Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego moj chlopak nie odpowiada na pewne moje pytania? Sa nudne czy co?

Polecane posty

Gość gość

Od razu napisze, ze nie narzucam mu sie bo zwykle jednak on sie odzywa pierwszy. Choc ja czasem tez. Zwykle on zyczy mi milego dnia, pyta co porabiam i takie tam. A jak ja sie go zapytam jak mija dzien w pracy itd. to omija te pytania. Czesto tez nawiazuje do seksu w rozmowach. chodzi mu o jedno mimo, ze odzywa sie codziennie?

Mężczyźni nie rozmawiają jak kobiety. Jak spytasz jak mu minął dzień zawsze skwituje to "dobrze", albo "c*****o". A seks zdejmuje z mężczyzny napięcie i ładunek emocjonalny, który w nim narasta w ciągu dnia. Więc może najpierw go dobrze w*****aj, a po wszystkim spytaj co ciekawego zdarzyło się w pracy? :P

Gość gość
Tak,tak. Za każdym razem jak coś mu nie będzie pasowało, a Ty coś będziesz chciała wiedzieć lub poczujesz się z czymś źle ,to jeszcze daj mu d.u.p.y. i po kłopocie. On będzie zadowolony. Komentarz powyżej to opinia gimnazjalisty,a nie dojrzałego faceta.

Gość gość
haha ja mam trochę męski umysł i nie lubię zwykłych pytań na które muszę odpowiadać typu jak się czuję jak w pracy i inne bzdety ,ale sama chętnie zapytam ,pogadać lubię o czymś sensownym a nie takie pierdoły,ale wysłucham bo może ktoś ma problem ,,więc to raczej nie ze złej woli nie odpowiada tylko to nudne po prostu samo w sobie

Gość gość
i tez nie jestem taka delikatna jak twój,bo prosto mówię nie zadawaj mi takich głupich pytań :-)

Gość gość
Narzucanie sie chłopakowi? Przeciez jestescie razem, wiec jakie narzucanie? Chyba sytuacja powinna byc czysta i klarowna, a nie, ze ty masz czuć, ze sie narzucasz, bo napiszesz SMS?:O Inna sprawa - skoro on czesto nawiązuje do seksu, to moze bardziej fizycznie traktuje wasza znajomosc? Nie chce Cie straszyć, ale związek to tez normalne rozmowy i spotkania, tesknota, codziennośc, A nie tylko seks.

Gość gość
Ciesz się że ignoruje a nie pisze że chuy cię to obchodzi :-)

Gość gość
Tylko, ze ja tez czasem zadaje mu konkretne pytania, np. czy oglada cos ciekawego w tv, albo czy robil to czy tamo ( nawiazuje do jego zianteresowan) i czasem tez pomija te pytania :O W sumie to mnie to czesto zniecheca do dalszej rozmowy z nim

Gość gość
Z tego co piszesz jest Ci z tym źle. Nikt nie sprawi żeby on bylninny i nikt nie sprawi żeby o tym wiedział jeśli to ty mu nie powiesz :). Po prostu mu to powiedz.