Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie dlaczego mąż uciekł od HIM ?

Polecane posty

Gość gość

Bo to strasznie toksyczna osoba, zło w czystej postaci. W dodatku ona śmie się nazywać katoliczką, czujecie to ?? To wręcz ironia, żeby taki potwór jak ona chodził do kościoła i udawał potulną owieczkę, a przyjdzie to ścierwo do domu, i pluje na wszystkich w koło! Dramat krva:O

Gość gość
stul ryj kałowicka kurfio

Gość gość
dobrze ci powiedział my cię tu hejterko znamy nie od wczoraj biedactwo z****** się znalazło:O

Gość gość
p********a zasyfiona szmaciara, na szczęście facet opamiętał się w porę i pewnie ma udane zycie w przeciwieństwie do niej

Gość gość
Ale kogo to obchodzi człowieczku jak boli to leki weź. Zresztą jaka jest prawda o niej to my nie wiemy, natomiast na twój temat każda zdrowo myśląca osoba mogła sobie zdanie wyrobić i bynajmniej nie jesteś żadnym aniołkiem ,może nawet jesteś gorszy od niej ,bo szydło wyjdzie z worka zawsze .

Gość gość
gość wczoraj Mnie to np obchodzi. Typowa katoliczka, co do spowiedzi pójdzie i pokornie oplatek przyjmie, a od rana napiertala wyzwiskami na cały świat, obwniając wszystkich, za jej życiowe nieszczęscie. Tylko, że ona sama zaszła w ciąże mając 15 lat, jak tak teraz o tym pomyślę to jest normalnie masakra, żeby 16 letnie dziecko rodziło:O:O PATUSA co tu dużo pisać...

Gość gość
To pedał dlataego musiał odejś ,a ty go niebroń pewnie mu d**y dajesz zboku:-P

Gość gość
6:53 To nie jej wina, widocznie tak ją wychowano lub niewychowano a ty nie jesteś lepszy ! Zresztą drze się bo może ma właśnie powody skąd możesz wiedzieć beznadziejny i w dodatku zakłamany plotkarzu?

Gość kaszankojad
jak to nie jej wina?? A, kto normalny by wytrzymał z tak podłym człowiekiem i zepsutym do szpiku kości ?? HIM to jest szatan w ludzkiej skórze, niesamowicie toksyczna osoba i zło w czystej postaci.

Gość gość
Nie ona pierwsza urodziła dziecko w młodym wieku a ty się przyjepałeś do niej jak g****a do buta

Gość gość
każdy facet od niej ucieka, taka prawda. To dlaczego pomimo lat szukania faceta nadal go nie ma, no dlaczego ?? Bo każdy spiertala od tej brudnej zdziadziałej wiejskiej szmaciary!

Gość gość
pewnie HiM cie olała i dlatego teraz się na niej wyżywasz, nie interesuje mnie jej facet ani jej życie i nikogo to nie obchodzi co wypisujesz znajdź sobie inną dziewczynę jak cie nie chciała

Gość gość
8:50 ty jak widać tez nie masz kobiety to startowałeś do HIM

Gość gość
Każdy facet ją olewa i to jest twardy fakt oraz nie zbity dowód z jej żałosnego życia usłanego kolcami i cierniami! Przypadek ? nie sądze...

Gość gość
skończ juz nudziarzu

Gość gość
napisz mi dlaczego ona po tylu latach szukania faceta, ciągle tylko nawiązuje krótkie relacje ?? proszę słucham... Ja odpowiem za ciebie, bo ona to wyjątkowo wredne suczysko która nigdy przenigdy nikogo nie pozna na stałe, a będzie się tylko dawałą jepać co rusz to nowym frajerom

Gość gość
a dlaczego ty jesteś samotnym nieudacznikiem i uczepiłeś się dziewczyny? zasrywasz o niej kafe tematami jakby kogoś to interesowało

Gość gość
tak jak myślałem, nie potrafisz merytorycznie odpowiedzieć ty bździągwo. Jak masz odpowiadać pytaniem na pytanie, to lepiej mordka w kubeł!

Gość gość
no i spiertoliła, wielka obrończyni infernalowego góówna

Gość gość
Kato stul tą łysą pałe cwelu.

Gość gość
czemu mam stulić ? prawdę mówie, on zwyczajnie uciekł od ciebie i zostawił cię z dziećmi, bo sama do tego doprowadziłaś

Gość gość
nie jestem HIM ale uj cie to obchodzi kto i za co ją zostawił

Gość gość
od takiej wrednej lochy, kazdy by uciekł

Gość gość
Ja nikogo nie bronie i nie znam tutaj z forum nikogo ale prawda jest taka że jesteś nie lepszy bo założyłeś sobie za cel prześladowanie i nękanie jakiejś dziewczyny, która pewnie cię olała , być może obraziła itp, Tyle że, to co teraz robisz pokazuje kim tak naprawdę jesteś. Wyszło szydło z worka.

Gość gość
w*********j him będziesz tu dożywotnio tyrana, wyrok już kilka lat temu zapad!

Gość gość
Ona musiała już poznać się na nim wcześniej ,inteligentna i przezorna, czyż nie? A ty ? Biedny ,kipisz złością i nienawiścią ,pempek świata, toksyczny a jakże dumny :-D