Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kochanki żonatych są takie głupie i naiwne?

Polecane posty

Gość gość
dziś Jak nie znasz kochanek, to skąd wiesz, ze w innych małżeństwach takie rzeczy się dzieją? Wydaje ci się, ze tylko ty znasz swojego męża, a inne żony już nie? Oj oj pewnie nawet nie wiesz w jakim kłamstwie żyjesz i wcale się nie zdziwię, jak się dowiesz od kogoś przypadkiem, że rozmawiałaś z kochanką swojego męża. Twój mąż chciał cię zostawić dla niej, ale twoja rodzina zagroziła mu, że go zabije, gdy on ciebie zostawi. Teraz wszystko jest możliwe, a porzucona i rozżalona kochanka wymyśla niestworzone rzeczy. Wystarczy to forum poczytać i zdrowo myślący człowiek migiem zorientuje się co jest grane.

Gość gość
Tak jak zdradzana żona nie chce pozbyć się swojego męża, tak mąż nie pójdzie na policję zgłaszać jej rodziny. Szczególnie w małych społecznościach. Facet dalej mieszka z żoną, spotyka się z kochanką, a z zewnątrz wszystko wygląda w miarę normalnie. xxxxxxxxxx normalnie a dziwne że jej rodzina nie wywiozła go do lasu i nie zabiła za to się dalej z tobą pieprzy po kątach?

Gość gość
Z kolei Ty myślisz, że każdy trójkąt żona-mąż-kochanka jest taki sam. Wszystkie te relacje mają punkty wspólne, ale jednak każda jest inna. Nie znasz jeszcze życia.

Gość gość
Tak jak zdradzana żona nie chce pozbyć się swojego męża, tak mąż nie pójdzie na policję zgłaszać jej rodziny. Szczególnie w małych społecznościach. Facet dalej mieszka z żoną, spotyka się z kochanką, a z zewnątrz wszystko wygląda w miarę normalnie. xxxxxxxxxx normalnie a dziwne że jej rodzina nie wywiozła go do lasu i nie zabiła za to się dalej z tobą pieprzy po kątach? xx A wystarczyłoby, żeby fujarę mu ucięli i już by facet do k***y nie chodził :D:D:D

Gość gość
dziś Ja nie znam życia? Fajnie, ze ty znasz. A ile lat jesteś żoną?

Gość gość
Nie masz sensownych argumentów to wymyślasz bzdury. Moj mąż nie nigdy nie zdradził a czy zdradzi tego nie wiem choć on wie, że ja zdrady nie wybaczę i będzie musiał odejść. Wiem co się dzieje w innych małżeństwach oczywiście nie wszystkich ale tych najbliższych. Ostatni przykład z rodziny męża, jego siostra została zdradzona przez męża, zdrada wyszła przypadkiem, była awantura a i tak są razem bo ona nie odejdzie z dwójką dzieci. Mój mąż nazwał swoją siostrę głupią bo jej mąż prawdopodobnie nadal ją zdradza.

Gość gość
dziś Ja się dalej pytam ile lat jesteś żoną? A, ze twój mąż wyzywa szwagierkę od głupich, to wcale nie znaczy, że sam jest ideałem.

Gość gość
Rola kochanki kończy się kiedy zaciąga majty jak misio sobie ulżył. Dalsze dyskusje są zbędne

Gość gość
Moj mąż nie nigdy nie zdradził xx Nigdy nie mów nigdy bo cię z/dzi/w/ko chapnie :D:D:D

Gość gość
dziś Widzisz, żona z długim stażem małżeńskim nie tak łatwo da się w konia zrobić byle komu.

Gość gość
dziś Nie wycinaj moich wypowiedzi z całego zdania bo one nie stają się wtedy moje tylko Twoje. Moj mąż jeszcze mnie nie zdradził a czy zdradzi tego nie wiem.

Gość gość
A rola żony to rola kochanki + pranie brudnych gaci i gotowanie obiadków misiowi, żeby miał siłę na zabawę z kochanką.

Gość gość
13:12 Masz rację, my już mamy trochę stażu małżeńskiego a siostra męża to dopiero świeża mężatką, 4 lata po ślubie.

Gość gość
dziś Nie wycinaj moich wypowiedzi z całego zdania bo one nie stają się wtedy moje tylko Twoje. Moj mąż jeszcze mnie nie zdradził a czy zdradzi tego nie wiem. xx A skąd wiesz że nie zdradził? Bo tak ci powiedział czy na smyczy go prowadzasz? :D:D:D

Gość gość
dziś No to ile lat jesteś żoną?

Gość gość
Ale każdy facet uważa kochankę za błąd, epizod więc żadnej roli ona nie spełnia.

Gość gość
a gadzie się zmyła ta kochanka co jej żonatego kochasia miła rodzina zabić? poszła szukać go do lasu he he

Gość gość
Ale każdy facet uważa kochankę za błąd, epizod więc żadnej roli ona nie spełnia. xx Tak zgadza się żadnej roli nie spełnisz bo niby jaką? Ani ty rodzina ani kumpel od piwa. Facet się spuszcza i wraca do żony a twój numer blokuje żebyś mu gitary nie zawracała albo celowo zostawia telefon w samochodzie

Gość gość
dziś Ponad 10 lat.

Gość gość
Mieszkamy w małej miejscowości a do tego razem prowadzimy firmę.

Gość gość
Alez o czym Wy gadacie? Z awoje postepowanie odpowiedzialny jest tylko i wylacznie maz/facet. Kto inny moze go kupic i w ogole oplatac sie na miotle ale mimo wszystko cala ospowiedzialnosc za WLASNE postepowanie spoczywa na TOBIE. Wiec rob co chcesz - ale akceptuj odpowiedzialnosc. Bo to tylko Twoja sprawa!

Gość gość
dziś No to porównując z moim stażem małżeńskim ty nie znasz życia. Duża różnica wiekowa musi być między twoim mężem, a jego siostrą.

Gość gość
Alez o czym Wy gadacie? Z awoje postepowanie odpowiedzialny jest tylko i wylacznie maz/facet. Kto inny moze go kupic i w ogole oplatac sie na miotle ale mimo wszystko cala ospowiedzialnosc za WLASNE postepowanie spoczywa na TOBIE. Wiec rob co chcesz - ale akceptuj odpowiedzialnosc. Bo to tylko Twoja sprawa! xxxxx Hello do kogo bredzisz? wytrzeźwiej może co? :D

Gość gość
Znam życie i to dobrze bo to nie jest mój pierwszy mąż. Tak między mężem a jego siostrą jest duża różnica.

Gość gość
Mieszkamy w małej miejscowości a do tego razem prowadzimy firmę. xx I teraz jesteś w swojej firmie. Mąż zapiernicza jak dziki osioł wszystkimi kończynami a ty na kafe smarujesz :D:D:D

Gość gość
dziś A co się stało z pierwszym mężem? Umarł czy go zostawiłaś?

Gość gość
A co się stało z pierwszym mężem? Umarł czy go zostawiłaś? xx Poszedł w siną dal :D:D:D

Gość gość
dziś A co się stało z pierwszym mężem? Umarł czy go zostawiłaś? xxxxxxxxxxx jej rodzina w lesie go zabiła hahahaha

Gość gość
Kiedyś przejeżdżałam mężem koło lasu i faktycznie leżał jakiś facet zabity, chyba. Policja już była i swoje robiła.

Gość gość
Zdradził mnie i musiał wyprowadzić się. Ożenił się z kochanką, zrobił jej dziecko i zostawił dla innej. Dlatego mężczyzna, który zdradzi choć raz będzie zdradzał zawsze i takiego trzeba się szybko pozbyć.