Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widać że mieszczuchy i ludzie z wiosek się inaczej ubierają .

Polecane posty

Gość gość

Mimo , że zależy kto ma jaki pogląd , to zauważyłem w mieście młodzież chłopaki chodzą w dresach puma , nike , adidas itd . A na wioskach miasteczkach, w szczególności tych daleko położonych od dużych miast tego tak nie widać . Bo blisko dużych miast , to widać takie ubiory .

Gość gość
bo to prawda, ja to widze jak idę do pracy i przechodze obok dworca pks- podjezdza pks z jakiejs wioski i widac mlodziez ubraną zwykle inaczej niz miastowi, widac to zwlaszcza po dziewczynach

Gość gość
A ja różnicy nie widzę.

Gość gość
To dlatego,że w miastach z powodu biedy i złej diety (fastfoodowej) ludzie nie potrafią się dobrze i gustownie ubrać. Na wsi młodzież lepiej i zdrowiej się odżywia.Ma jaśniejszy umysł. Jest w lepszej formie i ma możliwość dobierania ubrań tak aby były gustowne i dobrze leżały.

Gość gość
Ale w miejscowościach bliżej miast się lepiej ubierają , to w tych daleko położonych od miast . Np do wojewódzkiego miasta 100 km .

Gość gość
Jeśli ktoś w mieście na co dzień chodzi w odzieży firm,które dedykują swe produkty osobom uprawiającym sport to od razu widać,iż jest to ktoś umysłowo zbiedniały i ograniczony.

Gość Autor tematu 22
Widać te zacofanie wiosek do miast , w miastach pełno tych dresów od góry do dołu nike , puma , itd . Na wioskach jednostki .

Gość autor tematu 22
Widać ogólnie inny klimat .

Gość autor tematu 22
Może śmieszny temat , ale czy wy to doszczegliście , można podyskutować , bo ja tak ?.

Gość gość
Roznicy zadnej nie ma.

Gość gość
gość dziś Zacznijmy od tego,że w Polsce nie ma takich wsi,które mają sto kilometrów do najbliższego miasta.Mogą być takie,które mają 20 km albo góra 30 do jakiegośrody miasta....chyba,że chodzi o tzw duże miasta czy też największe. Od kilku lat na wsi jest więcej modnie ubierajacej sie mlodziezy na km2 powierzchni niż nawet w dużym polskim mieście,w którym czasem widuje ludzi odebranych w ubrania....dosłownie z Marsa albo chooy wie skąd.

Gość Autor tematu 22
Bardzo chciałbym żeby na wsi mieli też nike,adidasy,pumy i wogole bo to przecież nowoczesność jakaś i w końcu postęp.

Gość autor tematu 22
Mój śpi w dresie nike i to jest klasa.

Gość autor tematu 22
Mój stary śpi w dresie nike I jest klasa. Jestem z miasta.Bo my chcemy uczymać ten poziom.

Gość Autor tematu 22
Mój stary wali mnie w dope w dresie adidas. Czy mamy ten poziom nie?

Gość autor tematu 22
Kiedy mój stary zakłada dres nike to wtedy mamy poziom bo jestem z miasta i wtedy robie staremu w dresie nike gaue ostro.

Gość Rolnik szuka żony
A mi ostatnio pies nasrał do ryja , czy to normalne .

Gość gość
Oj zdaje się, iż autor tematu jest wyraźnie opóźniony w rozwoju umysłowym. :classic_cool:

Gość Autor tematu 22
19 52 pisałem do miasto wojewódzkiego , są takie wsie , co mają tyle km i więcej . Np w Zach Pom .

Gość gość
Rolnik szuka żony dziś Jak żeś go tak wychował to ci sra.:classic_cool: PS Ciesz się,że nie do buta. :classic_cool:

Gość autor tematu 22
Ludzie , ja rozumiem zależy kto ma jaki pogląd , po prostu nie widziałem na wioskach ludzi tak w dresach markowych . Też to doszczegliście , czytacie uważnie , w w dużych miastach to widać ?.

Gość gość
Ja widuje ludzi na wsi w poshe panamera i w ciuchach od Gucci a w mieście widzę k***a zebrakow i biedronkowych bywalców w tekstyliach za 25 pln made in china i co k****a ????

Gość Stary Kawaler Wacek
Jom sprzedam byka i jojka , żeby dresy nike .

Gość Sołtys Bobek
A po co mi nike , jak ja wolę chodzić latem w woderach . A nike niewiem co to jest , pierwsze słyszę .

Gość gość
Gdzie moja damka , oddaj mi ją .

Gość gość
W dużych miastach nie ma wiochy. Każdy ma swój starter pack. Białe skarpety,prawilny dresik,butki, czapeczka,wiochy brak. :classic_cool:

Gość gość
Duże miasto,małe fiuty. Zamiast żarcia,zwykłe gluty. Frajerzy co szynki nie widzieli,ciągną pały za kebaba od ciapatych śmierdzieli. Zero ruchu przy kompie i walenie konia,choresterol starca no i talia jak u słonia. :classic_cool: