Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co musicie i starej pannie prawie 30 letniej do tego dziewicy

Polecane posty

Gość gośćmezatkaswieza
Mam 38 w sierpniu wyszlam za maz po roku znajomosci nie mieszkalismy razem do slubu pistawilam sprawe jasno albo slub albo won wiem ze gdybym z nim zamieszkala bez zobowiazan nic by z tego nie wyszlo zaryzykowalismy oboje i oboje czujemy ze czekalismy na siebie,on ma 48 lat i jestem jego pierwsza zona a on moim pierwszym mezem a drugim mezczyzna w zyciu jesli chodzi o sex zas jesli chodzi o zwiazek to pierwszym,tez szracilam nadzieje ze bede z kims ,nie nie przegralas zycia

Gość gość
czeka z seksem do ślubu chce to zrobić z prawiczkiem czystym

Gość gość
trzydziestka to dla kobiety swietny wiek, nie ma co jeszcze panikować.

Gość gość
co to za moda uprawiać seks w związkach patologia

Gość gość
Jak dla mnie normalna kobieta. Roz******la mnie na łopatki to całe szufladkowanie ludzi. Co kogo obchodzi czy ktoś uprawiał seks czy nie? Może jeszcze k***a zróbcie obozy zagłady dla osób, które nigdy nie uprawiały seksu. Nosz k***a mać. Serio? Jedyne co takich ludzi różni od 3 rzeszy to fakt, że nie zabijają. Chociaż chuj ich wie co dalej będzie... Ale wracając do tematu. To moim zdaniem jesteś NORMALNA. A sam seks o niczym większym nie świadczy. No chyba, że jest k***a to już zmienia postać rzeczy.

Gość gość
Z dwojga złego lepsza taka która uprawiała sex niż taka która mieszkała z kilkoma przypadkowymi facetami przez pół roku. Po co mieszkać z kimś z kim nawet na sex nie ma się ochoty ?

Gość gość
nie uprawiała bo sie szanuje idioto pół roku to zbyt krótki okres na sam sex

Gość gość
Nic nie tracisz, seks jest nudny jak flaki z olejem ;)

Gość gość
Lepsza taka, niż puszczalska co z wieloma była ale nikt nie chciał być z nią na dłużej. To samo zresztą tyczy się facetów. Najgorsze osoby to te które miały wielu partnerów, bo to wcale nie przekłada się na to że są w tym dobre, najczęściej jest wręcz odwrotnie :)

Gość gość
Skoro autorka tak pyta o swoje panieństwo i dziewictwo w wieku 30 lat, tzn. że coś jej nie pasuje tak do końca. W przeciwnym razie miałaby to gdzieś i olała temat :)

Gość gość
Skoro autorka tego dziewictwa nadal nie straciła, to jednak "woli" być dziewicą niż to, co ma w alternatywie na dzień dzisiejszy. I pyta nas o opinie - w mojej opinii tak decyzja może być dobra, tzn. może być lepsza niż decyzja przeciwna. Są gorsze rzeczy niż dziewictwo, a już zwłaszcza dla kobiety, która z abstynencji seksualnej ma wiele korzyści np. zdrowotnych.

Wiele kobiet robi różne głupoty bo czuje zinternalizowaną (wyimaginowaną) presję społeczną. To nie koniecznie potrzeba romantyczno-erotycznej natury. 00 W moim mniemaniu o wile więcej leciwych dziewic nimi zostało, dlatego, że mają jakieś zahamowania i problemy emocjonalne raczej niż z powodu nieznalezienia właściwej osoby. Ostatnia późna dziewica, której pomogłem się pozbyć balasty miała równo nierówno pod sufitem - neurozy te sprawy. Gdybym miał możliwość przeżyć tą znajomość jeszcze raz to bym sobie odpuścił. 00 Wolę (że tak się niezręcznie wyrażę) dziewice w przedziale 19 - 24. Bo raz że chcą zrobić to świadomie, dwa nie wykształciły się jeszcze staropanieńskie skrzywień na punkcie seksu i szybko się zaczynają dobrze bawić.

Gość gośćmezatkaswieza
Stracilam dziewictwo w wieku 28 lat ,w wieku 38 wyszlam zamaz ,maz jest drugim moim mezczyzna ,przerwe w sexie mialam 8 lat, maz mial wiele kobiet ale wszystkie z gatunku do sexu,oswiadczyl sie po 3 miesiacach bo czekal na kogos takiego jak ja,warto sie szanowac faceci nie traktuja powaznie puszczalskich

Gość gość
Kobiety z wiekiem bez mężczyzny dostają fobii, kompleksów i dziwaczeją, czy później komuś to będzie pasowało, na pewno tak samo z takimi samymi wadami, czyli się dobiorą, czy to jest zdrowe? sami odpowiedzcie.

Gość gość
gość dziś Skoro autorka tego dziewictwa nadal nie straciła, to jednak "woli" być dziewicą niż to, co ma w alternatywie na dzień dzisiejszy. I pyta nas o opinie - w mojej opinii tak decyzja może być dobra, tzn. może być lepsza niż decyzja przeciwna. Są gorsze rzeczy niż dziewictwo, a już zwłaszcza dla kobiety, która z abstynencji seksualnej ma wiele korzyści np. zdrowotnych. X Czyżby czuły punkt? 30 lat i woli być dziewicą na dzień dzisiejszy? Korzyści zdrowotnych? Niestety, instynktu nie da się oszukać, a już na pewno nie w tym wieku. Przecież to popęd, który na dłuższą metę sprawia, że hormony nie pracują jak trzeba, człowiek robi się apatyczny i drażliwy. Owszem, można żyć bez bliskości i seksu, ale zdrowe to nie jest.

Gość gość
Dokładnie, kobieta bez seksu niestety dostaje tzw. kota. Gdyby tak nie było, to nie byłoby tego rodzaju pytań na forum.

Gość gość
sam seks skraca życie i powoduje choroby abstynencja seksualna przedłuża życie o kikanaście lat dlatego nie warto uprawiać seks

Gość gość
gośćmezatkaswieza dziś Stracilam dziewictwo w wieku 28 lat ,w wieku 38 wyszlam zamaz ,maz jest drugim moim mezczyzna ,przerwe w sexie mialam 8 lat, maz mial wiele kobiet ale wszystkie z gatunku do sexu,oswiadczyl sie po 3 miesiacach bo czekal na kogos takiego jak ja,warto sie szanowac faceci nie traktuja powaznie puszczalskich X Ale mi ideał buhahaha :D Żadnym ideałem nie jesteś, bo piszesz co najmniej o sobie jakbyś była tą białogłową do 38 roku życia. Straciłaś dziewictwo jak większość przed ślubem w dodatku z nie mężem :D Ciebie też można nazwać puszczalską.

Gość gość
to jest bardzo normalne ze kobieta w tym wieku nie uprawia seksu

Gość gość
Niestety, instynktu nie da się oszukać, a już na pewno nie w tym wieku. Przecież to popęd, który na dłuższą metę sprawia, że hormony nie pracują jak trzeba, człowiek robi się apatyczny i drażliwy. bzdury i do tego zero wiedzy o kobiecej seksualności- sa kobiety, które nie sa rozbudzone iw ich przypadku do czasu aż jakiś facet na nie nie podziała naprawde silnie i nie dotrze do tej seksualności mogą w ogóle nie odczuwać pociagu seksualnego. moga tęsknić za jakaś bliskością, np. przytulaniem, ale nie myslą o seksie. Po drugie od dawna wiadomo (liczne badania ) że kobiety , które nie uprawiają seksu zwykle potrafią bezpiecznie i bez skutków ubocznych przenieść energię seksualną na inna aktywność życiową i to z dobrym skutkiem. Tego nie potrafi większość facetów

Gość gość
Może lesbijki, albo aseksualne, ale normalna, zdrowa kobieta raczej popędu nie oszuka :) Inaczej dzieci w ogóle by nie było, bo większość przelewałaby swój popęd np. na malowanie albo sport ;)

Gość gość
Może lesbijki, albo aseksualne, ale normalna, zdrowa kobieta raczej popędu nie oszuka usmiech.gif Inaczej dzieci w ogóle by nie było, bo większość przelewałaby swój popęd np. na malowanie albo sport oczko.gif więcej czytać, więcej, może być Lew- Starowicz, będzie ci łatwiej w zyciu jak zrozumiesz seksualność swoja i płci przeciwnej.

Gość gość
No jeszcze jakby mężczyźni przenosili swoją energię seksualną na inne dziedziny życia, to groziłoby nam wymarcie naturalne :) I bardzo dobrze, że nie potrafią :)

Gość gość
No jeszcze jakby mężczyźni przenosili swoją energię seksualną na inne dziedziny życia, to groziłoby nam wymarcie naturalne usmiech.gif I bardzo dobrze, że nie potrafią usmiech.gif a ja sie nie upieram, większość jest za kiepska na kochanków i dawców spermy, spokojnie moga sie wycofać i zająć ogrodnictwem

Gość gość
tylko nie wyżyci seksualnie chca seksu od partnerki

Gość gość
Co wy ku..a wyjeżdżacie z tym "szanowaniem się" ? W życiu nie chodzi przecież o to by się szanować, ale o to aby być szczęśliwym.

Gość gość
Pół roku mieszkali z kobietą, która nie pozwalała im spać w tym samym łóżku :D. Co to za faceci byli, facetopodobny twór jakiś. Na kafeterii znajdujesz tych prawiczków ? Przez pół roku nimi manipulujesz a później wymieniasz?

Gość gość
Mam to samo 40 lat i tak zwana panna. 30 lat to dobry wiek, nie wiem, czym ty się tak martwisz. Martwisz się co ludzie pomyślą czy co? Ludzie mają gdzieś, czy kogoś masz czy nie. Mają swoje problemy.

Gość gość
0rk dziś - na pewno nie kilkanaście, życia by mi zabrakło. Poza tym, fakt, że nie uprawiam seksu nie znaczy, że nie znam swoich preferencji i swojego ciała. Myślisz, że w wieku 30 lat nigdy nie miałam orgazmu? I nie wiem skąd on się bierze? To powodzenia. gość dziś - a kto Ci takich bzdur nagadał? Oczywiście, że spaliśmy w jednym łóżku. Po prostu żaden nie dał mi wystarczającego poczucia bezpieczeństwa, ewentualnie w trakcie związku pojawiły się jakieś sytuacje, które danego faceta skreślały jako przyszłego partnera na życie, więc bez sensu było się angażować seksualnie. Żaden nie był prawiczkiem. Już wystarczy, że ja nie mam doświadczenia, wiązanie się z facetem, który też go nie ma to dla mnie poroniony pomysł.

Gość gość
"No jeszcze jakby mężczyźni przenosili swoją energię seksualną na inne dziedziny życia, to groziłoby nam wymarcie naturalne usmiech.gif I bardzo dobrze, że nie potrafią usmiech.gif" x Nie byłoby niechcianych dzieci, aborcji, trucia się antykoncepcja i chorób wenerycznych. Nie byłoby gwałtów, przemocy seksualnej i wykorzystywania. Byłby tylko dzieci chciane i kochane przez rodziców :) Nie jesteśmy zwierzętami, prawdę mówiąc popęd szczególnie ten w męskim wydaniu, jest niepotrzebny i powodujący więcej problemów niż pożytku.