Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślicie że kosmici są wśród nas

Polecane posty

Gość gość
to nieuniknione bo przeciez w trakcie swojej prymitywnej kariery mordeerców kłamców wyłuddzaczy złodzei i manipulatorów skompromitowali juz każdy mozliwy autorytet czas na autorytety pozaziemskie oczywiscie delikatnie wsparte wieściami o rychłej zagładzie, kiloma milionami ofiar i zapowiedziami inków azteków i innych gołodópców którzy szukali zaginionych portek w gwiazdach w tym sumerów o tym że kiedyś tu wrócą jak prometeusz aby naprowadzić nas na właściwe tory.

Gość gość
zobaczycie ze tak będzie zagłosuj na rase koników polnych z alfa centauri obnizą ci składke ubezpieczeniową za to podwyższą ryzyko zachorowań na raka nie? to głosuj na pieczarki z syriusza. obniża wiek emerytalny i podwyższą składki na kosmicznego zusu

Gość gość
bedzie wiele plusów. nie trzeba będzie jeździc na wiece kosmici będą robic cuda i sztuczki ale bez wzgledu na pochodzenie każda z ras będzie postulowała składki na ochrone przed kosmicznym oziebieniem które zniszy wszechśwait

Gość gość
pewnie nawet sie okaże ze jesteśmy częscią jakiejś kosmicznej federacji która toczy boje z imperium zła z plejad. kosmici dali ale teraz czas wypełnić sojusznicze zobowiazania. kooorfa to wszystko jest jedna wielka piertolona blaga. chciałbym żeby było inaczej ale nie jest inaczej. jest banda nienażartych zboczonych popiertoleńców któ¶a hoduj****nde partologicznych łgarzy i psychopatów a ci se hodują was żebyśta zapiertalali na ich nieodgadnione zachcianki

Gość gość
ale to dopiero wierzchołek manipulacji. kolejna warstwa jest globalna świadomość że ludzie to wszy. tu licza na nasze sumienie i inne pożyteczne rzeczy w które zostaliśmy wyposażeni. owszem oni są wszami ale z nas tez zrobią wszy tylko nie do końca żebysmy przypadkiem nie zatracili poczucia odpowiedzialności i nie przestało nas gnębić poczucie winy. na tym koorfa tgez zarobią. zaczną otpiertyalac osobiście takie rzeczy że zwątpicie w sens jakiegokolwiek grupowego działania. na tym se zbudują drugie zsrr kooorfa i tak to sie bedzie kręciło w kółko dopóki im kooorfom łbóþw nie poodgryzam osobiście bo na was koorfa nie mam co liczyć

Gość gość
plany pomysły i zabezpieczenia sypia sie im jak manna z nieba. nawet ich wrogowie za nich myslą. nawet ja. tylko że ze mną akurat se nie poradzą bo co tu dużo mówic jestem od nich kooorfa lepszy:)

Gość gość
Dlaczego mnie pomijacie w tym temacie?

Gość gość
nie umieim grać w szachy nawet średnio mi sie chce myślec ale to nie o to chodzi. po prsotu jestem lepszy z urodzenia:) przyroda;)

Gość gość
ja ogólnie omijam wiekszość ludzi co w sumie nie jest skomplikowane bo oni mnie tez omijają

Gość gość
No to przykro mi, że trudno jest z wami nawiązać kontakt. Ale jestem pełna nadziei.

Gość gość
Używam waszego słownika.

Gość gość
a wracając do tematu: jak ktos "wypuszcza boota" który może "zniszczyc świat" to koorfa trzeba takie dziecko wziąc szybko na ręce i odsunąc od niezaizolowanych przewodów zanim zrobi sobie i innym krzywde. nie należy mu kupować lutownicy ani tąsmy izolacyjnej ani dawać do ręki kombinerek bo będzie jeszcze gorzej. na odchodnym dać porządnego klapsa w dooope żeby wiedziało ze nie wolno sie bawić prądem a jak starsze to szlaban koorfa na imprezki przez pół roku

Gość gość
a nie kooorfa "google i microsoft wypuściły inteligentnego boota" druga sprawa ze to może być preteks do roztoczenia oficjalnej opieki nad internetem i powołanie kolejnych kjooolejnych kooorfa specprzytułków dla niespełnionych psychopatów

Gość gość
i pewnie o to chodzi. a zważywszy że i tak wszystko jest pod kontrolą to jak zwykle chodzi o wycyckanie nas na kasie koorfa. tyle mam do powiedzenia na temat rewelacji o inteligentnych bootach i innych pierdołach

Gość gość
Czy metalowe spoiwo zwane przez was lutem ma jakiś wpływ na realną konwersację z drugim człowiekiem? Sprawdzam.

Gość gość
bym kooorfa to całe specsłużbowe dziadostwo od dawna zeżarte od środka pogonił koorfa piertolonych krawaciarzy jepanych pederastów i popiertolone umysłowo lesby po kierunkach wszelakcich pogonił do tego do czego sie nadają czyli do kopania kooorfa rowów. i was kooorfa pogonie mozecie być pewni a wiem ze to łajzy cvzytacie

Gość gość
kojarzycie jeszcze komu macie służyc i co oznacza słowo "służba"? bo chyba koorfa nie bardzo. ale ja wanm przypomne co to znaczy

Gość gość
macie szczęscie że nie na mnie trafiło jak wam prali mózgi i was kupowali za grosze bo bym was powystrzelał co do jednego

Gość gość
jakich tempych cweli muszą tam rekrutowac ze ci nie zdaja se sprawy dla kogo pracują? nie wiem koorfa. ogłuszaja was jakoś permanentnie w trakcie wykonyweania obowiązków? może macie jakieś przydziały dopalaczy koorfa najlepiej skonfiskowanych

Gość gość
Czy chodzi o system polityki zdrowotnej z przed lat?

Gość gość
no chyba ze sie uważacie za służbe w rozumieniu lokai i kelnerów to exkjuzmi. w sumie to nawet lepiej że was izolują od społeczeństwa

Gość gość
Koniec konwersacji inne służby wycinają tekst.

Gość gość
ja piertole na chooj mi taki wynalazek który zastępuje papier i długopis jak nie mozna nawet piertolonej strony przerzucić. wszystyko spiertolita czego sie dotkniecie wy zachłanne b czerwone buraki. kooorfa nie psujcie sobie tego bo chyba jedyny powód dla którego jeszcze was nie zabijam to mozliwość pobluzgania na was

Gość gość
Podejmuję ostateczną próbę porozumienia się z obcą cywilizacją. Witajcie nie mamy złych zamiarów. Czy możemy liczyć na odpowiedź?

Gość gość
nie nie chodzi o polityke zdrowotną tylko strategie zarabiania na leczeniu słowo leczenie można opcjonalnie zastąpić sforułowaniem "kontrolowane niszczenie zdrowia społecznego celem transformacji strachu o zycie na dudki"

Gość gość
Dziękuję nasz program sztucznej inteligencji stworzonej na wzór ziemskiej zaczyna się uczyć. Dalsza konwersacja będzie zbliżona do normalnej.

Gość gość
to mi nic nie mówi akurat

Gość gość
zawiesiłoś sie czy problemy na łaczach?