Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Makijaż permanentny (Kreski)

Polecane posty

Gość gość

Hej, jutro idę na makijaż permanentny. Tak się składa, że jutro mam też bardzo ważną imprezę. W związku z tym moje pytanie, czy jeśli zabieg będę miała rano to czy będę mogła bezproblemowo wieczorem się umalować ? Generalnie chodzi mi o to czy nie będzie później przez to jakiegoś stanu zapalnego itp.. Któraś z was może ma z tym doświadczenie ? ;) Z góry dziękuję za odpowiedź

Gość gość
Możliwe, że w ciągu kilku ostatnich lat technologia się polepszyła, ale kilka lat temu opuchlizna trzymała kilka dni. Możliwe, że teraz około 3-4 godzin, więc i tak nie rokuje to na imprezę z ładnymi oczkami tylko zapuchniętymi ślepiami. To też zależy od samopoczucia, wrażliwości skóry, ilości takich zabiegów (czy pierwszy?), zapewne dnia cyklu itp. Każdy indywidualnie reaguje i każdemu indywidualnie takie "kuku" się goi.

Gość gość
Miałam robione 3 lata temu Absolutnie odradzam malowanie Imprezę zresztą też Powieki będą podraznione

Gość gośćVivi
makijaż permanentny zdecydowanie nie powinien być robiony w dzień imprezy. Wiadomo że po każdym zabiegu potrzeba chwili, by wszystko się ładnie unormowało. Warto wybrać się do poznańskiej Sylvetka Atelier przy roboczej 39. Zawsze mi świetnie doradzą odnośnie zabiegów. Na permanentnym też byłam i wyszło ślicznie i naturalnie na czym mi najbardziej zależało.

Gość gość1234567890
Bardzo dobry makijaż permanentny robi Krzysiu z Vici Clinic. Bardzo profesjonalne, ciepłe podejście do klienta - zabieg w takiej atmosferze to czysta przyjemność. Makijaż trwały, kolory nie blakną ani się nie zmieniają. Jak dla mnie brak minusów.

Gość AnnaKowalska22
Ja jestem fanką makijażu permanentnego. Od kiedy zrobiłam sobie kreski na powiekach u pana Krzysztofa z Vici Clinic w Krakowie, oszczędzam mnóstwo czasu każdego poranka. Wystarczy pomalować rzęsy i oko wygląda super :)

Gość KalaKala3
Jeśli chcecie wyglądać naturalnie, a jednocześnie mieć na sobie lekki makijaż to polecam makijaż permanentny. To także ogromna wygoda - nie trzeba codziennie rano marnować czasu przed lustrem. Polecam Vici Clinic w Krakowie, gdzie makijaż permanentny Biotek wykonuje pan Krzysztof - przemiły facet. Jestem w tej chwili trzy miesiące po zabiegu i jestem bardzo zadowolona z efektu.

Gość palma17775
Zachęcam do wykonywania makijażu permanentnego. Efekt jest naprawdę bardzo ciekawy. Polecam wybrać się w tym celu do Vici Clinic w Krakowie. Kolory nie blakną, bardzo fajnie taki makijaż prezentuje się w wielu różnych sytuacjach.

Gość Aga_Pas
Makijaż permanentny to bardzo wygodne rozwiązanie. Nie musimy marnować czasu na to, aby się codziennie malować - z takim makijażem zawsze wyglądamy dobrze. Zachęcam do zapoznania się z ofertą Vici Clinic, które znajduje się w Krakowie. Tam przemiły Pan Krzysztof wykonuje makijaż permanentny za pomocą produktów Biotek.

Gość wariat_ka
Od kiedy za namową koleżanki zdecydowałam się na makijaż permanentny, dużo mniej czasu spędzam każdego dnia przed lustrem. Zabiegi robiłam w Vici Clinic w Krakowie, gdzie pracuje przemiły pan Krzysztof. Pracuje na marce Biotek. Polecam wypróbować - same zdecydujecie, czy było warto.

Gość gość
A czy ktoś z Was robił może makijaż permanentny brwi Ombre w Centrum Zdrowej Skóry w Warszawie? Cena, nie powiem, zachęca tylko czy wyjdę z zadowolona? :D