Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flossia

Zerwał. A teraz ..?

Polecane posty

Gość Flossia

Byłam z nim pół roku. Długo, krótko..no trochę wody upłynęło. Było nam świetnie, bez problemowo, na luzie. Raz wyjechał na samotną wędrówkę w Bieszczady na tydzień, gdzie pisał do mnie i dzwonił jak to mnie nie kocha i tęskni. Wrócił do domu, a ponieważ dziwnie się zachowywał to poprosiłam go o rozmowę. I zerwał. Powód? "No nie widzę tego.. zatraciłaś się we mnie kosztem kontaktów ze znajomymi.." Zaryczany mnie przepraszał i tłumaczył, że widział to jako "mniejsze zło". W sumie nikt z jego najbliższego otoczenia nie wiedział, jak nigdy co było powodem zerwania. Po prostu unikał tematu jak ognia. Przez 3 miesiące po zerwaniu zdołaliśmy się trochę ogarnąć emocjonalnie i nasze relacje przeszły na tryb "koleżeński". Pod koniec września wyjeżdżał na studia, i kiedy odprowadzałam go na pociąg wcisnął mi swoje zdjęcie ze słowami "Bo przecież najważniejsze osoby trzyma się ze sobą, prawda?" Od chwili wyjazdu codziennie do mnie dzwoni sam z siebie opowiadając o swoim dniu i pytając o mój. Potrafimy tak przegadać 1-2 godziny dziennie. Wiele osób mi wciska, że to znak iż tęskni, ale nie powie tego wprost, bo jego ciężki charakter na to nie pozwala. Nie wiem co o tym myśleć. Mam wodę z mózgu, a boję się z nim o tym porozmawiać, bowiem już raz próbowałam i temat został ucięty. Co o tym myśleć? Jak podejść do sprawy?

Jesli na prawde Ci na nim zalezy to warto jakos w delikatny sposob z nim o tym porozmawiac tylko najlepiej się spotkać w 4 oczy w parku czy gdzies i szczerze porozmawiac,czasem ludzie musza sie rozstac aby zrozumiec ze nie moga bez siebie zyc,jest duzo takich przypadkow,byc moze jak nie zaryzykujesz to stracisz milosc swojego zycia,badz odwazna i zaryzykuj! Ja mam taki problem,ze od dwoch lat nie jestem z eks i tesknie za nim,chcialabym mu napisac to,albo sie spotkac i szczerze porozmawiac,ale zwyczajnie nie mam odwagi,nie wiem jakby zareagowal.Nie bierz ze mnie przykladu.

Gość Flossia
Bardzo się boję, że to zniszczy nasze relacje. Jestem małym tchórzem.. bardzo za nim tęsknię, a i nawet po zerwaniu tematy nam się nie kończą. Nie wiem czy ryzykowanie przyjaźni jest tego warte.. :/ Najlepszym przykładem będzie, jeżeli Pani również się zbierze na odwagę i to zrobi !

Gość gość
Raz wyjechał na samotną wędrówkę w Bieszczady na tydzień Wrócił do domu, a ponieważ dziwnie się zachowywał X hahahaha ale tyś głupia jak sie nie domyslasz ze to nie byl samotny wyjazd tylko puknąl inną na boku i teraz juz mu nie pasujesz:D

Gość gość
jak jądra puste, to ma cię gdzieś, ale jak mu się napełniają, wówczas zaczyna ciebie, a w zasadzie twojej potrzebować.

Gość gość
Zwróc uwagę co on Ci powiedział... Faktycznie pozrywakas kontakty ze znajomymi? Pewnie jesteś bluszczem, każda wolna chwile chcesz spędzać z misiaczkiem, zatracilas się w nim a on ma już dość... Faceci lubią gdy kobieta ma też swoje życie a nie uwiesza się tylko na nim

Gość Flossia
Sam chciał się ze mną widywać. Nie wywierałam na nim żadnych presji, niczego. Zaczęłam z nim spędzać więcej czasu, kiedy lada chwila miał wyjeżdżać na studia. Może i ma chcicę. Nie wiem. Nie dowiem się raczej.