Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciekawe co i czy cokolwiek mysla faceci o laskach na silowni

Polecane posty

Gość gość

Np. 1. "Co ta kretynka robi???" 2. "Ale marna, wzięła hantle po 1kg", "Ale gruba" Zagadał was kiedyś ktoś na siłowni?

Gość gość
a co se mogą myslec? pewnie sie zastanwiają jak zrobiłas klate

Gość gość
Tutaj pewnie spodziewana odpowiedź to "ale laska, co za ciało" a fakty są takie, że się z nas napierdzielają refularnienjak czegoś nie umiemy

Śmiać się na siłowni z grubych, czy nie w formie (ale ćwiczących z zaangażowaniem), to jak śmiać się z bezrobotnych szukających pracy.

Gość gość
Na mnie patrzą z zaskoczeniem :) Wiem co robię :-D i lubię to!

Gość gość
Na tyłki się gapia baranim wzrokiem :D Zaczynają się popisywać i myślą że one się tym jarają :D

Gość gość
Facetom z siłowni nie stają.... potwierdzone przez koleżankę która chodzi na siłownię i próbowała tam znaleźć faceta i co gość to to samo było aż biedna zaczęła myśleć ze to jej wina a piękna wysportowana kobieta

Gość gość
Kobiety chodza tam by cwiczyć a nie jak chloptasie poplotkowac o d***e maryni

Gość gość
Nie mysle o kobietach-pakerach

Gość gość
Jak wybierala samych koksow to moze im nie stawal :d ale na silke przychodza tez normalni faceci zeby troche poprawic wyglad :D

Gość gość
Czesto slyszalam, ze gadaja o samochodach czy remoncie domu, o laskach nie slyszalam. Poza tym im lepiej wygladajacy facet, to patrzy za jakas laska 20/10 a na zwykle myszy, ktore cos tam robia, to nie patrzy.

Gość gość
Eee, sorry ale z moich obserwacji to kobiety na siłowni albo pierdzielą o doopie maryni z psiapsiółkami blokując sprzęty albo co serię gadają przez komunikator w komórce ew walą samojebki.

Gość gość
Poza tym wierzcie, mamy na siłowni ciekawsze rzeczy do roboty niż gapienie się na wasze grube tyłki u cellulit upchany w getry dwa numery za małe

Gość gość
"ew walą samoj**ki." - A cóż to jest? ;)

Gość gość
Gapia się na tyłki, są chętni do asekuracji i jeszcze baaaardzo chętnie pomagaliby w stretchingu :P

Gość gość
ja jestem brzydka i zaden nigdy nie zaofiarowal sie z asekuracja a tym bardziej ze strechingiem ;) przynajmniej mam spokoj... tylko moga mnie obgadywac ze jestem brzydka:D zwlaszcza jak przyjdzie 3-4 kumpli razem (widuję...) to w grupie mocni

Gość gość
Samo-jebki czyli selfie is każdej możliwej pozycji. W końcu trzeba na fejsbuniu pokazać jaka to fit jestem :D

Gość gość
ale zeby strzelac udane foto z silki to trzeba miec fajna figure, bo po co wstawiac zenade na fb. selfie to jeszcze ukryje mankamenty

Gość gość
Ale ma cycki, ale ma z******ty tyłek, z******ta laska

Gość gość
Chciała byś żeby tak wołali:)

Gość gość1123
kobiety na silowni dziela sie na 3 grupy 1. takie ktore faktycznie chca cwiczyc, sa wysportowane, dobrze wygladaja. na treningu leje sie z nich pot, maja sluchawki na uszach i nie obchodza ich zadne znajomosci, lans itp. 2. takie ktore przyszly znalezc sobie faceta, siada na maszynie do rozkrokow [tej co wyglada jak fotel ginekologiczny] i bawia sie telefonem przez pol godziny rozgladajac w okol czy jakis koles sie patrzy 3. grube maciory na ktore nikt nie zwraca uwagi, na bierzni sie ugrzeja, a pozniej widze je pietro wyzej jak jedza zestaw z mcdonalds i po 3 latach takich 'treningow' sa jeszcze grubsze niz pierwszy dzien jak przyszly

Gość gość
Aha, no to ja jestem 4tą grupą - nie jestem maciorą ale wg facetów na pewno nie wyglądam też dobrze. Ćwiczę wg moich możliwości z hantlami i na maszynach, nie leje się ze mnie pot bo ja się ogólnie mało pocę. Nie mam słuchawek, bo jakoś nie ogarnęłam tych opasek do smartfonów i w ogóle... Może z czasem. I jakby ktoś do mnie zagadał, to nie ma sprawy, mogę chwilę pogadać, ale mam chyba dość niedostępną minę, co wynika chyba trochę ze stresu "czy ja dobrze ćwiczę????"

Gość gość
Aha i te grube maciory jak to mowisz zazwyczaj maja mezow (niestety z przyzwyczajenia patrze czy maja obraczke), wiec to nie jest tak ze nie zwraca nikt uwagi.

Gość gość
Taka mała obserwacja w temacie - siedzę sobie dziś po treningu "w przedsionku" siłowni, piję kawę i obserwuję wychodzące kobiety. Na 10 kobiet 8 wchodzi do przebieralni, narzuca kurtkę na przepocone ubranie w którym ćwiczył i wychodzą. Pal diabli jak smierdziel wchodzi do własnego samochodu ale gro staje potem na przystanku i czeka na autobus. Was woda parzy czy jest jakaś inna przyczyną dla której prysznic i przebranie się w "cywilne" ciuchy po ćwiczeniach was przerasta?

Gość gość
Na szczescie nikt do mnie nie zagaduje na siłowni bo chodzę razem z mężem i chociaż mamy inne plany treningowe to często się koło niego kręce. Poza tym cwiczę w słuchawkach, z solidnymi wolnymi ciężarami, skupiona jestem na swojej robocie i raczej nie sprawiam wrazenia osoby przyjaźnie nastawionej do pogawędki, w przerwie pomiędzy martwym ciągiem a przysiadami ze sztangą:) ale mąż mowi mi że inni faceci bardzo się na mnie gapią. Ja szczerze mówiąc nie dostrzegam tego ale on jest czujny :D Jestem chuda, mam raczej filigranowy typy budowy a przerzucam żelastwo więc może i faktycznie przykuwam wzrok.

Gość gość
obrzydliwe sa laski z silowni

Gość gość
Wystroilas się i smakowała bo chce kogoś poznać, jednocześnie wyraz twarzy od "s********j " . Zero uśmiechu. W wieku 35 lat powinna wiedzieć że metoda na niedostępna prowadzi na manowce.

Gość gość
Jestem w 1 grupie :)