Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wywaliłam opiekunke za drzwi

Polecane posty

Gość gość

opiekunka jest u moego syna od mca , na poczatku niby ok ale od tygodnia zauwazyłam ze ksiazki ani zabawki nie sa ruszane . stoją tak je uprzatnelam poprzedniego dnia . pytałam czy byli na długim spacerze etc okazuje sie ze nie .ostatnio tez mąz wrocił z pracy a opiekunka ze syn własnie zrobił kupe a ona sie spieszy wiec mąz go przebrał . poszłam do pracy we wtorek ale ze duzó osób nie było kierownik pozwolił nam is do domu o godz 12 czyli jakies 4 godziny szybciej byłam w domu . wchodze do mieszkania a tam opiekunka siedzi przed telewizorem a syn z jej telefonem w ręku . zmieszała sie .syn podbiegł i czuje ze ma kupe . przebieram go a tam juz przyschniete . wywalilam ja natychmiast z domu . a teraz mi sie odgraza . mąz mówi by pójsc na policje . zmienilismy zamki w drzwiach . no szlag mnie trafia na leniwa idiotke . asyn juz kupe robił na nocnik . ten telefon i zero zainteresowania dzieckiem . !!!!!!!!!!

Gość gość
zwolnienie dyscyplinarne jak grozi na policje

Gość gość
nie miałam z nią umowy . mc miał był okreem probnym .mam tylko jj dane z dowodu

Gość gość
Co za krooowa

Gość gość
Jak nie miałaś umowy, to raczej sama możesz mieć kłopoty i karę za zatrudnianie kogoś na czarno. Ty byś chciała pracować bez umowy?

Gość gość
Opiekunka zachowała się skandalicznie ale Ty, autorko, jesteś nielepsza. Zatrudniasz kogoś do pracy, bo opieka nad cudzym dzieckiem to praca, i nie dajesz umowy? Sprawdzalas chociaż jej referencje? Pytałaś jej poprzednich pracodawców jak się sprawdzała?

Gość gość
Przecież ona nikogo nie zatrudniła, tylko wpuściła do domu obca osobę. :D Była umowa? Nie było, więc nie było też pracownika. Czego się autorko spodziewałaś?

Gość gość
co wy klepiecie , poruszam problem a one si umowy czepiają . była zgłoszona do zus i us . ska d wy to wzięłyscie

Gość gość
no to teraz sama wycieraj dooopsko swojego SYNA i juz nie truj na forum

Gość gość
gość dziś no to teraz sama wycieraj dooopsko swojego SYNA i juz nie truj na forum xxx nie masz kretynko czego doczepic to szczekasz jak pies ? ! tylko kaganiec sobie załóz miernoto

Gość gość
Idź na policję i oczywiście ani grosza tej q.rwie nie plac

Gość gość
Jak była zgłoszona do ZUS i US skoro nie miałaś z nią umowy?

Gość gość
Bo dzieci to matka powinna wychowywać. SZCZEGOLNIE TAKIE MAE. I tyle w temacie.

Gość gość
gość dziś gość dziś no to teraz sama wycieraj dooopsko swojego SYNA i juz nie truj na forum xxx nie masz kretynko czego doczepic to szczekasz jak pies ? ! tylko kaganiec sobie załóz miernoto xxx ale poziom, - szanbo nic wiecej ...

Gość gość
sama to szambo stworzyłas

Gość gość
Miała umowę i była zgłoszona do us i zus . Ktos inny tam pisał o braku umowy . Mąz wlasnie dzwonił ze zgłosił sprawe na policje i pokazał im smsy . Mówili ze jeszcze dzisiaj zajma sie sprawa . Niech sie troche wystraszy .

Gość gość
Ale czym was straszy?

Gość gość
odgraża sie ze wszystko o nas wie , że przeszukała wszystkie szafki w naszym domu . Zna nasze dane dokladnie i porobiła sobie ksero wszystkich waznych dokumentów etc . ale częsciowo blefuje bo mamy sejf i wszytskie wazne dokumenty wlasnie tam umiescilismy . Ale odgraza sie ze zniszczy nas cokolowiek to znaczy .

Gość gość
szambo masz ty w glowie piszac o zaschnietej kuupie twojego dziecka! a to ze to prowo to juz nie wspomne.

Gość gość
12:47 zamilcz tępaku szambiasty pospolity w ty kraju . niestety . pa

Gość gość
Autorka kłamie, że miała umowę. Gdyby tak było to niemogłaby ot tak wyrzucić opiekunki.

Gość gość
w życiu bym nie powierzyła swojego dziecka obcej babcie! never! nie masz w rodzinie cioci, babci, dziadka? swojak to swojak, zajmie się z sercem, nie to co obca baba, która tak naprawdę ma wywalone na twoje dziecko i nie łudź się, że jest inaczej.

Gość gość
niestety po macierzynskim nie miałam wyboru . Dzisiaj i jutro mam urlop , wstepnie dzwoniłam do prywatnego złobka .dziesieioro dzieci w grupie i dwie opiekunki . maja bardzo dobre opinie i przyjma mojego syna chocby od jutra . wracajac do opiekunki - miala bardzodobre referencje , dzwoniłam zachwalana od pierwszego dnia kiedy przyszla peln zainteresowanie . mola ze beda choc w poblizu na spacery , bedzie czytała , spiewała etc a potem len sie właczył .

Gość gość
gość dziś Autorka kłamie, że miała umowę. Gdyby tak było to niemogłaby ot tak wyrzucić opiekunki. xxx guzik mnie obchodzi czy ty wierzysz czy nie . dostala dyscyplinarne zwolnienie wysłalam poczta , wynagrodzenie dostanie 5 . a na policje zgłoszona .

Gość gość
uuuu ale prowo 2/10 dam bo sie kury wkrecily :D

Gość gość
Autorko i dobrze się stało. W żłobku na pewno będzie miał więcej zabaw, rozrywki, spacery i towarzystwo innych dzieci, a to zaprocentuje. Jedyny minus to choroby, a takie maluszki chorują...

Gość gość
Obiecała, że będzie śpiewała ? Sama śpiewaj swojemu dziecku. Po pracy.

Gość gość
gość dziś Obiecała, że będzie śpiewała ? Sama śpiewaj swojemu dziecku. Po pracy. xxx wiem o mam robic i jak by moje dziecko sie dobrze rozwijało . Temat jest o opiekunce a nie o mnie . pewnie nie zauważyłas . proponuje wizytę u okulisty etc

Gość gość
gość dziś Autorko i dobrze się stało. W żłobku na pewno będzie miał więcej zabaw, rozrywki, spacery i towarzystwo innych dzieci, a to zaprocentuje. Jedyny minus to choroby, a takie maluszki chorują... xxx własnie o te choroby najbardziej sie bałam . dzwoniła do mnie ta dyrektorka i mowiła ze syn byłby jedank w grupie 7 soosbowej . No super tylko szkoda ze tak drogo , no ale coś za coś .

Gość gość
ja w tym nie widze zadnego skandalu... a w złobkach to były afery, ze dzieci byly związywane, to dopiero jest skandal.. nie miałas prawa sie tak zachowac, moze ona kiepsko pracowała, ale mogła miec tez gorszy dzien, albo tej kupy ni e poczuła