Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Dzisiaj nie mam się na kim wyżyć

Polecane posty

Gość gość
Wróźbella zapamiętaj Pokój to wieś w województwie opolskim w powiecie Namysłowskim w Gminie Pokój

Gość gość
ale ty mi się nie podabasz, więc bujaj jaja :D

gość dziś Co, zostało się kilka lat w jednej klasie, ale jak widać na marne, bo dalej pisać nie potrafisz.

Gość gość
Wróźbella zapamiętaj Pokój to wieś w województwie opolskim w powiecie Namysłowskim w Gminie Pokój niedaleko Opola i Namysłowa

Gość gość
pewnie c***y kretynka dostała i ma agresora, durna pisda :D

Gość Namysłów opolsk wojew o
Wróźbella czemu mnie ignorujesz słyszałaś o takiej wsi jak pokój (województwo opolskie) czy nie słyszałaś?

Gość gość
pisałem ci już kiedyś nie podskakuj, bo zostaniesz tu skarcona, jak widać jesteś głupsza niż myślałem, sama tego chciałaś...

Gość gość
Wróźbella słyszałaś o Pokoju? (Pokój to wieś w Polsce w województwie opolskim w powiecie Namysłowskim w Gminie Pokój niedaleko Opola i Namysłowa

Gość gość
Dziś rano, jak srałem myślałem o tym, że sram ci do ryja wrozbello, jak się z tym czujesz ?

Gość gość
gość dziś Dziś rano, jak srałem myślałem o tym, że sram ci do ryja Grzesiu z Kałowic, jak się z tym czujesz ? :classic_cool:

Gość gość
Cześć, Pochodzę z Białorusi, jestem zdrowym i zadbanym facetem, który wie czego chce. Jestem wysportowany (siłownia), wysoki, długowłosy blondyn. Wzrost 195 cm, waga 90 kg, penis 17 cm. W seksie jestem uniwersalny. Mogę dać się zerżnąć jak suka, lub mogę sam zerżnąć jak suke. Dla mnie nie ma temat tabu. Lubie dużo: wzajemny oral, wzajemny anal, wzajemny rimming, wytrysk na twarz, ciało, w dupa do środka, zabawa stopami. Lubie robić seks ostry, ale lubię też robić seks spokojny, romantic. Czasem lubię ubrać pończochy, szpilki, gorset i być jak kobieta. Szukam zdecydowanych i zadbanych facetów na dobry męski seks w wieku 20-50. Nie sponsoruje i nie chce sponsor. Tyko zabawa i dobry seks. Jeśli chcesz spróbować gorący seks z białoruski ogier śmiało dawaj znać. Kontakt SMS albo telefon [siedem-dwa-cztery, pięć-cztery-sześć, pięć-dwa-osiem] (zastrzeżonych nie odbieram). ewentualnie e-mail: vit.archangel@tut.by Pozdrawiam i czekam, Vitaly Odpowiedz

gość dziś powiedz mi, jak ja mogę się z tym czuć? Czuje się niesamowicie, że masz taki zryty łeb. Jesteś nikim. To jest najważniejsze :D

Gość gość
jestem osobą która piertoli cię w dóópę i to robił codziennie, jestem z tego powodu bardzo podekscytowany :)

Gość gość
święty mnich z tybetu = cynicfm 😴

Gość gość
szmata się do wszystkich napina, trzeba ją tu ustawić do pionu, co wy na to ??

Gość gość
szmata się do wszystkich napina, trzeba ją tu ustawić do pionu, co wy na to ?? x a my na to że jesteś chory psychicznie Grzesiu, pewnie zaraz zaczniesz sam do siebie odpisywać i popierać sam siebie. Weź leki, jeszcze nie jest za późno

gość dziś Grzesiu, co sam nie dasz rady? Najchętniej to nigdy nie puscilbys spódnicy mamy? Jakże trudno i ciężko jest się zmierzyć z prawdziwym życiem..

Gość gość
już ci k/u/r/w/o pisałem zaloguj się