Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje życie to pieprzona ruina..czy to pora skonczyc ?

Polecane posty

Gość gość

W skrocie. Wychowalam sie w rodzinie, gdzie ojciec alkoholik robil co chcial, a mama udawala ze nie widzi. Byla salowa w szpitalu, wiecznie w pracy. Ciagle brak kasy, ojciec przepijal non stop. Po pijaku nas bil, wyzywal, sikał na nas , mi siostrze obcinal włosy jak sie wkurzyl (mama potem poprawiala zebysmy wygladaly po ludzku) . Wujek brat ojca molestowal nas. Dnia kiedy dostalam poerwzzy okres byl u mojego ojca. Przyszedl do pokoju wsadzil mi reke w majtki , gdy zorientował sie ze ma na rece krew wytarl mi ja w twarz i sie śmiał, zosatawil mnie w spokoju. A ja potem zwymiotowalam na dywan z obrzydzenia i nerwow. Do konca dnia nie wyszlam z pokoju. Rzygowiny posprzatalam kartkami wyrwanymi z zeszytu. Po dzis dzien czuje sie smieciem. Nie mam zycia. Nie potrafię uprawiac seksu z mezczyzna po tym co przeszlam. Mam koszmary. Przeszlam ciezka depresje, bylam na lekach. I czuje ze znow powraca.

Gość gość
Wszystko bym dala, by matka mnie wyskrobala zawczasu, zeby tylko sie nie urodzić.

Gość gość
Tutaj odchodzą rozne provokacje, więc nie wiem, ale jeśli to prawda, to nie wiem co napisać, bo chyba zadne słowa nic nie pomogą. :(

Gość gość
Wiem, bo czasem tu siedze i czytam rozne rzeczy. Ale to nie prowokacja. Praktycznie nikt o tym w moim realnym zyciu nie wie..ale tez nie mam nikogo. Mam dość swojego życia..tego co przeszłam. Jak dalej żyć ? Na pieprzonych lekach żeby jakkolwiek funkcjonowac i tak az do końca ? Ech

Gość gość
Ok, wierze, ale nie wiem jak Ci pomoc i jakimi słowami dodac otuchy. Prze//ebane że tak w zyciu bywa i ofiara cierpi, a kat żyje spokojnie.

Gość gość
W Ameryce była taka matka co miała 5 dzieci i je potopiła ale wyrok śmierci oddalono miała chorobe psychoze i pod obserwacją dożywacia w szpitalu dla psychicznie chorych wylądowała

Gość gość
zawsze ci HIM pisałem, że jesteś nic nie wartym ludzkim odpadem i śmieciem i wiem, że to twój temat!

Gość gość
to do roboty na swoje i po problemie

Gość Chopin_pragnienie_miłości
tak

Gość gość
Jestem na swoim i co w zwiazku z tym ? Myslisz ze tak latwo sie pozbierac..

Gość gość
Psychoterapia to jedyne wyjscie po takim piekle