Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OBIAD DO OCENY FOTO SCHABOWY BURAKI PYRAKI

Polecane posty

Gość gość

ziemniaki ugotowane w mundurkach, pokrojone w kostke cebulka podsmażona, pod koniec smażenia na patelke wrzuciłem pół łyżeczki curry, pół łyżeczki ostrej papryki i szczyptę ziół prowansalskich, przesmażyłem razem pół minuty by przyprawy i zioła oddały swój smak i aromat a następnie wrzuciłem w to ziemniaki ;) a wy co przyjaciele jecie dziś w tą jakże słoneczną jesienną niedziele? ;) http://pokazywarka.pl/j6xkk0/

Gość gość
Smacznego. Zioła prowansalskie, uwielbiam. Szczególnie na świeżo pieczonych bagietkach czosnkowych.

Gość gość
tłusto jadasz ;) chociaż ja też nie przepadam za suchymi ziemniakami, więc nie krytykuję, tylko stwierdziłam fakt ;)

Gość gość
ale ja ogólnie na diecie jestem już 6kg schudłem w 1,5 miesiąca, ale po prostu tęskniłem za czymś takim swojskim tłustszym:P schabowego to już pare miesięcy nie jadłem

Gość gość
Super jedzonko smacznego

Gość gość
smakosz schudłeś bo ci ojciec nie daje chlać

Gość gość
z ojcem nie mieszkam już dokładnie 13 miesięcy :) a ostatni raz widziałem go jakoś na wczesną wiosne

Gość gość
to kto cie utrzymuje pasożycie bezrobotny

Gość gość
na szczęście ta róża zwiększa lekkostrawność potrawy ;) zawsze to jakaś zieleninka na talerzu, tylko z jedzeniem kolców trzeba uważać ;D

Gość gość
nie jestem bezrobotny :) przeszedłem terapie, fobie i lęki minęły, w tym strach przed podjęciem pracy i pójściem do ludzi. Dlatego też chciałem Przemka namówić na terapię, bo to naprawdę pomaga

Gość gość
przemo gnido wiem że to ty :D jeszcze może mi powiedz "nie jestem tym trolem" to jepne ze śmiechu :D idź dalej spamować o #emigracja do #łódź albo #warszawa albo do uk czy niemiec pajacu jeden 🖐️ ty i wyjazd za granice sieroto życiowa, przecież ty sie nawet do sklepu boisz sam wyjść a co dopiero d**e za granice ruszyć, chciałem ci pomóc, załatwić terapie, potrafiłbyś wreszcie żyć, przetarłbyś się w polsce w pracy pół roku czy rok, nabrałbyś charakteru, wyrobiłbyś się życiowo i wtedy byś uderzył za granice, ale ty masz wszystko w d***e wolisz dalej biadolić zasłaniać się matką, wymyślać kłamać i marzyć... zgnijesz w tej dziadkowej melinie i to na własne życzenie chłopie...

Gość gość
To sam facet potrafi tak fajnie ugotowac obiadek?? Podziwiam i gratuluje!!!! ja bym dała pure ziemniaczane, ale kotlecik smakowity!! ale powiem, ze bałam sie otworzyc tego linku, bo raz - spotkalo mnie cos bardzo bardzo obrzydliwego od tego Cwaniaka :(

Gość gość
prawik edytuj ten wpis na wykopie z tym obiadem i dodaj ten tekst "ziemniaki ugotowane w mundurkach, pokrojone w kostke cebulka podsmażona, pod koniec smażenia na patelke wrzuciłem pół łyżeczki curry, pół łyżeczki ostrej papryki i szczyptę ziół prowansalskich, przesmażyłem razem pół minuty by przyprawy i zioła oddały swój smak i aromat a następnie wrzuciłem w to ziemniaki ;) a wy co przyjaciele jecie dziś w tą jakże słoneczną jesienną niedziele? :)"

Gość gość
cwaniak to debil i patologia, ja wrzucam tylko fotki obiadów do oceny ;)

Gość gość
prawik jak już kradniesz fotki to trzeba było też skraść opis żeby był komplet

Gość gość
ja dzis wstawiam Lasagne 1kg chyba tam jest na 45 min do kuchenki i jemy z męzem gotowca, bo mam okres to nie gotuje ;). Polecam gotową Lasagne z jakiejs w miare dobrej firmy.

Gość gość
no to powiedz z jakiej konkretnie ty firmy jesz tą lasagne ja niedługo może swoją zrobie domową i dam foto :P

Gość gość
to jest Carols Meets Man bodajże ale ja UK wiec mozesz jej nie dostac w kraju, a jak dostaniesz to moze byc nie swieża:(. Wiem ze ode mnie z rodziny kupują tez z Biedronki gotową, ale ja osobiście jej nigdy nie jdałam, a z Lidla mi nie podchodzi :(. sprwadze pod wieczór nazwe dokladnie, to ci napisze bo teraz ide sie myc i jemy wieczorkiem dopiero ;)

Gość gość
https://www.google.ie/search?rlz=1C1LENN_enPL461IE465&biw=1600&bih=794&tbm=isch&sa=1&q=Carols+Meet+tullamore+&oq=Carols+Meet+tullamore+&gs_l=psy-ab.3...181124.188377.0.188761.26.21.1.0.0.0.133.1403.20j1.21.0....0...1.1.64.psy-ab..7.0.0....0.iKxhEuLeRF0#imgrc=lAZUhWwAaH3F_M: o tu masz nazwe i produkty - ja duzo gotowców jem z tego jak jestem chora ;) - to mnie one leczą haha ;)

Gość gość
no właśnie tą z biedronki chciałem sobie raz kupić na spróbowanie i może kupie ;)

Zupa dyniowa z jabłkiem i grzankami z serem ( z wczoraj ) Placuszki z cukinią, łososiem i mascarpone. Mięsa unikam, bo źle sie po nim czuję :D ale jajka i ryby uwielbiam.

Gość gość
Uni to jak zawsze szaleje:) smacznych placuszków! Kocham cukninię wiesz taką tylko w plasterkach zasmażaną na patelni :). A wiesz ze dziś we Wrocławiu jest festiwal Beztroska i tam sa dania veganskie - akurat dzisiaj!!! :)

Gość gość
a nie wiesz Uniersum w jaki dzien otwierają ta nową Galerię Vroclawia? w danym PKS?? :)