Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prywatna opieka medyczna

Polecane posty

Gość gość
wypad żałosna spamówo!!! :o

Gość Nina Kowalska
My korzystamy z pakietów w Lux Medzie i jesteśmy bardzo zadowoleni całą rodziną . Fajne jest to, że możemy korzystać z Portalu Pacjenta, dzięki czemu umawiamy się online i nie czekamy w kolejkach.

Gość bulwarka
ja równeiż mam pakiety medyczne w Lux Medzie, chcę miec po prostu możliwość w akżdej chwili wizyty u specjalisty, dzieci mają pakiet Morelka i Mango a my z mżęzm pakiet Brzoza.

Gość kilofka
ja cieszę sie, że można u nch rezerwować wizytę online bo mają portal pacjenta gdzie można szybko umówić wizytę czy sprawdzić wyniki badań.

Gość greckowa
dobrą opcja jest też wykupieniu pakietu medycznego w lux medzie, mają spory wybór poza tym przynajmaniej dzięki akiemu apkietowi masz pewność, że jak będziesz potrzebować wizyty to na pewno nie odprawia Cię z kwitkiem.

Gość Anigosi
Ja prywatnie to chodzę w tym momencie tylko na rehabilitację i do ortopedy. Zawsze jestem tutaj www.rehabilitacje.org zadowolony z leczenia. Wszystko w jednym miejscu, ale jak chcę to mogę zmienić punkt na taki jaki mi pasuje. Tanio i skutecznie, warte polecenia.

Gość Annkannaa
Ja korzystam z LekarzObok

Gość mariaawaria
Ja mam Lux Med dla siebie i dla dzieci. Dzieciaki mają opcję Morelka taka do 3 roku życia, swojej nie pamiętam, chyba dąb i musze powiedzieć, że nie mam najmniejszych zarzutów ani wątpliwości, że była to dobra decyzja - nie stoimy w kolejkach, wszystko załatwiamy podczas wizyty bez proszenia lekarza o skierowania czy badania jak się zdarza w NFZ, dzieciaki mają przeglądy stomatologiczne a ja świetnego ginekologa. Polecam zdecydowanie!

Gość gość
Też tam do niedawna miałam pakiet ale teraz kiedy zmieniłam pracodawcę mam jak wszyscy w firmie wykupiony pakiet medyczny w centrum http://cmsf.pl/ i jak na razie jestem bardzo zadowolona, zero kolejek i rehabilitacja na bardzo wysokim poziomie to chyba największe zalety tego centrum medycznego

Gość vitilka
ja też mam prywatną opiekę medyczną wykupioną przez pracodawcę, pakiet mam wykupiony w lux medzie są bardzo nastawieni na klienta bo mają obsługę klienta online, co bardzo przyśpiesza umawianie wizyt.

Gość owolka
ja też mam lux med, fajen jest to, że bez problemu mozna dostać się do specjalisty a nie tak jak w państwowej służbie zdrowia wieczne kolejki i problemy z dostaniem się do lekarza.

Gość opimka
w lux medzie szybko można umówić się na wizytę bo mają portal pacjenta i wizyty są dostępne online co bardzo przyśpiesza możliwość dostania się do specjalisty.

Gość gość
Największym plusem pakietów medycznych jest to, że nie trzeba stać w kolejkach aby umówić się do lekarza. Ja mam w swojej ofercie platformę Portal Pacjenta i sama w łatwy i szybki sposób umawiam sobie wizyty w dogodnym terminie.

Gość gość
Rzeczywiście, aplikacje z możliwością umówienia wizyty, czy podglądu wyników badań bardzo ułatwiają życie. Sama korzystam z abonamentu w Enel Medzie, jeszcze się nie zawiodłam ani razu, super standardy i polecam serdecznie.

Dla mnie dużym plusem pakietów medycznych w Lux Med jest również możliwość dokupienia pakietu stomatologicznego Komfort. Kosztuje on tylko 49 zł a w jego ramach mamy nieograniczoną ilość przeglądów, 3 znieczulenia i wiele innych. Warto dopłacić i mieć w jednej firmie kompleksową opiekę.

Gość serkowinka
zdecydowanie moim zdaniem lux med ma naprawdę super opcję z tym portalem pacjenta bo w łatwy sposób można umawiać wizytę.

Gość jenny28
Tak to fajna sprawa. Teraz podoba mi się też to, że dzięki Portalowi Pacjenta mogę sprawdzić wyniki badań. Nie mówiąc już o możliwości umówienia wizyty do specjalisty on line.

Gość MaciekDops
My chodzimy do gabinetów Państwa Więcków w Krakowie i generalnie nic nam więcej nie potrzeba. Jest tam internista, ortopeda, rehabilitacja w dobrej cenie i zawsze mogę się umówić sam przez stronę praktyka.info.pl.

Gość bulowinka
a ja zawsze mogę bez problemu umawiać wizyty online przez portal pacjenta w lux medzie, mogę wybierać sobie wizyty na terenie całej warszawy dlatego dzięki tej opcji mogę praktycznie z dnia na dzień dostać się do specjalisty, tak więc szybko można się uporać z chorobą.

Gość cziterka
to prawda umawianie wizyty online to jak najbardziej super opcja, bo najszybciej można wybrać dogodny termin wizyty, praktycznie z dnia na dzień mogę umówić wizytę bo taką możliwość daje mi portal pacjenta Lux Medu.

Gość poszka
ja nie narzekam na lux med, mam świetną opiekę medyczną, do tego mogę umawiać wizyty droga online przez portal pacjenta, więc szybko można się umówić do lekarza, to bardzo wygodna opcja.

Gość deszka

ja pamiętam jak swego czasu musiałam wisieć godzinami na telefonie, żeby umówić wizytę w państwowej placówce zdrowia, a teraz w lux medzie mogę online umówić wizytę do każdego specjalisty.

Gość kalka

jak masz portal pacjenta to rzeczywiscie nie ma problemu z umówieniem się na wizytę bo dzięki portalowi można umawiać się online, bez potrzeby telefonowania.

Gość Majka

Polecam Enel Med, dużo placówek, bardzo dobra opieka, praktycznie zawsze mam wizytę kiedy potrzebuję i w którym miejscu mi wygodnie. badania też miałam wszystkie w pakiecie, które do tej pory musiałam wykonać. z aplikacji żadnej nie korzystałam, ale chyba jest