Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabiegi na trądzik

Polecane posty

Gość gość

Hej! Tak jak w temacie szukam jakiegoś skutecznego zabiegu na trądzik. Nie mam jakiegoś silnego trądziku, czasem wyskoczy pare pryszczy ale ogólnie mam trądzik grudkowo zaskórnikowy i dość dużo przebarwień po niektórych krostkach. Czy ktoś z was miał jakiś zabieg który pomógł w znacznym zmniejszeniu lub usunięciu trądziku? P.S jeśli będzie trzeba mogę powtórzyć ten zabieg np. w serii 5 zabiegów jeśli będzie trzeba.

Gość gość
Ja stosuję wodę o kwaśnym odczynie, którą mam dzięki jonizatorowi wody od https://sklep.osmoza.pl/. Taka woda ma bardzo dobre właściwości ściągające i kojące, a skóra trądzikowa potrzebuje właśnie takiej opieki.

Gość gość
Na trądzik polecam zabiegi z peelingami medycznymi PCA Skin. Ja widzialam poprawę juz po 1 zabiegu, kolejne miałam po 3 i 6 tygodniach, w sumie 3 zabiegi i trądziku praktycznie nie mam. Stosowałam oprocz tego krem i żel do mycia polecony przez kosmetolog w gabinecie. Polecam zabiegi w Poznaniu w salonie Beauty Premium www.beautypremium.pl

Pamiętaj, że to co sprawdziło się u innych niekoniecznie będzie dobre dla ciebie, ja też tak myślałam... Osobiście mogę polecić Ci zabiegi na trądzik w Klinice Krajewski mają ciekawą i atrakcyjną ofertę oraz dobrych specjalistów 🙂

Gość Martyna
Dnia 16.10.2017 o 17:40, Gość gość napisał:

Na trądzik polecam zabiegi z peelingami medycznymi PCA Skin. Ja widzialam poprawę juz po 1 zabiegu, kolejne miałam po 3 i 6 tygodniach, w sumie 3 zabiegi i trądziku praktycznie nie mam. Stosowałam oprocz tego krem i żel do mycia polecony przez kosmetolog w gabinecie. Polecam zabiegi w Poznaniu w salonie Beauty Premium www.beautypremium.pl

Skorzystałam z zabiegów w tym salonie i jestem bardzo zadowolona z efektów. Polecam!