Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego pensje sa niskie a koszty utrzymania tak wysokie

Polecane posty

Gość gość

Najnizsza krajowa wynosi na reke cos ok 1450zł a zycie bardzo drogie.Ztakiej pensjio mieszkaniu mozna pomarzyc.Wynajecie kawalerki koszt min.800zł a jak zyc za reszte.

Gość gość
Wszytko dzięki naszemu kochanemu rządowi.

Czy poprzedni rząd, czy obecny martwi się obywatelem jedynie przed wyborami obiecując złote góry. Ja też się dziwie dlaczego ludzie jeszcze się nie zbuntowali - bardzo trudno wyżyć za takie niskie pensje. Mam wrażenie, że nasze Państwo wspiera patologię, bo dla nich to zawsze znajdzie sie jakiś pieniądz, a jak człowiek idzie uczciwie do pracy i zarabia te 1450 zł to cięzko mu wyżyć, o życiu w pojedynkę nie ma mowy, a w mediach trabią o średniej pensji ponad 4000 zł.

Gość gość
gdzie Ty masz kawalerkę za 800zł??? w Krakowie 3 lata temu płaciłem 600zł za pokój we współdzielonym mieszkaniu, a minimum było wtedy jeszcze mniej bo 1237zł netto

Gość gość
Wydaje mi się, że średnie podawane w wiadomościach są mocno zaniżane. Nie znam nikogo, kto poszedłby do pracy za mniej niż 2 tys. chyba, że student.

Gość gość
9.15 A ja znam. I to dużo. Idą do pracy za tyle żeby w ogóle mieć jakieś pieniądze.