Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam pomocy kogos kto sie zn

Okres kilka kropel potem nic przez 3 dnia potem znowu

Polecane posty

Gość szukam pomocy kogos kto sie zn

Witam, mam 34 lata. Zawsze mialam tak,ze okres jak przychodzil pierwszego dnia to trwal az do 7. od kilku miesiecy mam tak ,ze w pierwszy dzien okresu jest kilka kropel jasnej krwi, potem nic nie ma ,ewentualnie brazowe zabarwienie i potem tak za 3 dni mam "prawdziwy" okres, chociaz przez te dni czuje sie caly czas jakbym miala okres (bol tam na dole itd). Czy jest jakis powod zeby aie martwic?

Gość gość
Są kobiety że krew może im się pojawić w połowie cyklu, gdy okresu nie mają i to jest podobno normalne. Ja mam teraz tak jak Ty choć kiedyś też miałam jak Ty (nawet wiek podobny) U mnie to się popsuło po tym jak okazało się że mam wielką torbiel na jajniku spowodowaną wysokim poziomem prolaktyny. Leczyłam to ale musiałam przerwać ze względu na inną chorobę i choć poziom prolaktyny wtedy wracał do normy, to podobno jej się nigdy nie da unormować i jak się popsuje to koniec. Ja nie mam siły na zamartwianie się plamieniem przed okresem. Poprostu uznaję, że tak się zawsze zaczyna teraz u mnie okres choć mnie brzuch boli tak porządnie dopiero przy właściwym okresie. Musisz zrobić badania. Ja bym poszła nie tylko do ginekologa ale także endokrynologa.