Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nasz nowy dom i kolejna patola , ludzie mozgu nie maja

Polecane posty

Gość gość
no niestety moje wzorowe zachowanie na kafeterii nie wytrzymuje jak czytam tylko jedno i to samo w koło wielodzietność PATOLA słowo którego ja po prosu nie ogarniam :-D

Gość gość
10:45 Wow na wczasy jeździcie, pewnie nad Bałtyk. Wy odprowadzacie składki więc to inna sytuacja od tych, którzy żyją wyłącznie na cudzy koszt. 500 na 2 dziecko należy się każdemu, a jeśli macie 500x2 tzn że marnie zarabiacie lub ewentualnie część pod stołem. Tyle w temacie

Gość gość
Tu chodzi o dzieci, zeby mialy godne zycie i nie cierpialy zyjac w melinie i nie majac pieniedzy na podstawowe potrzeby i rozwoj, zeby nie czuly sie wiecznie gorsze w szkole przy rowiesnikach bo rodzice jedyne co potrafia to pic i robic lplejne dzieci. Nie wpadlas na to? Oni to sobie nawet tynk ze scian jesc skoro podejmuja takie decyzje zyciowe, ale dzieci nie sa niczemu winne a i tak maja gorsze zycie przez bezmyslnych dzieciorobow ktorzy nie potrafia utrzymac nawet siebie, a co dopiero mowic o potomstwie

Gość gość
Właśnie to dobry pomysł, że jak wiadomo że ktoś ściemnia, zaniża dochody żeby dostać 500 na 1wsze dziecko to należy złożyć donos do mopsu, szybko reagują na szczęście.

Gość gość
gość dziś 10 21 Brawo TY ciekawe co byś ze mną suko zrobiła oboje pracujemy a mamy dzieci i 500 jestem wzorową matką mój mąż wzorowym ojcem No i perełka na koniec jeździmy na wczasy z dzieciakami jezyk.gif , a i nie pijemy nie palimy ACH TA NASZA WIELODZIETNA PATOLKA KOCHAM JĄ xx Ale ty jesteś głupia... Nic by nie zrobiła kretynko, bo ty pracujesz, odprowadzasz podatek i nie przeznaczasz 500+ na używki. Czyli inaczej mówiąc nie jesteś społecznym pasożytem.

Gość gość
Dla takich dzieciorobów nie pracujących jestem za przymusową sterylizacją.

Gość gość
11 12 nie trafiłaś mamy 5 dzieci kase dostajemy na czworo bo na pierwsze przekroczył nam dochód :-p A i owszem jeździmy nad Bałtyk czy do Krakowa , Wrocławia Polska jest piękna Bieszczady cudowne co nie wolno .

Gość gość
no i się włączyły kafe domysły jak ma dzieci to może być normalna w końcu jeżeli czegoś nie ogarniacie główką to nie dziwne , ze nie potraficie zrozumieć Musicie namaścić taki scenariusz żeby wam pasowało esencja cafe

Gość gość
11:29 Pewnie was nie stać żeby taką gromadą polecieć np na Kanary, to jeździcie gdzie taniej, pewnie że wolno czemu nie :P

Gość gość
drzecie sie na siebie bez zadnego sensu. Fakt jest faktem, jak sie nie ma warunkow, to sie nie sprowadza nowego zycia. Tyle.

Gość gość
gość dziś czy to ważne gdzie jeździ ta mama z 5 dzieci?! ważne, że się kochają, są razem, stać ich na normalny dom/mieszkanie, spędzają razem czas, są rodziną - to jest najważniejsze, a nie to gdzie jeżdzą, jakim autem i w jakim domu czy mieszkaniu mieszkają! to pisałam ja, matka 1 dziecka

Gość gość
11 42 masz rację Boże i takie wpisy przywracają wiarę w ludzi ❤️ A do tej pani co mi tak tu pojechała , że nie stać nas na KANARY to odpowiem tak droga pani jak się chce bardzo czegoś to się do tego dąży i wtedy się to ma , A ja wolę naszą POLSKĘ nie jestem typem Globtrotera nie jest to wyznacznikiem luksusu ponieważ każdy , zdrowy , myślący człowiek jest w stanie sobie na taką wycieczkę pojechać jak tylko chce :-)

Gość gość
11:42 też prawda, ale może ta kąsliwa uwaga zostala spowodowana agresywnym tonem wypowiedzi owej pani i nazwaniem rozmówczyni suką?

Gość gość
są rzeczy ważne i ważniejsze jako matka zdrowych , mądrych i cudownych dzieci po prostu mam na tyle Empatii , że żal mi tej kobiety z tego programu od tak po ludzku . A to jakie Ja mam zadanie co do oceny jej postępowania to moja sprawa , nie będę na tyle prostym człowiekiem żeby tu wyrzygiwać na nią hejt i cieszę się , że otrzymała pomoc Może to jedyna jej pociecha w życiu jaką do tej pory otrzymała , może to odmieni jej los . Ja jestem szczęśliwa więc ludziom życzę szczęścia proste :-)

Gość gość
gość dziś to ja z 11:42 - ja też kocham podróże i uważam, że Polska jest piękna, ale to trzeba chcieć ją odkryć, poszukać miejsc, wziąć mapę, wygodne buty i ruszyć przed siebie, zamiast spacerować od hotelu do basenu gdzieś na Kanarach :D A Bieszczady kocham całym sercem :) pozdrawiam

Gość gość
ja również pozdrawiam :-)

Gość gość
11:56 Wreszcie ktoś myślący :)

Gość gość
12 06 ty jesteś p******a czy nie umiesz czytać :-D

Gość gość
Ach te szczesliwe wielodzietne matki... az z tego szczescia pluja na wszystkich jadem i wyzywaja:D 13:53-przykro mi ze masz ciezkie zycia i rozumiem ze chcesz sie gdzies wyzyc, ale troche kultury, desperatko. To ze maz cie od suk wyzywa nie znaczy ze mozesz tak kazdemu powiedziec :)

Gość gość
p/i/e/r/d/o/l/ się suko :-)

Gość gość
to pijak czy alkoholik? Bo mam wrażenie że opisujesz rodzinę nie pamiętając dokładnie o co tam chodzi

Gość gość
gość dziś 11:29 Pewnie was nie stać żeby taką gromadą polecieć np na Kanary, to jeździcie gdzie taniej, pewnie że wolno czemu nie jezyk.gif x Ona jest głupia, ale ty jeszcze głupsza. Skoro ona pobiera 500+ na 4 dzieci, bo na pierwsze jej przekracza dochód to oznacza, że ma zarobki na poziomie minimum 6 tys. Do tego 2 tysie z 500+. Z 8 tys wykroi 1,5-2 tys. miesięcznie i na droższe wczasy dla całej rodziny ma.

Gość gość
Tak, tak wykroi przy 5 dzieci, hahaha

Gość gość
15:09 Pozdrawiam trollu :)

Gość gość
15:19 My mamy więcej bez jalomuzny od państwa, a mam jedno dziecko, to mając 2 tyś więcej na tyle dzieci to dla mnie mało..

Gość gość
No to teaz pomyslcie ze ten bezmozg z programu mial 2000 na 7 osob

Gość gość
no i znowu nie trafiłyście kochane bo ja owszem mam 12 tysięcy z działalności gospodarczej jaka prowadzę czyli stomatologia i ortodoncja , a mój małżonek ma firmę transportową więc to nie są małe pieniądze A 2 tysiące które mam na 4 dzieci pozwoliły mi już odłożyć na konto od maja tamtego roku 34 tysiące więc jak wy uważacie , że t jest mało to mea culpa , ale widać my biedaki jesteśmy :-)

Gość gość
i możecie sobie tutaj pisac swoje PRAWDY WIARY , ale rzeczywistość jest taka , że są rodziny wielodzietne normalne jak i rodziny wielodzietne dysfunkcyjne i mamy z jednym dzieckiem również normalne no i takie które nie znając kogoś obrażają , bądź zakładają temat o kobiecie w celu poszydzimy z niej i obrzygamy jadem ,pokazując tym samym jakie jesteśmy wspaniałe i lepsze od wszystkich '

Gość gość
rodzin wielodzietnych i majetnych jest bardzo malo dlatego ludzie tak pisza , rodziny wielodzietne i zamozne to wyjatek potwierdzajacy regule

Gość gość
wiesz co rodzin z jednym dzieckiem bądź z dwójką majętnych też jest mało , są przeciętnie średniozamożne bynajmniej w moim mieście Tak że nie pochlebiajcie sobie tak samo jak bogaczy nie jest wcale tak wielu to i marginesu patologicznego też aż tak nie widzę Jest normalnie Bo taka jest rzeczywistość wy tylko tu na kafeterii robicie z rodzin polskich gdzie jest więcej niż dwoje dzieci plebs i patologie tymczasem wcale nie jesteście lepsze tylko bardziej podłe , zawistne , sfrustrowane bo jaki normalny człowiek szydzi z czyjegoś nieszczęścia , biedy i braku rozsądku .