Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie dlaczego mąż uciekł od HIM ?

Polecane posty

Gość gość
to się nazywa urażone ego, nie chciała tego łysego melepety to się mści

Gość gość
Ona musiała już poznać się na nim wcześniej ,inteligentna i przezorna, czyż nie? A ty ? Biedny ,kipisz złością i nienawiścią ,pempek świata, toksyczny a jakże dumny x Ona nie jest inteligentna, to jest typowa, stereotypowa blondi z wiejskiej remizy ;-) Ale jak wypłynęły jej foty, to ten czubek myślał, że ją łatwo bzyknie, szczególnie, że spotykała się w realu z kimś z kafe. Niestety odmówiła mu i zrobiła to grzecznie, pisząc że mogą się kumplować, ale na razie nie chce wchodzić z nikim z kafe w bliższe relacje. Od tamtego momentu zaczął o niej dzień w dzień zakładać te wszystkie hejterskie topiki, obraża ją, jej dzieci, życzy śmierci itp. Trwa to już parę lat.

Gość gość
him sama go molestowala mailami, ale on twardo nie odpisywał to teraz ona sie mści na nim, bo prawdopodobnie poczuła coś do niego, gdy dla jaj wiersz miłosny do nie napisał :D:D

Gość gość
him sama go molestowala mailami, ale on twardo nie odpisywał to teraz ona sie mści na nim, bo prawdopodobnie poczuła coś do niego, gdy dla jaj wiersz miłosny do nie napisał x Nie pisz o sobie w trzeciej osobie katowicki złomie.

Gość gość
on ma racje, a ty him będziesz tu piertolona w c****o na slinę

Gość gość
on ma racje, a ty him będziesz tu piertolona w c****o na slinę x ON? Znowu Grzesiek o sobie w trzeciej osobie. Żałosny pajac :O

Gość gość
czemu nie przyznasz się, że zwiał od was do innej ?

Gość gość
do góry z tym topikiem ;)

Gość gość
tak, jest do góry :D🖐️

Gość gość
Tyle stworzyłeś mi profili, w t6m na d****arskich stronach,włamałeś się do mojej poczty, z której piszesz podszywając się pode mnie, wysyłasz jako moje obsceniczne zdjęcia waginy, które wysłała tobie pingwinica, włamałeś się do mojego komputera, telefonu, podglądasz, śledzisz, wstawiasz zdjęcia i filmiki z podglądów w necie, na czym zarabiasz i sądzisz, że za pisanie prawdy o tobie i pingwinicy powinnam ciebie przepraszać? Nadal tworzysz kłamstwa o mnie mające ciebie wybielić? Napisz odważnie ile zła wyrządziłeś mi, sam jesteś jego wielkością przerażony i moim brakiem chęci zemsty za nie. Sumienie, uczciwość, prawda i odwaga są wartością bezcenną, spróbuj jeszcze odszukać i zacznij żyć w końcu jako człowiek.

Gość gość
21.21 c.do nie mówiąc o tym ile razy próbowałeś mnie zabić czy zalecałeb to innym. Spójrz na siebie realnie i zacznij żyć jako człowiek, w końcu.

Gość gość
osz krva wystraszyłem się tego posta :D haha

Gość gość
21.21 warte podniesienia, więc up