Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drań po zjawiskowy

moje przemyślenia

Polecane posty

Gość drań po zjawiskowy

spacerując sobie w większych miastach zauważyłem taką tendencję , że niemal na każdym kroku można spotkać piękną i zadbaną kobietę - oczywiście świadczy to o tym , jak bardzo podniósł się status kobiet w społeczeństwach oraz co za tym idzie - inteligencja nie wyobrażam sobie , żeby dziś ktoś miał problem z poznawaniem kobiet , których jest mnóstwo czekających na *****mężczyzny i niemal mających to wypisane na twarzy kobieta jedynie nie chce obok siebie chama czy kretyna , który nie wie , jak do niej zagadać i znią rozmawiać , a tych jest mnóstwo - frajerów czekających tylko na zaliczenie na niekorzyść dla facetów stało się to , że kobiety są zaradniejsze , inteligentniejsze i piękniejsze niż kiedyś - a to stawia pewne wymagania , nie podobające się męskim kretynom , którzy pozostali w czasach średniowiecza , a tu trzeba iść do przodu , jednocześnie umiejąc pozostać w pewnych tradycjach brawa kobiety za to , że nie chcecie być zależne od frajerów!

Gość gość
Jest wiele fajnych kobiet. Gorzej z facetami na poziomie.

Gość drań po zjawiskowy
wiem o tym i to mnie martwi , bo znam takie kobiety

Gość gość
no cóż, idą chude lata dla drani :P

„niemal na każdym kroku można spotkać piękną i zadbaną kobietę - oczywiście świadczy to o tym , jak bardzo podniósł się status kobiet w społeczeństwach oraz co za tym idzie - inteligencja” x Kolego, na jakiej podstawie łączysz wygląd z inteligencją? Uważasz, że nie ma pięknych i zadbanych kretynek?:)

Jakoś nie spotkałem wiele kobiet specjalnie inteligentnych. Mądrych jeszcze mniej. Za to uważających się za 8my cud świata, a swoją płeć za o niebo lepszą od mężczyzn - na tony.