Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odstawiłem leki na depresje, nie pomagały mi, czy wy też tak macie

Polecane posty

Gość El eksperto
Kobiety mają w ogóle naturalnie wyższy poziom serotoniny i prolaktyny a faceci dopaminy w układzie mezolimbicznym, warunkują to androgeny. No, ale jak macie słaby napęd to od serotoninergikow i trzeba trzymać się z daleka. Są naturalne sposoby na dobre samopoczucie, które daleko skuteczniejsze od psychoterapii i nie mówię tu o ziołach. Mamy prastare mechanizmy obronne.

Gość gość
Nasza oferta kredytowa Nasze pola interwencji: * Kredyt mieszkaniowy * Pożyczka hipoteczna * Pożyczka inwestycyjna * Pożyczka samochodowa * Dług konsolidacyjny * Odkupienie kredytu * Pożyczka osobista Masz bankowości i nie masz pożytku dla banków lub tym lepiej masz projekt i potrzebę finansowania. Jeśli są Państwo uczciwi, nasz bank zrobi to za Ciebie, gdy dokumenty zostaną uaktualnione w ciągu 72 godzin. Kontakt: combaluziermichelpierre@gmail.com Tel: (+33) 0789719263 Faks: (+33) 0890201553

Gość El eksperto
Psychoterapia to szarlataneria i naciąganie. 20 razy zdazysz się z***bac zanim pomoże i nie opiera się na rozwiązywaniu problemow, tylko na gadaniu o nich w kółko i nic z tego nie wynika, a jak ktoś ma określone skłonności to dadzą o sobie znać mimo tej zj*****j psychoterapii. Uwierz mi. Znam się na tym jak mało kto kogo możesz spotkać.

Gość gość
El eksperto jakie te naturalne sposoby,a z lekow, suplementow co bys doradzal?

Gość gość
El eksperto -a orientujesz sie w sprawach hazardu, jakie sa przyczyny i jak z tego goowna wyjść?

El eksperto dziś piertolisz...to tak jak głupi, nigdy nie zrozumie przyczyn swoich problemów i metod radzenia sobie z nimi i ich rozwiazywania to tak, skonczy. teoria darwina sie klania.

Gość El eksperto
21:48 Jeśli masz problem z hazardem to trzeba działać. Hazard opiera swoje mechanizmy na działaniu układu nagrody. Dla Ciebie tylko antydopaminergiki, czyli mocne SSRi, albo neuroleptyki. To się skończy anhedonia ale przestaniesz grać. Neuroleptyki zadziałają od razu, SSRi po czasie. Na początku będzie c*****o.

Gość gość
a terapii dla hazardzisty co sadzisz?

Gość El eksperto
Psychoterapeuta sam jest nieświadomy, że te wszystkie terapie się o kant doopy rozbijaja. Terapia to jest maskowanie i tłumienie własnej natury i predyspozycji do określonych zaburzeń. Godziny gadania o doopie Maryny, a potem taki kuracjusz i tak w końcu przerżnie ze swoją biochemia mózgu. Jak zazyjesz jakiś związek to Twoje zachowanie, myślenie zmienia się o 180 stopni, bo zmieniła się biochemia mózgu.

Gość gość
czyli hazardzistom, alkoholikom tez nie polecasz psychoterapii?

Gość gość
depressja to skutek odsawienia modlit a i sa skutkiem grzechów czyli dopadł cie demon puznij bedzie coraz gorzej dojda inne choroby psychiczne lęki fobie jedyny ratunek to Bóg tylko on ciebie uzdrowi

Gość gość
gość wczoraj x nie znam nikogo komu by pomogła modlitwa, mój dawny kolega ze szkoły już nie żyje, po prostu popełnił samobójstwo, nie dość że miał depresje, zaborczą matkę która go kontrolowała do 30 rz , to był niemal na pewno homo, czułam to choci sie nie przyznał, mamusia go zaciągała ciągle do kościoła, na pielgrzymki no i nagle rok temu dowiedziałam się że się powiesił od jego ojca przypadkiem na ulicy, nie pytalam co i jak nie jestem wścibska

Gość gość
gość wczoraj depressja to skutek odsawienia modlit a i sa skutkiem grzechów.......... Tak to wytłumacz mi, jak to jest, że psychopaci, mordercy, zwyrole, zboczeńcy, gwałciciele tak grzeszą, a jakoś w depresje nie popadają. Tylko mają jeszcze dziką satysfakcje z tego co robia i to ich nakręca do czynienia dalej złego.

Gość gość
nie słuchaj religijniaków, oni na wszystko znajdą wytłumaczenie dlatego trzymam się z daleka od nadmiernie religijnych, religijnosc to pewna forma schizofrenii, halucynacji, ludzie uciekają w nieistniejacy swiat, modlitwe, obrzędy, niektórym to moze faktycznie pomóc bo zamiast o problemach, braku milosci, znajomych, problemach finansowych, obrzydzeniu do wlasnego ciała itp myslą o religii, bogu etc, myslą ze jak zdechną to potem czeka ich lepsze zycie, na inteligentnego człowieka to niestety nie zadziała bo inteligentny wie że to tylko otumanianie siebie jak wódką