Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży z żonatym. Powiedzieć jego żonie?

Polecane posty

Gość gość
Jak kobieta kobiecie może zrobić coś takiego?

Gość gość
Głupie k****isko

Gość gość
Kobieta? Zmusiła go? On zdradził żonę!!!!

Gość gość
Nie zmusiła się ale podstawiła się. Jak suka nie da to pies nie weźmie. Wszystko zło pochodzi od kobiet.

Gość gość
Idiota:-D

Gość gość
Tu autorka. Dziś z samego rana zadzwonił do mnie mój kochany przeprosił za wczoraj i umówił się że mną, że od razu po pracy pojawi się u mnie. Będę czekać z niecierpliwością. Później skoczę do sklepu po jakieś piwko dla niego.

Gość gość
Albo to jest prowo albo Ty jestes zdrowo trzepnieta :D Myslisz ze przyjdzie i beda przytulaski? :) przygotuj sie lepiej na niezla jazde ;)

Gość gość
gość wczoraj Nie zmusiła się ale podstawiła się. Jak suka nie da to pies nie weźmie. Wszystko zło pochodzi od kobiet. xxx Jakby suki nie molestowal to nie mialaby komu dawac!!!

Gość gość
Jakby suka miała rozum to by nawet to twoje wymyślone molestowanie nic nie dało. Chciała i z Nim poszła. Nawinal makaron na uszy,a ta jak to ciele bezmozgie poszła w tango z nim. Facet choooy chciał p*******,a ta się zakochała. I teraz jak ja kopnął w d**e to chce żonie powiedzieć,żeby wiedziała jakiego męża ma w domu. A wcześniej to jej nie interesowała żona? Teraz niech płaci autorka za swoją głupotę. I będzie płacić też niewinne dziecko za brak rozumu rodziców.

Gość gość
Niech cię pieprzy dalej co się przejmujesz. Teraz możesz bez zabezpieczenia.

Gość gość
gość dziś Jakby suka miała rozum to by nawet to twoje wymyślone molestowanie nic nie dało. Chciała i z Nim poszła. Nawinal makaron na uszy,a ta jak to ciele bezmozgie poszła w tango z nim. xxx Ale to on jest zonaty! To on przysiegal ze nigdzie nie zamoczy

Gość gość
Dlatego napisałam,że jest chooyem,zlamasem. Powinien ponieść konsekwencje ale niech autorka teraz nie udaje takiej niewinnej,bo dobrze wiedziała w co się pakuje. I teraz martwi się co z nią będzie,co z dzieckiem. Mogła o tym pomyśleć wcześniej,a nie teraz. I snuje intrygi by z nią był,a on nawet jeśli jakimś cudem by do niej poszedł(po wyrzuceniu przez żonę z domu) to i tak bedzie ja traktował jak sciere. Więc zamiast myśleć o dziecku myśli dalej dziura jak tu chłopa mieć przy sobie. Zamiast go olac i udać się po poradę prawną o ustalenie ojcostwa i alimenty woli misiaczka przygarnac,co by mógł żyć w spokoju i hej boku. A znając życie jak znajdzie inna to kopnie ja w cztery litery

Gość gość
Dają d**y to biorą.

Gość Zona swego meza
Obstawiam, ze to prowo, bo nie ma tak ograniczonych kobiet!!! A jeśli jednak autorka pisze serio to: sama podstępnie doprowadziła do zaplodnienia( tak, są takie idiotki!) w nadziei, ze stworzy wspaniała kochająca sie rodzine na gruzach cudzej rodziny. Nie żal mi tej baby- niech tapla sie w swoim gownie, którego narobiła! A kochanek i tak sie na nią wypnie- znajdzie kolejna bez zobowiązań.