Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o zachowaniu mojego chlopaka? powiedzcie obiektywnie

Polecane posty

Gość gość

Studiuje zaocznie w warszawie. Tam wynajmuje pokoj w hostelu ale przewaznie juz za tego chlopaka nie place bo rzadko kiedy ktos soe z wlascicieli sie tam kreci. I wczoraj do mnie przyjechal ,owszem 100 km wiec się ucieszylam. Kupilam rzeczy na kolacje, zrobilam mu ja. Dzisiaj sniadanie. I on mi dzisiaj mowi zebym poszla do jego aura po ketchup. Na co ja zeby on poszedl . Ale ze krecil się ktos z wlascicieli to on powiedziala zebym ja poszla. Na co ja ze ok ale on pozmywa bo jak narazie to ja wszystko robie. A on ze nie bedzie zmywal bo jest tu gosciem. Zrobila się awarntura i wzial spodnie ktoryni mnie iderzyl co prawda lekko ale jednak .... To on jest egoista czy ja ze nie chcialam isc po ten glupi kethup i powiedzialam zeby za to pozmywal?

Gość gość
Sorry za literowki ale pisze z tableta

Gość gość
Myślę, że zachował się chamsko. Może i jest gościem, ale nie jest w hotelu i to bardzo źle wróży na przyszłość

Gość takijedenfacet33
słabe zachowanie z jego strony. Cały czas to Ty nadskakujesz i wykonujesz brudną robotę ?

Gość gość
Na poczatku się tak nie zachowywal ale teraz coraz czesciej on wlasnie chce zebym za niego wszystko zrobila bo uwaza ze ma ciezasza prace ode mnie bo ja mam "tylko" prace w biurze i studia. Wg niego on jest strasznie zmeczony wiec ja powinnam wszystko robic. A ze ja się buntuje to sa wlasnie pozniej takie sytuacje jak dzisiaj...

Gość gość
A srl się taki od niedawna bo wczesniej byl zupelnie inny. Zastanawiam się powoli nad sensem tego wszystkiego :(

Gość takijedenfacet33
Takie uderzenie kogoś w złości jest bardzo słabe i nie dopuszczalnie. Widać ten człowiek nie panuje nad emocjami i jak coś jest nie po jego myśli to staje się agresywny. To źle wróży. Zastanów się czy taka sytuacja jak teraz Ci odpowiada i nie zakładaj ,że będzie lepiej oraz nie patrz na to ,że kiedyś był inny to nie jest ważne jaki był kiedyś tylko jaki jest teraz.

Gość gość
Zdobył cię i teraz już nie musi się starać, tak będzie do końca, urok prysł, znajdź takiego co ci zrobi śniadanie do łóżka :), z tego chleba nie będzie.