Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NAMYSŁÓW Opolsk wojew

Uniwersum zamieszkaj w Opolu znajdź pracę w firmie IT w Opolu

Polecane posty

W Opolu też są duże firmy IT i inne tego typu jak Asseco Poland PwC Capgemini Atos te największe firmy IT w Opolu raczej je kojarzysz z Nazwy bo są też we Wrocławiu właśnie do Opola weszła firma IT informatyczna Stefanini która jest drugą taką firmą w Polsce po Krakowie właśnie w Opolu Teraz w Opolu ukończą budowę dwóch biurowców Ozimska Business Park nie licząc innych biurowców które powstają

Niestety mam umowę na czas nieokreślony, niedawno dostałam i nie zrezygnuję z obecnej pracy nie ma szans :D

W Opolu bezrobocie jest niskie wynosi 4 procent a w Łodzi wynosi 6,9 procent Kielcach Lublinie 6,3 procent w Radomiu 17 procent w Białymstoku 15 procent w Warszawie Katowicach Wrocławiu 2,5 procent w Poznaniu tylko 1,5 procent

Czemu nie zrezygnujesz z obecnej pracy ? Kto cię tam trzyma? Może w innych będą lepiej płacić może własną działalność gospodarczą założysz i sama sobie będziesz szefową a gdybyś miała wyjechać np za granicę do USA Kanady Australii Norwegii do pracy i byś tam zarobiła w tej samej branży 4-5 razy więcej mając spokojniejsze życie to co byś wybrała?

W Opolu zawsze jakieś mieszkania do wynajęcia się znajdą i za taką samą kawalerkę w Opolu zapłacisz dużo mniej niż we Wrocławiu Krakowie Warszawie

Wole mieszkać w Polsce. Kocham Polskę i czuję się tu jak w domu, pewnie, że chciała bym więcej zarabiać, ale za duże ryzyko ;)

Uniwersum a mnie nic nie trzyma w Polsce wolę inne kraje ja np do Norwegii USA Kanady czy Szwecji itd mógłbym się bez zastanowienia wyprowadzić :) :) :)

Gość gość
kałbuc ty sie lepiej do lasu wyprowadź i tam se znajdź prace wiesz? do lasu idz pracy szukać i tam zamieszkać, prace w lesie sobie znajdź i tam żyj i mieszkaj