez problemu utrzymywać higienę i nie ma możliwości że facet ściągnie to bez kluczyka. Odpisz.

Gość Carycka
Do gosc 22:52 , to ja pierd/ole takich facetow. Juz wole byc sama

Gość gość
To prawda, ludzie są poligamiczni a monogamia to tylko wytwór kultury