Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Galea 09

Jego byla postanowila go chyba odzyskać...

Polecane posty

Gość Galea 09

Cześć, prosze napiszcie co o tym sadzicie. A więc, od 2 lat jestem w związku z cudownym mężczyzną. On 38 ja 36. On wcześniej był w 5 letnim związku z kobietą ale im nie wyszło i rozstali sie. My poznaliśmy się rok później i od razu między nami zaiskrzylo. Po roku zamieszkalismy razem, planujemy slub i dziecko. Dwa miesiące temu jego eks rozpoczęła pracę w jego firmie. Pracują w różnych działach ale prawie codziennie się spotykają i zamieniają parę słów. O wszystkim mi opowiada No i od pewnego czasu jego eks zaczyna wciągać go w swoje problemy, coraz częściej dzwoni do niego po pracy i rozmawiają na różne tematy. Spotkaliśmy się ostatnio w trójkę i ona kompletnie mnie ignorowala , zarazem pozwalając sobie na zbytnia spoufalosc do mojego chlopaka. powiedzialam mu o tym na co on ze przesadzam. Zapytałam wprost czy cos jeszcze do niej czuje i zaprzeczył. Powiedział że kocha tylko mnie i że ona w ogóle sie dla niego nie liczy. Ot, zwykla kolezanka. Między nami nic sie nie zmieniło ale denerwuje mnie bardzo to , że ona codziennie do niego dzwoni i pisze. I nie w tematach zawodowych. Moj chlopak nie ukrywa przede mna tych telefonów czy smsow , mogę w kazdym momencie zajrzeć do jego telefonu. Wczoraj cos mnie podkusilo i przejrzalam ostatnią wymianę sms i przeczytałam, ze ona nadal go kocha, ze jej uczucia odzyly ze zdwojoną siłą, ze żałuje ze sie rozstali itp. On odpisywał jej ze zawsze będzie mu bliska albo puszczal tylko usmieszki ale nie napisał nic ze ja kocha czy cis takiego. Wydaje mi się ze ona bardzo chce go oddzyskac i bardzo mnie to irytuje ale z drugiej strony nie chcę mu narzucać zakazu kontaktu z nią bo pomyśli ze jestem zaborcza .Rozmawialiśmy dzisiaj o tej wymianie i on skwitowal ze nie czuje nic do niej i ro sie nie zmieni ale ja mam jakies wewnętrzne przeczucie że ona nie odpuści i w końcu osiagnie swoj cel. Co robic?

Gość gość
Ja bym poprosiła go aby urwal z nia kontakt, ignorowal maile i nie odbieral telefonów. Wtedy jest szansa ze odpuści...

Gość gość
Nałóż mu obrożę i doczep smycz, taką byś mialą go w zasięgu wzroku, jak schodzi z oczu to powinien mieć elektroniczną obrożę z kamerą, byś widziała gdzie i z kim jest. Tylko tak możesz być pewna co robi, ale i tak nie zabronisz mu Cię zostawić.

Gość gość
Nie chyba, tylko na pewno postanowiła go odzyskać.

Gość gość
Prawda jestvtaka, ze Twojbfacet powinien ostudzić jej zapędy i stanowczo powiedzieć BASTA mam kobietę, która kocham! My jesteśmy przeszłością!!! Do momentu kiedy jej tego nie oznajmi ona koe wiem kim dla niego jestes!!!

Gość gość
Nie pozwolilabym nigdy aby jakakolwiek kobieta tak pisała do mojego męża. Koniec kontaktów i tyle pieśni.

Gość gość
To do męża pisze eks , nie do żony. I to mąż powinien chcieć zakończyć ten kontakt mówiąc, kiedy jesteście wspólnie, na jakimś spotkaniu, że owszem kiedyś ją kochał, ale teraz to uczucie już dawno zniknęło, ma Kryśkę przy sobie i tworzą udany związek. Najważniejsze, to wyjaśnić wątpliwości. Tyle, że to robi w tym wypadku mąż, a nie zazdrosna do czerwoności żona. Swoją drogą, drogie dziunie, wasza zazdrość świadczy o tym, że nie jesteście pewne wierności waszych mężów (nie ma zaufania) bo być może same takie byłyście lub jesteście mało atrakcyjne, a byłe wyglądają i maja w głowach o wiele więcej od was. :P

Gość gość
Tak mają więcej i dlatego właśnie są byłymi, dziwna sprawa ;-P tak się składa że większość facetów lubi być adorowanym dlatego często nie przerywa takich zagrywek choć powinni. Wtedy trzeba nimi porządnie wstrząsnąć żeby zaczęli się normalnie zachowywać. Autorko obawiam się że bez ultimatum się nie obędzie, Twojemu facetowi najwyraźniej chelpi zabieganie jego byłej dlatego nic z tym nie robi. Nie musi to wcale oznaczać że coś do niej jeszcze czuje. Postaw go pod ścianą że albo Ty albo ona, wtedy zobaczysz na czym stoisz.