Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek16283

Humana z mct dla 3 miesięcznego dziecka

Polecane posty

Gość marek16283

Dziewczyny jestem już na skraju wyczerpania nerwowego. Córka ma 3 m-ce odkąd skończyła 2tg ma problem z jedzeniem mleka (BEBILON, BEBILON pepti, nan) possie 3 razy i wypluwa. Urodzila się 2400 a karmienie jej to koszmar. Doszło do tego że teraz przez 2tg leżałam z nią w Szpitalu bo straciła na wadze... Miała wszystkie badania (dosłownie wszystkie) robione w Szpitalu każdy specjalista ja przebadal ale dzięki Bogu nic nie wyszlo... Skierowali mnie do innego Szpitala gdzie zmienili mleko z NAN na HUMANA z MCT młoda jak dostawałam to mleko w Szpitalu( gotowa mieszanke) to była konsystencja jak kaszka i o dziwo jadła bardzo chętnie! I ładnie przybrała więc wyszlysmy z recepta do domu. I kiedy wczoraj 1 raz zrobiłam jej to mleko w domu to zdziwiłam się, bo mleko okazało się poprostu rzadkie (podawałam jak na opakowaniu) a córka nie chce poprostu to pić bo wolała te gęste. Dzwoniłam do Szpitala i mi powiedzieli że robią jak na opakowaniu, ale przecież nie robilabym afery gdyby mleko było tak jak u nich... Poradzili mi przez telefon żebym podawała więcej proszku do wody ale przecież tak nie wolno.... Jestem załamana i na skraju wyczerpania psychicznego, co jest z tym mlekiem...

Gość gość
To nie wiem, może zapytaj lekarzy, czy możesz kleikiem zagęszczać. Skoro woli bardziej gęste. A jaki smoczek masz? Może trzeba z mniejszym przepływem, żeby wolniej leciało?