Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów opolsk wojew

Uniwersum cześć dzisiaj byłem w Opolu na cmentarzu, skansenie, i w centrum handl

Polecane posty

-owym najpierw pojechaliśmy na cmentarz do wujka który zmarł 2 lata przed moim urodzeniem na przeciwko tego cmentarza jest ogromna galeria handlowa Karolinka na tej samej ulicy i ją widać z cmentarza i byłem też jak zawsze w skansenie muzeum wsi Opolskiej w Opolu które jest kilometr od cmentarza i Ch Karolinka na tej samej ulicy co cmentarz i Karolinka bo cmentarz Karolinka i skansen są na ulicy Wrocławskiej w Opolu (to wylotówka na Wrocław)

I to wszystko na jednej ulicy skansen cmentarz i Karolinka :) cmentarz na przeciwko Karolinki a Skansen kilometr dalej

W Karolince sobie zamówiłem żarcie z McDonald's i KFC mama coś innego jadła babcia i dziadek sobie dziś w ch Karolinka zamówili kawę w kawiarni w ch Karolinka a tato siedział całego kubełka z KFC nie zjadłem i zabrałem do domu i dałem jedno udko z kurczaka Aresowi i nawet pies nie chciał tego zjeść chyba wyczuł chemię :(

Powiem Ci Mateuszu, że Ares mądry pies, wyczuł śmieciowe żarcie, ja mięsa nie jadam ale raz miałam ochotę na parówki, dałam kotu i nawet nie ruszył taki syf :D Nakręciłeś filmik, czy nie miałeś czasu za bardzo? Aha i mam pytane, co z tym wujkiem co u nas w szpitalu leżał ?

Uniwersum mój wujek już dawno temu kilka miesięcy temu wrócił ze szpitala on w domu był z siostrą dziś (nie nakręciłem filmiku dziś bo nie miałem jak bo i dziadek babcia rodzice byli przecież nie będę nagrywać ich kiedyś nagrywałem w ch Karolinka jak rodzice z siostrą łazili po sklepach

Uniwersum tam są stare chaty kościół młyn ogólnie stare budynki w tym skansenie ładnie tam jest musisz się kiedyś wybrać do tego skansenu do Opola bo to dla Wrocławia najbliższy skansen tam fajnie jest

Gość gość
czyli w sumie wiejskie za/du/pie.

Jesteś uniwersum?