Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wierzę mu, ale nie znam się na facetach

Polecane posty

Gość gość

i mogę się mylic, na wszelki wypadek podchodzę do sprawy z mega dużym dystansem. A teraz sedno - poznałam męzczyznę, pierwsze spotkanie to było w myślach i w środku jakieś ukłucie (nigdy mi sie to nie zdarza), a on nawet powiedział, ze jak mnie zobaczył to było jak blask... jakoś tak, ale bez zadęcia i przejęcia tylko ot tak rzucił (pomyślałam o! flirciarz) Przez ok.3 miesiące mieliśmy dosyć intensywny kontakt z uwagi na relacje zawodowe, dogadywalismy się świetnie, jesteśmy z jednej gliny. Po projekcie kontakt urwał się zupełnie na prawie 3 miesiace. Zadne z nas nie dązyło do kontaktu chociaz mi czasem przeszła myśl, ze szkoda... ale nie chciałam się wychylac. Żyłam swoim życiem i nagle on dzwoni i ... chce czegoś więcej. Ja tego nei rozumiem. Czy to może być prawdziwe? szczere? Czy to nie jest tak, że albo człowieka trafia od razu i już nie odpuszcza, chce być blisko, przyjaźnic się chociażby? A on tak ni z gruszki ni z pietruszki, najpierw zupełna totalna cisza a teraz nagle chce się spotykac.

Gość gość
dodam, ze nie chodziło o żadną kobietę, bo od 2 lat jest sam (wygadał sie kiedyś przez przypadek)

Gość gość
che cie wy--ac, chyba ze juz mu dalas? pewnie on po 30 ty 20pare lat?

Gość gość
Myślę, że chce cię bzyknąć. Może teraz nie ma akurat kogo, więc tak z braku laku przypomniał sobie o tobie. Gdybyś podobała mu się na serio, to nie czekałby ileś miesięcy nie wiadomo na co, tylko starał by się o ciebie już od pierwszego dnia znajomości.

Gość gość
nie chce! nie gadaliśmy o prywatnych sprawach nawet a co dopiero jakieś romanse i flirty. oboje jesteśmy po 30. teraz widzę, ze trochę za dużo napisałam, chodziło mi tylko o to czy tak się moze komuś zdarzyło, ze było spotkanie, potem długo długo nic i nagle znowu spotkanie i wielkie zauroczenie...

Gość gość
""Gdybyś podobała mu się na serio, to nie czekałby ileś miesięcy nie wiadomo na co, tylko starał by się o ciebie już od pierwszego dnia znajomości. " dziekuję, właśnie takich wpisow oczekiwałam. Myslę dokładnie tak samo

Gość gość
Dobrze myślisz, gdyby faktycznie był ten blask, gdyby się zauroczyl to nie odpuścilby kontaktu na 3 miesiące! To flirciarz, widać tylko tak powiedział. Wiesz, on nie musi kogoś,, miec", wystarczy że co jakiś czas spotyka się przygodnie z różnymi panienkami a teraz swędzi go p..., nie ma innych opcji to sobie przypomniał o Tobie i pewnie liczy że urobi Cie na seks. Będzie gadał jaki to on Tobą zauroczony...hehe jakoś te 3 miesiące nie tęsknil i nie miał potrzeby kontaktu... Nie bądź głupia. Ja bym mu nie dała szansy. Jesteś jedną z opcji.

Gość Princessinthesky
Może dopiero teraz nabrał odwagi. Albo podobałaś mu się bardzo, ale kręcił z kimś innym, a teraz jest wolny. Nie analizuje tylko idź na randkę :-)

Gość gość
nie chodzi od razu o seks, my prawie do samego końca byliśmy na pan-pani, relacje czysto zawodowe, chociaż czuło się w powietrzu jakies dziwne napiecie czy nie wiem jak to nazwac. DObrze się czułam w jego towarzystwie po prostu co mi się bardzo rzadko zdarza,zupełnie jak ze starym znajomym. On też był swobodny, czasem wspominał coś o zyciu prywatnym itp. tak na luzie Ale jestem takeigo zdania, że jak człowieka strzeli piorun to nie ma odwrotu i nie odwraca się plecami na 3 miesiące Nie bardzo mu wierzę...

Gość gość
Autorko, tak myślę, że z drugiej strony to właściwie co ci zależy iść z nim na randkę? Tylko wtedy wyczujesz go, do czego zmierza. W sumie to my przecież nie siedzimy w jego głowie i różnie może być. Musisz tylko po prostu być ostrożna ;-)

Gość gość
Masz rację, ale te 3 miesiące temu to bym poszła z radością nawet, ale teraz szkoda mi czasu, bo nie czuję w tym szczerości, juz nie i dlatego chciałabym pogadac z kim kto być moze przeżył już taka sytuację i przekonam sie, ze to jest możliwe.

Gość gość
podniosę, bo moze dziś jest tu kobietka która ma taką historię za sobą lub pan który mógłby wytłumaczyć to zjawisko

Gość q odpowiedzi
A to nas pytasz? Zapytaj jego. Powiedz, zeby ci wytlumaczyl bo nie rozumiesz jego zachowania. Jestescie dorosli wiec w czym problem. Chcesz teraz przez nastepne tygodnie spekulowac i sie domyslac.

Gość gość
jasne zapytam go a on mi szczerze wszystko powie co ma w głowie. nie wymądrzaj się, nie chcesz rozmawiać to nie rozmawiaj ze mną

Gość gość
Jesli z gory zakladasz ze on ci nie da szczerej odpowiedzi to daj sobie z nim spokoj. Moze nie powie ci tego co chcialabys uslyszec ale to juz wylacznie jest twoj problem

Gość szry
tak tak, pytaj o porade nienawistne seksistki. rownie dobrze mozesz sie zapytac stalina o to jak zaprowadzic pokoj na swiecie:D a moze zamiast rozkminiac w proznie to sie zapytasz co porabial przez ostatnie 3 miesiace? nie rozumiem, czemu ludziom nie przychodza do glowy proste rozwiazania i wszystko sobie komplikuja, idiotyzm jakis.

Gość gość
tak tak a najlepiej to przeproś ze śmiałaś zadać pytanie na..FORUM i porozmawiać. popiepszone forum

Gość gość
Może z czasem jego uczucie się zrodziło i chce spróbować. Bardzo rzadko jest tak, że facet działa natychmiast, wręcz przeciwnie, najpierw się ludzie poznają a czasem dopiero po miesiącach czy latach tworzą zwiazek